AMH, Hsg ve Laparoskopi ne kadar güvenilir?

Banada tupler kotu demekki tup bebegin disinda olmaz demislerdi.gobegime masj falan yapti bagladi. Sut maydnz buharina otrdum eve gidince.sonra iliski sonra baglasigi bezi çozdüm.cayi ben kendim aldim. 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 subardagi suda 1 bardak olana kadar kaynatyorsun.adetin 1. Gunu baslayip 7 gun sabah aksam iciyorsun.sadece her ay 7 gun icebiliyorsun fazlasi olmaz demisti.bide sicak oicmek gerekiyor.cok aci mentollu sakizla ictim ben hep
Hmm anladım canım...
Hayırlı olsun bu arada inşallah bebişlerini sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Allah'ım..
Banada dua et ;)

1 kiloya yakin sute yarim demet kadar maydonz dograyip kaynatip buharina otrdum canim.hatta icine aci elma yagi flnda damlattim.normalde bikere yapiliyordu ben 3 4 gun pes pese yaptim adetten sonra.
Benim nette okuduğum 3 gün günde 3 kere yazıyordu...
Ama ben 2 gün uygulamak zorundayım salı günü çatlatma iğnemi vurdurcam...
İlişkiye girdiğimiz andan sonra yapılmamalıymış.
Inşallah sağlıklı ve hayırlı bi bebişe hamile kalırım bu ay..
Benim için dua et:))

2014 yilinda ben de hsg cektirdim universite de. Bana sol tupumun tikali oldugunu soylediler. Laparoskopi ameliyati oldum filmden 3 ay sonra. Ameliyatim 45 dakka surdu normalde daha uzun surermis. Ne tupum tikali cikti ne yumurtaliklarimda sorun cikti. Hicbisey cikmadi bosuna oldum ama olsun icim rahat oldu en azindan sorun olmadigini ogrendim. Bence ameliyat olmalısın. Bir tupun tikaliysa zaten hamilelik sansin otomatikmen %50 oluyor. Zor bir ameliyat degil kapali olarak yapiyorlar zaten.

Elbette her şey yapıldıktan sonra hamile kalınmazsa ameliyat bir çözüm olabilir. Ancak bana iki tüpün kapalı, ameliyat şart denmişti. Ameliyat esnasında tüpleri zarar gören insanlar da olabiliyor sonuçta. Ben ameliyat günü almam gerektiği söylendiğinde hamile kaldım. İki tarafı kapalı tüple! Demem o ki, hemen ameliyat kararını doğru bulmuyorum. Spazm geçiren kadın yüzdesi azımsanacak gibi değil. Ben de onlardan biriydim belki ve şükür ki ameliyat olmadan kurtuldum. Bir kaç uzmana görünmekte fayda var.

Benim doktorum da kasmış olabilirsin ya da basıncı iyi vermemiş olabilirler dedi laporoskopide tüpler dışında rahimde de yapışıklık varsa onlara da bakabiliriz Yani herşeyi daha net görücez yapışıklıksa tıkayan açma işlemi uygulayacağım dedi..
echomarda tüp açma işlemi var ama benim tıkanıklık Rahime yakın yerde olduğu için doktorum dene istersen ama o işlem tüplere yakın tıkanıklıkta işe yarıyor dedi..
echomardaki uzman da yüzde seksen ben açarım diyo ama kararsız olduğumu anlayınca ses tonu değişti paragöz mü anlamadım yani adamın öyle bi acele ettirme hali vardı..
Sonuç laporoskopiden korkuyorum ki ben kalp ameliyatı deseler korkmam

Benim hsg de ilac gecmisti ama soldan gecerken biraz zorlanmisti.bunca ay olmayincada acaba sivi gecti ama yinede kismi yapisikliklarmi var diye yapalim dediler.sonra ben bursada yasli bi teyze duydum o dedi ben sana cay tarifi vercem tuplerini herseyini temizliycek.bide gobegimi topladi.ben pek inanmadim ama bi yandan ameliyt islemlerini tahlillerini yaptrdim.sonra adetime 1 gun kala belirtiler olunca test yaptim ve ogrendim hamile oldugumu
Bursadaki yaşlı teyze kim bana yardmcı olurmusun

Back