Amh sonucu farklılığı

istanbullugelinnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
203
86
48
Almanya
Merhaba yaşım 25 şuan evlilik düşünmediğim için Temmuz ayında kontrol amaçlı amh testi yaptırdım 1.32 çıkmıştı fsh 5.1 falandı doktor iyi dedi bu hafta başka bir doktora gittim sınırdasın senden 10 yumurta bile çıkmaz dedi bende tekrar amh testi yaptırdım bir laboratuvar da SONUÇ (3.920) 5 ay da bu fark normal mi hangisi doğru alttan muayene de de folikül sayımı yaptırdım 15 ten fazla folikülüm var lütfen bu durumu yaşayan var mı

Amh değerleri hastaneden hastaneye göre değişiyormuş ama bu kadar fark çok fazla .Bir kez daha yaptırın derim.Ama folikül sayınız ikinci amh değerini destekler sayıda..Peki bu 5 aylık süreçte herhangi bir kür uyguladınız mı?Yada takviye amaçlı ilaçlar aldınız mı?

Hiçbirşey kullanmadım ilaç yada kür hatta folikül sayımı yapan doktor amh yi tekrarladığım için kızdı parana yazık dedi adet olunca birde devlet hastahanesinde tüm hormonları yaptırayım ay sonunda oluyorum adet ama hangi sonucu doğru saymalıyım kafam karıştı zaten doktor 1.32 için bile iyi diyor ama

Evet oldukça pahalı bir test.Doktorunuzun dediği gibi 1.32 bile güzel bir değer.O zaman amh değerinize çok takılmayın derim.Sonuçta yumurta sayınız ve kaliteniz önemli.Yeterli sayıda yumurtanızda var zaten.Umarım kaliteside iyidir ..

1.43 amh degerim cokmu düşük .. 6 yumurta toplanmisti bende tup bebek tedavisinde.. daha dusuk amh si olanlarda 6 dan fazla toplananlari duydum cunku..

1.43 bence iyi bana doktor 1 e düşerse kötü dedi şuan evet iyi ama bir an önce evlenmen lazım dedi şuan yüksek çıktı sonuç çok da fazla bilgiye sahip olmadığım için kafanız karışmasın ama bana 1.32 için sıkıntı yok dediler yani

1.24 çıktı benim yaşım 27 2 kez düşük yaptım doktorum ama değerimin iyi olmadığını ve bu nedenle tüp bebek yapmamı söyledi amh ne kadar düşükse kalitede o kadar düşüyormuş günya Bilgim yok ama çok üzgünüm

Bana 3 doktor farklı şeyler söyledi tekrar yaptıracam testi ama önemli folikül sayımında çıkan yumurtanın çok olmasıymış baktılar mı hiç kaç Yumurta çıkıyor

Bu Arada çok geçmiş olsun amh si 1 in Altında olup 2 çocuk yapan okudum Burda kalitesi de önemli yumurtanın

benim amh 0,87 doktorum biraz düşük ama kötü değil kesinlikle dedi. "amh değeri bizim eve bebek götürebileceğimiz bilgisini vermez. Çok düşük amh değerleriyle hamile kalan çok hastam var" dedi. Bana göre sizinki çok çok iyi.

Benim rahmimde septum vardı 2.5 cm 2 kez düşük yaptım Eylül ayında ameliyat oldum şimdi tüp bebek için tedaviye başlıcam yumurtalarım da kalitesiz olabilir belki Tüm doktorlar bişey diyor çoğu parayı alınca yüzümüze bakmıyor Allah düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…