amh testi?

byz_258

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
44
16
38
39
merhaba kızlar aranızda amh testi yaptıran varmı yaşım 38 amhım 1.74 çıktı çokmu kötü yaşıma göre

Herkese merhaba 34 yaşındayım, yakın bi zamana kadar pcosla savaşıyordum. Diyet ve düzenli egzersizle pcos belirtileri yavaş yavaş kaybolmaya başladı. benim değerim 8.87 çıkmış. Anlamadım herkesin 1-2 olan değer neden bende böyle çıktı. Perşembe doktor randevum var ama sizce bu kadar yüksek olması normal mi ? Fikirlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Canım polikistik over olma ihtimalin çok yüksek bel bölgesi yağlanmanda varsa bunlar düzenli regl olmana ve her regl döneminde bir sağlıklı yumurtanın büyüyüp çatlamasına engeldir. İlk etapta dr kiloluysan kilo vermeni ister inofolic combi vb az miktarda metformin içeren ilaç takviyesi yapacaktır ama korkacak birşey yok kendiliğinden hamile kalma ihtimalin yüksek bol bol yürüyüş yap oda pcos tedavisinde işe yarar

bu konuyu açalı çok olmuş tekrardan giremedim siteye... yorumlarınız için teşekkur ederim.. ben 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum bebek sahibi olmak için.. fakat regl düzenim bozuldu çok afedersiniz ama pekmez kıvamındaki reglim korunmayı bıraktıktan sonra su gibi gelmeye başladı ne kıvamı var ne pıhtısı var bildiğiniz musluk suyu gibi.. çok çok afedersiniz fazla açıklayıcı oldu.. acaba sizdede bu durum oldumu yada bu durumu yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı... kafam allak bullak

geçen ay reglim olduğumda 1 hafta öncesinden karnım gögüs ağrım cok oldu adet olcam sandım ama aradan 1 hafta geçti anca öyle hasta oldum.. son adetini görüp gelecek ay hamile olduğunu öğrenen varmı??

Nasıl yani son adetini görüp

yani bu ay adet görüp birdahaki ay hamile olduğunu öğrenenler... biraz değişik bir açıklama oldu anlatamadım
Yok bütün hamilelikler öyle zaten adet oluyosun yumurtlamada ilişki oluyo tutarsa bi daha adet görmüyosun.

benim kafama takılan adetimin gidişatı hiç böyle bir adet döngüsü yaşamamıştım ne zaman adet olacağımı bilirdim hep ve ağrı sonrası mutlaka adet görürdüm.. ve hiçbir zaman sulu şekilde gelmemişti adetim.. şöyle birşey var rahim kendini gebeliğe hazırlarmıs.. geçen ay adetim bitti zannettim ama iki gün kahverengi lekelenme seklinde devam etti.. bu ayın 14 üne randevu aldım adetimede 1 hafta var kan testi yaptırsam çıkarmı acaba.. hep okuyorum belirtisiz hamile olduğunu öğrenen varmıs adet gününden önce... ama bende ne kasık şişmesi var ne agrısı.. arada kasıklarımda gögüslerimde batma oluyor.. bide olmayan miğde bulantısı.. çok kafanızı şişirdim.. siz evlimisiz bebek varmı?

Herkeste belirti olucak diye bşy yok. Rahmin durumuna göre de değişir adetin gelme yoğunluğu. Bende hiç belirti olmadı bi kere bulantı yaşamadım. Bence önce ne zaman hamile kalınır onu öğrenmelisin. Ovulasyon zamanını takip etmelisin. Beklenen adet tarihinde gecikme olursa şüphelenirsin. 1 hafta önce çok erken 5 6 gün önce anca çatlamıştır yumurtan

ovulasyon tarihim 3 agustostu.. o zaman birliktelik oldu kısmet artık cok fazla kafayada takmamak gerekiyor ama yas gecince insan olmaz diye korkuyor elinde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…