• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AMH DÜŞÜKLÜGÜ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Merhaba kizlar 40 yaşindayım ve çokkkk bebek sahibi olmak istiyoriz ama bügün AMH sonucumu aldım henuz dr gidemedim ama degerim 0.04 çok düsük arastirdim AMH düsük olup hamile kalan varmı çok uzgünüm lütfen yardım

Merhaba kizlar 40 yaşindayım ve çokkkk bebek sahibi olmak istiyoriz ama bügün AMH sonucumu aldım henuz dr gidemedim ama degerim 0.04 çok düsük arastirdim AMH düsük olup hamile kalan varmı çok uzgünüm lütfen yardım
Evet var menapoza girmediyseniz her şeyin bir yolu var ama doğala bırakacak zamanınız yaş itibariyle de değer itibariylede kalmamış iyi bir merkez bulun ve tüp bebek hazırlığına başlayın.

Evet var menapoza girmediyseniz her şeyin bir yolu var ama doğala bırakacak zamanınız yaş itibariyle de değer itibariylede kalmamış iyi bir merkez bulun ve tüp bebek hazırlığına başlayın.
Malesef tüp bebek yapabilecek maddi imkana sahip degilim en az 15 bin tl gidiyor ve buna gucum yok 😓😓

Benim de düşük çıktı doğal yoldan beklersen olur diyemem olmaz da diyemem dedi Dr. 44 yaşındayım ben bu yaşta mongol bebek olma riski de fazla en iyisi embriyo seçimi yapılarak tüp bebek öneriyorlar. Hiç çocuğu olmayanlara devlet de yapılıyor diye biliyorum.

Benim de düşük çıktı doğal yoldan beklersen olur diyemem olmaz da diyemem dedi Dr. 44 yaşındayım ben bu yaşta mongol bebek olma riski de fazla en iyisi embriyo seçimi yapılarak tüp bebek öneriyorlar. Hiç çocuğu olmayanlara devlet de yapılıyor diye biliyorum.
Benim 20 yasinda oglum var o yuzden olmuyor devlet hastanesinde malesef

Evet benimde çocuklarım var ben de ücretli yapmak zorundayım.

Menopoza girmedikçe şansınız hep var.
Olumsuz düşünce bünyeyi daha çok yıpratıyo.
Tüp bebek yaptırın geç kalmayın

Menopoza girmedikçe şansınız hep var.
Olumsuz düşünce bünyeyi daha çok yıpratıyo.
Tüp bebek yaptırın geç kalmayın
Malesefki yaptirabilecek maddi gücüm yok tüp bebek ve ilaclari baya pahalı o yuzden bebek hayallerim artık kayboldu ne yaaplim kader kismet böyleymiş

Malesefki yaptirabilecek maddi gücüm yok tüp bebek ve ilaclari baya pahalı o yuzden bebek hayallerim artık kayboldu ne yaaplim kader kismet böyleymiş
Demeyin öyle.
Devlette rapor alınca indirim uyguluyolar
Hatta medikal parkta sgk uygulamasına geçti.
Sabit bi geliriniz varsa borçlanır ödersiniz yeterki sağlık olsun

Amh düşüklüğü ile rapor hakkınız oluyor. Yaşa ve çocuk sayısına göre nasıl değerlendirilir bilmiyorum. Amh yükselmez ama yumurta kalitesini arttırıcı şeyler deneyebilirsiniz. 🤷🏻‍♀️

Amh düşüklüğü ile rapor hakkınız oluyor. Yaşa ve çocuk sayısına göre nasıl değerlendirilir bilmiyorum. Amh yükselmez ama yumurta kalitesini arttırıcı şeyler deneyebilirsiniz. 🤷🏻‍♀️
Az evvel incir ve havuç kürünü okudum yumurta kalitesini yükseltiyormuş o kürü yapacam yrn inşallah işe yarar

Az evvel incir ve havuç kürünü okudum yumurta kalitesini yükseltiyormuş o kürü yapacam yrn inşallah işe yarar
Bir çok kür reglle başlanıyor yumurtlamayla bitiyor dikkat edin. Hayıt suyu kullanıyorum ben de bu ay takviye olarak. Bal çörekotu tarçın kürü de iyi diyorlar, bal propolis arı sütü de iyi diyorlar. Allah gönlünüze göre versin 🤗 Hormonlar normal değilse uzak durun. Bazı şeyler prolaktini anında yükseltiyor mesela.

Prolaktin değeriniz yüksekse incire dikkat edin ama ben o kürü değerim yükseldi diye devam edememiştim . Saraçoğlunun önerisi amh için önce soğan kürü sonra aslanpençesi cayı ve bal polen en son incir kürü. Ben kürü satın aldığımd prolaktinim yükseliyor diye incir kürünü iptal etmişlerdi.

Prolaktin değeriniz yüksekse incire dikkat edin ama ben o kürü değerim yükseldi diye devam edememiştim . Saraçoğlunun önerisi amh için önce soğan kürü sonra aslanpençesi cayı ve bal polen en son incir kürü. Ben kürü satın aldığımd prolaktinim yükseliyor diye incir kürünü iptal etmişlerdi.
Prolaktinim.iyi çok sükür fsh da iyi düşük olan Amh malesefki oda en onemlisi sogan kurude yapmiştim sindi bide incir havuc deneyim bakalim artik şansıma kısmette yoksa ne yaparsak yapalim olmaz ne diyelim Allah isteyen herkese nasip etsin

Diğer hormonlarınıza bakıldı değilmi?
Prolaktin hormonu yüksekse incir kesinlikle yememelisiniz
Ben çörekotu kürünü tavsiye ediyorum yumurtaları büyütüyor veya yağını da içebilirsiniz hergün aç karnına 1 kaşık
Ayrıca hergün mutlaka badem, ceviz ve yumurta yiyin bide doktor bana OmePa-Q10 adlı bir takviye vermişti yumurta kalitesini arttırıyor 3 ay kullanmak gerek kaliteli bi takviyedir. Ve en önemlisi de Allah Ol deyince her türlü olur. Ben 33 yaşındayım sorunum olmamasına ve onca şey yememe rağmen bende kalamadım bakın burda benden çok daha genç olup kalamayanlarda var...
Çokda yaşa bağlı değil bu tamamiyle nasip işi. Allah Hz.Meryem'e babasız evlat vermiş, herşey dualarla mümkün. Biz yeterki dua ve sabırla Allah'a yönelelim O gönüllerimizi bizden daha iyi bilir. Ha bu arada hergün Meryem suresinin 5.ayetinden 15.ayetine kadar okuyup suya üfleyip için, inanarak okuyacaksınız tabi
Umudumuz daim olsun🌼🌺

Diğer hormonlarınıza bakıldı değilmi?
Prolaktin hormonu yüksekse incir kesinlikle yememelisiniz
Ben çörekotu kürünü tavsiye ediyorum yumurtaları büyütüyor veya yağını da içebilirsiniz hergün aç karnına 1 kaşık
Ayrıca hergün mutlaka badem, ceviz ve yumurta yiyin bide doktor bana OmePa-Q10 adlı bir takviye vermişti yumurta kalitesini arttırıyor 3 ay kullanmak gerek kaliteli bi takviyedir. Ve en önemlisi de Allah Ol deyince her türlü olur. Ben 33 yaşındayım sorunum olmamasına ve onca şey yememe rağmen bende kalamadım bakın burda benden çok daha genç olup kalamayanlarda var...
Çokda yaşa bağlı değil bu tamamiyle nasip işi. Allah Hz.Meryem'e babasız evlat vermiş, herşey dualarla mümkün. Biz yeterki dua ve sabırla Allah'a yönelelim O gönüllerimizi bizden daha iyi bilir. Ha bu arada hergün Meryem suresinin 5.ayetinden 15.ayetine kadar okuyup suya üfleyip için, inanarak okuyacaksınız tabi
Umudumuz daim olsun🌼🌺
Canım sen gibiyim uzun zamandir ugrastigim icin once dr tedavisiyle klomen sonrasi catlatma igneleri sonrasi aşılama sonrasi sogan kürü polen ari sütü hayıt tohumu hacdan meryem ana eli otu vs vs yapmadigim kalmadi kimi dr gittim rahmin t seklinde asla olmaz dedi kime gittiysem tup bebek dedi ee maddi guc olmayinca tek denemedigim şey tup bebek gecen aylarda 25 gun gecti reglim tamam hamileyim dedin yok dr gittim yok erken menopoz falan dedi simdide amh düsüklügü derken tum inancimi hayallerini kaybettim artik olacagini da hiç sanmiyorum oysa ne cok isterdim bir bebegim olsun hayirlisi diyelim ne diyelim yinede yazdigin için çok tşk ederim

Canım sen gibiyim uzun zamandir ugrastigim icin once dr tedavisiyle klomen sonrasi catlatma igneleri sonrasi aşılama sonrasi sogan kürü polen ari sütü hayıt tohumu hacdan meryem ana eli otu vs vs yapmadigim kalmadi kimi dr gittim rahmin t seklinde asla olmaz dedi kime gittiysem tup bebek dedi ee maddi guc olmayinca tek denemedigim şey tup bebek gecen aylarda 25 gun gecti reglim tamam hamileyim dedin yok dr gittim yok erken menopoz falan dedi simdide amh düsüklügü derken tum inancimi hayallerini kaybettim artik olacagini da hiç sanmiyorum oysa ne cok isterdim bir bebegim olsun hayirlisi diyelim ne diyelim yinede yazdigin için çok tşk ederim

Rica ederim canım ama neden umutsuzluğa düşüyorsun bak çevrene ne kadar çok mucize yaşayanlar var. Kaç senedir uğraşıyorsun peki? Allah bizden umut kesmememizi istiyor hem ne zaman ne lütfedeceğini bilemeyizki
Gelecekten haberimiz mi var da olmayacağından bu kadar eminsin? Emin olman için geleceğini biliyor olman lazım
Önümüzü görebiliyor muyuz?
Benim dayımın oğlunun eşi yıllar sonra 10-11 sene falan geçti hamile kaldı hiç ummadıkları bir anda o da 40 yaşında bak.
Öteki dayımın oğlunun eşi de verem hastasıydı o kadar ilaçlar kullanıyordu o şekilde hamile kaldı hemde 5 aylıkken öğrendi düşünebiliyor musun! Yapma gözünü seveyim. Hâşâ Allah'a zorluk mu var?
O dileyince OL demesi yeter, gerisi boş.
Ha bir örnek daha vereyim. Yakın zamanda bir arkadaşımın amh'sı 0.08 çıkmıştı yaşı genç olmasına rağmen. Doktorlar tüp bebekle bile zor olur dediler hep umutsuz konuştular
Kısa bi süre sonra tedavisiz kendiliğinden bir anda hamile kaldı hatta testini ilk bana attı inanamadı kan verince öyle inandı şuan o da hamile. Bütün bu mucizeler ve bunun gibi yüzlerce mucizeler varken sen hangi ümitsizlikten bahsediyosun?
Nice umutsuz kadınlar prof Saraçoğlu hocanın kürleriyle hamile kaldılar sende onun sayfasına yazsana ben bile yazdım asistanıyla yazıştım önce hormon tahlili vs bütün sonuçlarını istiyolar sonra sana uygun kürü veriyolar hocanın tavsiyesi ile. Hocanın daha önceden bi videosunu izlemiştim dediki amh düşük olsa bile yükselir, testere dişli aslan pençesi ile! Onun videolarını izle bak gör. Bu arada ismin filiz mi benimde filiz:)

Back
X