- 12 Mart 2019
- 381
- 333
- 53
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Ben 2 ay kadar gibi bir süre kullandım. Ekstra o kadar çok şey yaptım ki hangisinin yararı oldu tam bilemiyorumMerhaba bende iki kez sağlıksız gebelik geçirdim doktorum ekstra supradyn koenzim q10 kullanmamı önerdi yumurta kalitesini arttırmak için sizde ondan sonra mı gebe kaldınız
Exstra naptınız peki önce ki gebeliğiniz kimyasal mıydıBen 2 ay kadar gibi bir süre kullandım. Ekstra o kadar çok şey yaptım ki hangisinin yararı oldu tam bilemiyorum
Düşükten sonra bir ay hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi kürü uyguladım. Aynı zamanda balık yağı multivitamin bal polen karışımı da kullandım ama bunları 2 aydan daha fazla süre kullandım. İkinci ayda da çakşır kökü suyu içtim eşimle beraber.Exstra naptınız peki önce ki gebeliğiniz kimyasal mıydı
Çakşır kökü suyunu nasıl yaptınız ve kaç gün boyunca içtinizDüşükten sonra bir ay hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi kürü uyguladım. Aynı zamanda balık yağı multivitamin bal polen karışımı da kullandım ama bunları 2 aydan daha fazla süre kullandım. İkinci ayda da çakşır kökü suyu içtim eşimle beraber.
İlk hamileliğime 2 doktor düşük bir doktor da kimyasal dedi.
Ve kaç defa düşük yaptınız ben iki kez kimyasal gebelik geçirdimDüşükten sonra bir ay hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi kürü uyguladım. Aynı zamanda balık yağı multivitamin bal polen karışımı da kullandım ama bunları 2 aydan daha fazla süre kullandım. İkinci ayda da çakşır kökü suyu içtim eşimle beraber.
Düşükten sonra bir ay hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi kürü uyguladım. Aynı zamanda balık yağı multivitamin bal polen karışımı da kullandım ama bunları 2 aydan daha fazla süre kullandım. İkinci ayda da çakşır kökü suyu içtim eşimle beraber.
Düşükten sonra bir ay hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi kürü uyguladım. Aynı zamanda balık yağı multivitamin bal polen karışımı da kullandım ama bunları 2 aydan daha fazla süre kullandım. İkinci ayda da çakşır kökü suyu içtim eşimle beraber.
Reglinin bittiği gün başlıyorsun ve yumurtlama olduğu gün bırakıyorsun canım bu yüzden ovulasyon testi de kullanmıştımÇakşır kökü suyunu nasıl yaptınız ve kaç gün boyunca içtiniz
Ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden almıştım tadı da lezzetliydi. Önemli olan içinde bal polen olması. Migrostan anavarza almıştım ama onun tadı pek iyi değildi.Ben bunu aldım da acaba sizin kullandığınız da mı bundandı
1 kez hamile kaldım spontane olarak.Ve kaç defa düşük yaptınız ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim
Kaç bardak içtinizReglinin bittiği gün başlıyorsun ve yumurtlama olduğu gün bırakıyorsun canım bu yüzden ovulasyon testi de kullanmıştım
Ve benim o aldığım propolisde işe yarar mı1 kez hamile kaldım spontane olarak.
Merhaba öncelikle bebeğinizi Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Macun ve Bitkileri adetliykende yapsak olur mu..Vitamin ve omega3 capsüllerinide adetliyken alamıyorum adetimi azaltacak korkusuyla siz kullandınız mıO zaman bilemedim canım. Ben de saraçoğlunun sitesindeki ürünlerle yumurta kalitemi arttırmıştım. Bal polen propolis karışımı hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi ile Bi de ek olarak multi vitamin ve balık yağı ile
Şuan hatırlayamadım ama YouTubeda Gülbahar ölünün bu konuyla ilgili detaylı videosu var izlemeni tavsiye ederimKaç bardak içtiniz
Bilemedim içeriğine bak ona göre kullan istersenVe benim o aldığım propolisde işe yarar mı
İnşallah canım isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben bitkileri hep adet bittikten sonra içiyordum. Ama vitamin ve balık yagını hep kullandım. Ekstra olarak d vitamini de önerimMerhaba öncelikle bebeğinizi Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Macun ve Bitkileri adetliykende yapsak olur mu..Vitamin ve omega3 capsüllerinide adetliyken alamıyorum adetimi azaltacak korkusuyla siz kullandınız mı
Anladım D vitamini ,folik asit , beta glukan omega 3 hepsi mevcutİnşallah canım isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben bitkileri hep adet bittikten sonra içiyordum. Ama vitamin ve balık yagını hep kullandım. Ekstra olarak d vitamini de önerim
Merhaba..arkadaşınız ne tedavisi almış ki? amh yükselmiyor maalesef. labaratuvar farkı olabilirCanım o kanı tamamen yanlışmış arkadaşımın amh 0,7 idi tedaviden sonra 1,5 oldu ve bunu Saraçoğlu da diyor yumurta sayısı artar diye ama lh 2 nin altında ve 10 un üzerinde olmazsa. Doktorum da bana demişti lh 2-10 arası bir değer olursa bu kişinin yumurta üretiminin olduğunu gösterir diye. Yumurta sayısı artmaz tüp bebek yapan doktorların özellikle söylediği bir şey çünkü o hastalar vakit kaybetmesin hemen tüp bebek yapsınlar diye. Hastaları ellerinden gitmesin
Neler yaptınız yumurta kalitesi içinBen kendiliğinden de gebe kaldım ama sağlıksızdı ki düşük oldu ben de yumurta kalitemi arttıracak şeyler yaptım canım ve tekrar gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?