• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH SEVİYESİ 0,32

umuttasiyann

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
13
6
6
41
Merhabalar,öncelikle anne olmak isteyen herkese hayırlısıyla evlatlarını kucağına almasını dileiyorum.41 yaşındayım.Jinekolojik muayenemde sağ tarafta 2 yumurta sol tarafta 2 yumurta görüldü. AMH ımda 0,32 çıktı.doktorum yaşım gereği tüp bebeğe yinlendirmek istiyor.Durumum çokmu imkansız.AMH testi yaptırdığımda adet dönemimdeydim bu arad farklılık gösterirmi.Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Ben 0,38 ile doğal hamileyim ama ben tüp bebek yoluna girmiştim o esnada oldu. Durumunuz umutsuz değil ama beklenecek gibi de değil. Bu durumda aşılama hicbir ise yaramaz. Tüp bebek islemlerine baslayin devlette hakkiniz var onu deneyin. O esnada ari sütü, polen, dogal yumurta tavuk tüketin marketi birakin, sigarayi hemen bırakın, avokado ceviz badem tüketin, yürüyüş yapın, koenzim selenyum tuketin.

Eşinizde sperm sorunu yoksa, ihtimal herzaman vardır. Ama tüp bebekten de korkmayin birçok hastalık ve problemden arındırılıyor embriyolar. Tabi ki allahin izniyle. Yaşınız geregi çok zaman kaybetmeyin derim. Allah saglikli evlatlar nasip etsin. Amin

Eşinizde sperm sorunu yoksa, ihtimal herzaman vardır. Ama tüp bebekten de korkmayin birçok hastalık ve problemden arındırılıyor embriyolar. Tabi ki allahin izniyle. Yaşınız geregi çok zaman kaybetmeyin derim. Allah saglikli evlatlar nasip etsin. Amin
Cevabınız için teşekkür ederim.Eşimde sperm sorunu yok düşüğümde var zaten hamile kalmıştım.Üç aydır deniyoruz yani tüp bebek için henüz erken değilmi onu merak ediyorum

Cevabınız için teşekkür ederim.Eşimde sperm sorunu yok düşüğümde var zaten hamile kalmıştım.Üç aydır deniyoruz yani tüp bebek için henüz erken değilmi onu merak ediyorum
Bir rahim içi kamerayla goruntülenmeden elbette konusmak dogru olmaz. Acaba ufak endometriozis veya adenomyozis tarzi bir durum mu var..veya bazi kadinlarda vajina ve giriş yolu, daha asidik oluyormus ph ı düsük oluyormuş yani, ve spermler asidik ortamda yasayamiyorlar. Bircok ihtimal var. En kisa zamanda bazi goruntülumeleri yapın. D vitamini cinko iyot yumurtalar icin çok onemli. Belki de bunlarda takviye lazimdir sadece Yine hicbirsorun yoksa, benim sahsi goruşum, maximum 6 ay bekleyip tup tedavisi yapmanız. ,10 a yakin tüp tedavisi yaşadim. O yuzden tecrubeliyim biraz:) cunku 40 yaş ustü riske atmamak lazım.zamanı.

Bir rahim içi kamerayla goruntülenmeden elbette konusmak dogru olmaz. Acaba ufak endometriozis veya adenomyozis tarzi bir durum mu var..veya bazi kadinlarda vajina ve giriş yolu, daha asidik oluyormus ph ı düsük oluyormuş yani, ve spermler asidik ortamda yasayamiyorlar. Bircok ihtimal var. En kisa zamanda bazi goruntülumeleri yapın. D vitamini cinko iyot yumurtalar icin çok onemli. Belki de bunlarda takviye lazimdir sadece Yine hicbirsorun yoksa, benim sahsi goruşum, maximum 6 ay bekleyip tup tedavisi yapmanız. ,10 a yakin tüp tedavisi yaşadim. O yuzden tecrubeliyim biraz:) cunku 40 yaş ustü riske atmamak lazım.zamanı.

Suan hamile misiniz? Peki bu biosteron kullanmadan önce/sonra değerlerinizde oynama oldu mu?
Bide şöyle bir durum oldu kullanmadan önce yumurtam oluşmuyordu hiç neredeyse yada 13 mm de kalıyordu bir yada en fazla 2 tane oda. Şimdi gonal f 6 gün kullandım hemen oluşmuş büyümüş. 4 .5 ay biesteron kullanmıştım

Teşekkür ederim inşallah. amh düşüklüğü ve ultrason görüntüsü eşit olması ne demek peki bilgin var mı
Amh düsüklüğü pek önemli değil diyorlar, önemli olan ultrasondaki yumurta sayısı. İkisini karşılaştırmışlar sanırım, mesela AMH 2,5 olan bir kadında haliyle daha çok folikül olur. Bizim gibi 0,50-40 AMH değeri olan kadınların folikülleri daha az olur, birbirine eş yani bu değerler

Merhabalar benimde biosteron kullanmam gerekiyor ama hiç bi yerde bulamıyorum. Elinizde fazla var mi ya da temin edebileceğim bir yer bilginiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Back