- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Canım o kanı tamamen yanlışmış arkadaşımın amh 0,7 idi tedaviden sonra 1,5 oldu ve bunu Saraçoğlu da diyor yumurta sayısı artar diye ama lh 2 nin altında ve 10 un üzerinde olmazsa. Doktorum da bana demişti lh 2-10 arası bir değer olursa bu kişinin yumurta üretiminin olduğunu gösterir diye. Yumurta sayısı artmaz tüp bebek yapan doktorların özellikle söylediği bir şey çünkü o hastalar vakit kaybetmesin hemen tüp bebek yapsınlar diye. Hastaları ellerinden gitmesinKadınlar belirli bir yumurta rezervi ile dünyaya geliyor. Amh o yüzden artmaz ama yumurta kalitenizi arttırabilirsiniz.
O zaman bilemedim canım. Ben de saraçoğlunun sitesindeki ürünlerle yumurta kalitemi arttırmıştım. Bal polen propolis karışımı hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi ile Bi de ek olarak multi vitamin ve balık yağı ileCanım o kanı tamamen yanlışmış arkadaşımın amh 0,7 idi tedaviden sonra 1,5 oldu ve bunu Saraçoğlu da diyor yumurta sayısı artar diye ama lh 2 nin altında ve 10 un üzerinde olmazsa. Doktorum da bana demişti lh 2-10 arası bir değer olursa bu kişinin yumurta üretiminin olduğunu gösterir diye. Yumurta sayısı artmaz tüp bebek yapan doktorların özellikle söylediği bir şey çünkü o hastalar vakit kaybetmesin hemen tüp bebek yapsınlar diye. Hastaları ellerinden gitmesin
Belki de yumurtaların arttı işte maşallahO zaman bilemedim canım. Ben de saraçoğlunun sitesindeki ürünlerle yumurta kalitemi arttırmıştım. Bal polen propolis karışımı hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi ile Bi de ek olarak multi vitamin ve balık yağı ile
Hormonları da düzenliyor bende regli düzensizliği de vardı düzene soktuBelki de yumurtaların arttı işte maşallahonlar çok işe yarıyormuş
Amh düşük müydü senin ve kaç günde bir adet olmaya başladın canım benim erken oluyorum hala 15 gün temiz kalıpHormonları da düzenliyor bende regli düzensizliği de vardı düzene soktu
amh hiç bakılmadı ama prolaktin yüksekti diğerleri de olması gereken değerlere yakındı ama referans aralığında değildi bazen 26 günde bir bazen 2 ay regli olamazdım bunları kullandım 28 günde bir olduAmh düşük müydü senin ve kaç günde bir adet olmaya başladın canım benim erken oluyorum hala 15 gün temiz kalıp
Maşallah darısı başıma diyeyimamh hiç bakılmadı ama prolaktin yüksekti diğerleri de olması gereken değerlere yakındı ama referans aralığında değildi bazen 26 günde bir bazen 2 ay regli olamazdım bunları kullandım 28 günde bir oldu
İnşallahMaşallah darısı başıma diyeyim
Gebelik oluştu muamh hiç bakılmadı ama prolaktin yüksekti diğerleri de olması gereken değerlere yakındı ama referans aralığında değildi bazen 26 günde bir bazen 2 ay regli olamazdım bunları kullandım 28 günde bir oldu
Ben kendiliğinden de gebe kaldım ama sağlıksızdı ki düşük oldu ben de yumurta kalitemi arttıracak şeyler yaptım canım ve tekrar gebeyimGebelik oluştu mu
Merhaba, hayirli olsunBen kendiliğinden de gebe kaldım ama sağlıksızdı ki düşük oldu ben de yumurta kalitemi arttıracak şeyler yaptım canım ve tekrar gebeyim
Burasa yazmışsınız .. peki ne kadar sure kullandınız bunuO zaman bilemedim canım. Ben de saraçoğlunun sitesindeki ürünlerle yumurta kalitemi arttırmıştım. Bal polen propolis karışımı hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi ile Bi de ek olarak multi vitamin ve balık yağı ile
Hep derler ya yumurtanın kalitesi için yapılan şeyler 2 ay sonra ki yumurtayı etkiler diye gerçekten de etki ettiBurasa yazmışsınız .. peki ne kadar sure kullandınız bunu
Canim seninde mi fsh yuksekti ne yaptın acabaBen kendiliğinden de gebe kaldım ama sağlıksızdı ki düşük oldu ben de yumurta kalitemi arttıracak şeyler yaptım canım ve tekrar gebeyim
hangi multivitamin ve balık yagını kullandınız acaba yazabilirmisinizO zaman bilemedim canım. Ben de saraçoğlunun sitesindeki ürünlerle yumurta kalitemi arttırmıştım. Bal polen propolis karışımı hayıt otu tohumu ve testere dişlisi aslan pençesi ile Bi de ek olarak multi vitamin ve balık yağı ile
Supradyn coenzima Q10 ve ocean ın balık yağını kullandımhangi multivitamin ve balık yagını kullandınız acaba yazabilirmisiniz
Merhaba bende iki kez sağlıksız gebelik geçirdim doktorum ekstra supradyn koenzim q10 kullanmamı önerdi yumurta kalitesini arttırmak için sizde ondan sonra mı gebe kaldınızSupradyn coenzima Q10 ve ocean ın balık yağını kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?