- 30 Temmuz 2015
- 357
- 549
- 103
- Konu Sahibi ahsenov123
-
1.denemede 10 bin 2.simde 15 bin gibi bir fiyat vardı yeni yılda zam gelmediyseFiyat ne kadar dendi ayıptır sorması
Ben kadın doğuma gidip hormon testlerimi yaptırdım ve gebelik öncesi için de dahiliyede doktora durumu anlattım zaten onlar bakmaları gereken şeyleri biliyorPeki hangi doktora gidip hangi testleri yaptırmamı önerirsiniz
Evet benimde amh 0.60 tam gününde oluyorum her ay ama uzun süredir 1 yada 2 gün adet görüyorum doktor rezerv azlığından kaynaklı bulduBen şunu da fark ettim reglimde azalma var bu sizde de oluyor mu bende 2-3 aydır böyle olduğunun yeni farkına vardım
Merhabalae benim de 0.28 çıktı amh tüp bebek geçelim dediler doktorum
Benimde 0,26 tüp bebek diyorlarMerhabalae benim de 0.28 çıktı amh tüp bebek geçelim dediler doktorum
Yani ben amh değerimi ilk öğrenince 1.60 dı değer o zaman 26 yaşındaydım direk tüp bebek demişlerdi yanlış yönlendirme aslında doktor konuşması ile hayatım alt üst olmuştu senin gibi sürekli araştırmaya girdim sürekli buralarda gezdim derken 6 ay gibi bi süre sonra tekrar baktırdım 1.60 dan 0.80 e düştü stresten kaynaklı sürekli düşüşe geçti o zaman adetim azalıp 2 güne düşte tüp bebek tedavisine başladım 0 ları görünce 3 kez olumsuz sonuç aldım sonra stresten uzak durdum sürekli başka şeyler düşündüm aktivite filan derken 29 yaşında tekrar tedaviye başladım pozitif düşünerek bu sefer olumlu oldu tüp bebekle 1 kızım oldu şuan 3.5 yaşında şimdi ikinci için tüp bebek yaptıracağım 32 yaşındayım şuan amh değerim 0.60 6 yıl oldu yani adetimde az ama FSH lh herşey normal olduğu için doktorlar menopoz söz konusu değil dediler sadece yumurta rezervin düşük yani anlayacağın ben 6 yıldır az oluyorum menopoza girilmiyor sende stres yaptıkça hayatını daha çok zorlaştıracaksınyaşınız kaçtı peki? Ben azaldığını amh değerimi öğrenince karşılaştırdığımda farkettim ve gecenin bu saati stresten uyuyamıyorum erken menapoza girme korkusu beni mahvetti
2 kez prof.bülent tıraş da olumsuz oldu 1 kez Kayseri acıbademde denedim oda olumsuz oldu sonra Kayseri Memorial de Semih zeki Uludağ'a gittim onda olumlu oldu bu süreçte sürekli sağlıklı beslen yürüyüş yap ben maxijuno kullanmıştım omega q10 kullanmıştım avakoda kabuksuz kuruyemiş tüket aklından bu süreci çıkar benim en yakın arkadaşım 0.30 ile normal kendiliğinden hamile kaldı hemde 2 kez 2 çocuğu var yani tamamen stresten kaynaklı olmuyorTeşekkür ederim içime su serptinben 8 aylık evliyim evlendiğimde adetimde hiçbir bozulma yoktu 2-3 ay boyunca ve hamile kalamadığımı gördükçe stres yapa yapa adetim de azaldı ve belkide o zamanlar amh ölçtürseydim daha iyi derecedeydi ama stres yaparak bozdum haklısın başka şeylere odaklanmam lazım biran önce. Tüp bebeğini hangi merkezde yaptırdığını öğrenebilir miyim
Hangi doktora kontrol gittiniz ben devlet Hastanesi'nde takip.oluyorum.zeynep kamil deBenimde 0,26 tüp bebek diyorlar
Söylediğin takviyeleri alıcam düşünmemeye çalışıcam çok zor olsada2 kez prof.bülent tıraş da olumsuz oldu 1 kez Kayseri acıbademde denedim oda olumsuz oldu sonra Kayseri Memorial de Semih zeki Uludağ'a gittim onda olumlu oldu bu süreçte sürekli sağlıklı beslen yürüyüş yap ben maxijuno kullanmıştım omega q10 kullanmıştım avakoda kabuksuz kuruyemiş tüket aklından bu süreci çıkar benim en yakın arkadaşım 0.30 ile normal kendiliğinden hamile kaldı hemde 2 kez 2 çocuğu var yani tamamen stresten kaynaklı olmuyor
Ben Kocaeli de bir çok doktora gittim ama en son gittiğim bahar astepeHangi doktora kontrol gittiniz ben devlet Hastanesi'nde takip.oluyorum.zeynep kamil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?