- 13 Kasım 2023
- 13
- 6
- 6
- 41
- Konu Sahibi umuttasiyann
-
Cevabınız için teşekkür ederim.Eşimde sperm sorunu yok düşüğümde var zaten hamile kalmıştım.Üç aydır deniyoruz yani tüp bebek için henüz erken değilmi onu merak ediyorumEşinizde sperm sorunu yoksa, ihtimal herzaman vardır. Ama tüp bebekten de korkmayin birçok hastalık ve problemden arındırılıyor embriyolar. Tabi ki allahin izniyle. Yaşınız geregi çok zaman kaybetmeyin derim. Allah saglikli evlatlar nasip etsin. Amin
Bir rahim içi kamerayla goruntülenmeden elbette konusmak dogru olmaz. Acaba ufak endometriozis veya adenomyozis tarzi bir durum mu var..veya bazi kadinlarda vajina ve giriş yolu, daha asidik oluyormus ph ı düsük oluyormuş yani, ve spermler asidik ortamda yasayamiyorlar. Bircok ihtimal var. En kisa zamanda bazi goruntülumeleri yapın. D vitamini cinko iyot yumurtalar icin çok onemli. Belki de bunlarda takviye lazimdir sadece Yine hicbirsorun yoksa, benim sahsi goruşum, maximum 6 ay bekleyip tup tedavisi yapmanız. ,10 a yakin tüp tedavisi yaşadim. O yuzden tecrubeliyim biraz:) cunku 40 yaş ustü riske atmamak lazım.zamanı.Cevabınız için teşekkür ederim.Eşimde sperm sorunu yok düşüğümde var zaten hamile kalmıştım.Üç aydır deniyoruz yani tüp bebek için henüz erken değilmi onu merak ediyorum
Bir rahim içi kamerayla goruntülenmeden elbette konusmak dogru olmaz. Acaba ufak endometriozis veya adenomyozis tarzi bir durum mu var..veya bazi kadinlarda vajina ve giriş yolu, daha asidik oluyormus ph ı düsük oluyormuş yani, ve spermler asidik ortamda yasayamiyorlar. Bircok ihtimal var. En kisa zamanda bazi goruntülumeleri yapın. D vitamini cinko iyot yumurtalar icin çok onemli. Belki de bunlarda takviye lazimdir sadece Yine hicbirsorun yoksa, benim sahsi goruşum, maximum 6 ay bekleyip tup tedavisi yapmanız. ,10 a yakin tüp tedavisi yaşadim. O yuzden tecrubeliyim biraz:) cunku 40 yaş ustü riske atmamak lazım.zamanı.
Bende kullanmıştım biosteronu 4 ay yeni bıraktım aşılama yapıldı . Ne için kullanılıyor tam olarak bilginiz var mıBiosteron kullandınız mı? Tüp bebek hazırlığı sürecinde Prowoman ve Biosteron kullanmaya başladım. Eklemem gereken bir şey var mı
Amh düşüklüğü için doktorum tavsiye etmişti. Sizin amh fsh değeriniz folikül sayınız kaçBende kullanmıştım biosteronu 4 ay yeni bıraktım aşılama yapıldı . Ne için kullanılıyor tam olarak bilginiz var mı
Fsh :4.25Amh düşüklüğü için doktorum tavsiye etmişti. Sizin amh fsh değeriniz folikül sayınız kaç
Suan hamile misiniz? Peki bu biosteron kullanmadan önce/sonra değerlerinizde oynama oldu mu?Fsh :4.25
Lh:2.15
Amh:0.29
Doktor 3 yumurta gördü 16 17 20 mm boyutunda çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra aşılama yapıldı
Aşılama yeni yapıldı 6 Gün oldu henüz. Kullanmadan önce lh değerim hep 5 civarında çıkardı o düştü . Fsh zaten 4 civarında oluyorduSuan hamile misiniz? Peki bu biosteron kullanmadan önce/sonra değerlerinizde oynama oldu mu?
insallah tutmuştur, şimdiden tebrik ederimAşılama yeni yapıldı 6 Gün oldu henüz. Kullanmadan önce lh değerim hep 5 civarında çıkardı o düştü . Fsh zaten 4 civarında oluyordu
Teşekkür ederim inşallah. amh düşüklüğü ve ultrason görüntüsü eşit olması ne demek peki bilgin var mıinsallah tutmuştur, şimdiden tebrik ederim
Bide şöyle bir durum oldu kullanmadan önce yumurtam oluşmuyordu hiç neredeyse yada 13 mm de kalıyordu bir yada en fazla 2 tane oda. Şimdi gonal f 6 gün kullandım hemen oluşmuş büyümüş. 4 .5 ay biesteron kullanmıştımSuan hamile misiniz? Peki bu biosteron kullanmadan önce/sonra değerlerinizde oynama oldu mu?
Amh düsüklüğü pek önemli değil diyorlar, önemli olan ultrasondaki yumurta sayısı. İkisini karşılaştırmışlar sanırım, mesela AMH 2,5 olan bir kadında haliyle daha çok folikül olur. Bizim gibi 0,50-40 AMH değeri olan kadınların folikülleri daha az olur, birbirine eş yani bu değerlerTeşekkür ederim inşallah. amh düşüklüğü ve ultrason görüntüsü eşit olması ne demek peki bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?