Doktor değil evet Kimya profesörü, buna istinaden de hoca dedim. Dünya çapında ses getiren biyokimya çalışması olan bir hoca ve Tıbbi Biyokimyadan bahsetmeme gerek yok sanırım. Bitkisel kürlerinden de yarar gören (kendim de dahil) bir çok insanla karşılaştım hastahanelerde. Zarar gören oldu mu bilmiyorum ama sanmıyorum. Yine de olan varsa paylaşılırsa ben de sevinirim.ibrahim saraçoğlu doktor değil yalnız.
Öncelikle sigarayı bıraktım, yağlı yemekler yemedim. Soğan kürü yaptım, bol bol incir yedim, nar suyu içtim, çörek otu kullandım ve cevizle badem yedim.Peki ne kullandınız da amh degeriniz yükseldi?
Yerinizde olsam kesinlikle laparoskopi yaptırmam.. Ama siz bilirsiz tabiiLaparskopi olan arkdaslar hsg cektrmismiydimiz oncesinde.ben cektrdim cekem kadim dogumcu sivi gecti dedi.ama radyolji uzmni sivinim beklenenden az gectigini rapor etti ozellikle sol tarafta.ve filmdede bikac bogum goruntulemis.o filme bakan her dr laparoskopi onerdi.dun prfla gorustum oda hepsinden olumsuz konustu.kesin tikalidr acilma sansi cok zayf.almamizda gerekebilir ozaman tek sansin tuo bebek olur dedif orumlarda okuyrm bitkisel seylerle acilan yada film cektrmektem acilan vakalar var.tuplerimin alinmasi durumu cok gereksiz ve korkutucu geldi
Hayirdir neden oyle dednzYerinizde olsam kesinlikle laparoskopi yaptırmam.. Ama siz bilirsiz tabii
Benim aslidna tikalida deil.sonradan sevk edildigim klinik tikanik gozukmuyir ama tedaviye yanit vermezse yaparz dedi.gecen gun.nasil hamile kaldin peki.gercekten cok kotuyum suan ya birini istihareye yatrmisti..kolay kolay olmiycak diye gormusBana da laporoskopi dediler, yaptırmadım. Sözde iki tüp de tıkalıydı. Sonuç: hamileyim.
Canım anladığım kadarıyla hamilesin yaptırmış mıydın laparoskopi ??Benim aslidna tikalida deil.sonradan sevk edildigim klinik tikanik gozukmuyir ama tedaviye yanit vermezse yaparz dedi.gecen gun.nasil hamile kaldin peki.gercekten cok kotuyum suan ya birini istihareye yatrmisti..kolay kolay olmiycak diye gormus
Yok canim yaptrmadim.tum ameliyt islemlerini yaptrdik.5 temmuza randevu aldik.ramazanda hamile oldugumu ogrendim.dünde ikiz oldugunu ogrendim :)Canım anladığım kadarıyla hamilesin yaptırmış mıydın laparoskopi ??
Bende bu ayda tutmazsa laparoskopi olucam..
Aaa inanmıyorum tıkalı mı demişti dr..Yok canim yaptrmadim.tum ameliyt islemlerini yaptrdik.5 temmuza randevu aldik.ramazanda hamile oldugumu ogrendim.dünde ikiz oldugunu ogrendim :)
Benim hsg de ilac gecmisti ama soldan gecerken biraz zorlanmisti.bunca ay olmayincada acaba sivi gecti ama yinede kismi yapisikliklarmi var diye yapalim dediler.sonra ben bursada yasli bi teyze duydum o dedi ben sana cay tarifi vercem tuplerini herseyini temizliycek.bide gobegimi topladi.ben pek inanmadim ama bi yandan ameliyt islemlerini tahlillerini yaptrdim.sonra adetime 1 gun kala belirtiler olunca test yaptim ve ogrendim hamile oldugumuAaa inanmıyorum tıkalı mı demişti dr..
Bana açık ama çok hafif açık dar yani dedi..
Bu ayda olmazsa gelecek ay laparoskopi olucam
Canım öyle çay falan yapan insanlar oluyormuş duydum ama bizim burda yok başka şehirlerde hepBenim hsg de ilac gecmisti ama soldan gecerken biraz zorlanmisti.bunca ay olmayincada acaba sivi gecti ama yinede kismi yapisikliklarmi var diye yapalim dediler.sonra ben bursada yasli bi teyze duydum o dedi ben sana cay tarifi vercem tuplerini herseyini temizliycek.bide gobegimi topladi.ben pek inanmadim ama bi yandan ameliyt islemlerini tahlillerini yaptrdim.sonra adetime 1 gun kala belirtiler olunca test yaptim ve ogrendim hamile oldugumu
Yok canim yaptrmadim.tum ameliyt islemlerini yaptrdik.5 temmuza randevu aldik.ramazanda hamile oldugumu ogrendim.dünde ikiz oldugunu ogrendim :)
Banada tupler kotu demekki tup bebegin disinda olmaz demislerdi.gobegime masj falan yapti bagladi. Sut maydnz buharina otrdum eve gidince.sonra iliski sonra baglasigi bezi çozdüm.cayi ben kendim aldim. 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 subardagi suda 1 bardak olana kadar kaynatyorsun.adetin 1. Gunu baslayip 7 gun sabah aksam iciyorsun.sadece her ay 7 gun icebiliyorsun fazlasi olmaz demisti.bide sicak oicmek gerekiyor.cok aci mentollu sakizla ictim ben hepCanım öyle çay falan yapan insanlar oluyormuş duydum ama bizim burda yok başka şehirlerde hep
Göbeğini nasıl topladı ??
Benimde hsg biraz zor oldu..
Hatta hsg çektirdiğim doktor farklıydı..
Hgs sonucumu tüp bebek doktoruna gösterdim kanalların çok hafif açık rahim filminde zor olmuş dedi..
Sonuçlara bakarak söyledi bende şaşırdım evet sancılı oldu dedim kanalların çok dar oyüzden dedi
Ims sevinirsin canim hayat mucizelerle dolu.yukarida benim mesajlarim var.nekadar umutsuzdum :)Ne güzel ya Allah bağışlasn cnm bende üç ay bitti hsg çektirdim yer yer yapışıklık varmış sonuçlar temiz her an gebe kalabilirsin dedi dahada bekliyoruz bende şöyle senin gibi sevinebilicekmiyim acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?