Amh düşüklüğü

İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ben bugün hayıt tohumuna başladım incir yiyorum bi de bakalım belki etkisi olur eğer olursa hemen söyleyeceğim önümüzdeki ay tüp bebek yapacağız öncesinde olsun istiyorum son şansım

Hangi vitaminleri kullandın canım ? Yiyecek filan ne yiyordun ?

reprodo f ve innovitol kullandım, d vitamini de kullandım. Her sabah yumurta avokado ceviz yedim. Paketli gıda hiç tüketmemeye çalıştım ama çikolataya zaafım vardı her akşam yarım saat yürümeye çalıştım. Temmuzda başladım kasımda hamile kaldım, sağlıksız gebelik oldu. Şimdi arı sütü ve maxijuno aldım inşallah sağlıklı gebelik olur bi an önce

Ben bu amh testinden hiçbir şey anlamadım. Temmuz ayında 0,43’tü amh değerim doktor tüp bebek falan filan dedi. 4 ay sonra başka bir hastaneye gittiğimde doktor amh testini bi daha yapalım dedi iyi ki de demiş 4 ay sonra “yükselmesi imkansız, artmaz,yükselmez” denilen amh değerim 1.55 olmuştu!!! Ben şok oldum tamam belki hafif bir artış olabilirdi ama bu çok büyük bi fark. İlk testi yaptırdığım hastane de isim yapmış, birçok farklı şehirde şubesi olan bir hastane :)

Muhtemelen laboratuvar hatası ama hangisinde? İkisinden biri hatalı. 4 ayda o kadar artış olmaz çünkü. Tekrar baktırma boşver çünkü bir anlamı zaten yok :) bu işin en önemli kısmı vitamin ve beslenme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…