Gebeliğe Hazırlık AMH DÜŞÜKLÜGÜ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benimde ismim filiz yazdiklarin cok gzl motive etti evet bunlarin hepsini biliyorum mucizeler bizler icin ama iste insan kapiliyor bazen umutsuzluga bazende isyan ediyor istemeden teyzemin oglu evlendi 2 ci evliligi maddi durumu okadar harika anlatamam 5 yilda 3 kez esi hamile kaldi ve 3 kezde ugrasamam bebekle diyip aldirdi dayimin kizi ayni sekil hamile kaldi ugrasmama bakamam dedi aldirdi Allahım diyorum neden istemeyenlere nasip ediyir o cana onlar kiyiyor biz el bebek gül bebek bakacakken bize nasip etmiyor evet elbette vardir bir bildigi belki hayirli olani budir bizler icin ama okadar cok isteyince olmayinca boyrl oluyiruz iste bu ay yine gecti reglm 3 gündür olmuyorum test falanda hak getire yapmiyorum heleki dün kan tahlili boyle cikinca kesin hamilelikten degil dedim ki azicik umudum vardi ama yinede gerçekten çok tşk ederim canim benim cok gzl yazmişsın Allahim isteyen herkese nasip etsin

Tatlım ibrahim saraçoglunun sitesinde asistanla yazistim demişsin ya rica etsem bana da nasil o siteye girdigini yazabilirmisin ben baktim biraz ama yazisabilecegim bir yer bulamadim yardimci olursna cok sevinirim

Seni anlıyorum canım ne hissettiğini...ama neden dememek lazım neden dersek isyana düşmüş oluruz Allah herkesi sınıyor, onlara veriyor ama sanmaki hesap sormayacak
Herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek
Biz ilerde ne yaşayacağımızı bilmiyoruz
Allah belki ummadığın anda sanada verecek
Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmiyorum
Umutsuzluk ölenler içindir onların bu dünyada işi kalmamıştır ama biz nefes aldığımız sürece umut etmek zorundayız. Bu arada adet gelmedikçede umut vardır. Lütfen pozitif bak biraz, iyi yönlerinden düşün. Ne güzel oğlun kocaman olmuş maşallah bak gencecik yaşta Allah sana lutfetmiş zaten ...bu da herkese nasip olmaz. Hiç olmayanların durumu çok daha zor. Elhamdulillah benimde bi tane bal oğlum var bin şükür. Geçen sene 2.bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 15 ay geçti bende bekliyorum sabret sende Allah sabredenlerle beraberdir

Tatlım ibrahim saraçoglunun sitesinde asistanla yazistim demişsin ya rica etsem bana da nasil o siteye girdigini yazabilirmisin ben baktim biraz ama yazisabilecegim bir yer bulamadim yardimci olursna cok sevinirim

Tabiki yardımcı olurum özelden yazayım sana:)

Hani derler ya ilac gibi gercekten oyle geldin bana biraz daha iyi hissetirdi yazdikalrin tsk edeim canım❤❤❤❤❤

Merhabalar arkadaşlar icinizi rahatlatmak adina yazmak istedim yaşım 29 hormon degerlerim fsh 25 amh 0.16 gezmedigim hastane dr kalmadi herkes ayri birsey dedi tup bebe şansın bile cok az dediler 1 yumurtadan baska yumurtam yoktu ilaclari dayadilar bana ve bir histeroskopi gecirdim septum perde(megerse cift rahimmisim yeniden ameliyat olacam) hic biri ise yaramadi sonra ben ilaclari attim bitkisele yoneldim sadece 1.5 ay uyguladim devamda ediyordum derken tatile gittik geldik ben hamile kalmışım şok oldum gebeligim 2.5 ay sürdü maalesef kalbi durmus kontrolde öğrendik sebebi bircok şeye baglandi bizim ve bebegin numuneler genetik arastirmaya gitti sonuc bekliyoruz simdi gerekirse bir ameliyat daha olacam cok riskli kimse yapmayida pek istemiyor sansimi denicem olsamda olmasamda ben kurlerime devam edip yine hamile kalacagima inaniyorum ne olur umutsuz olmayin inanın ben tıbba olan inancimi kaybettim Allah isterse hersey mümkün bu arada 41 hurmaya 41 gun meryem suresi okuyup (tilavet secdesi unutma) esimle birlikte yedik ben uzerimde meryem ana otu taşıdım (netten arastirin uygulama şekli var) beslenme seklimi sorana yazabilirim her zaman yardimci olurum Allah hepimizin kucağını bos bırakmasın

Merhaba,
Saraçoğlunun sayfasına yazdım dediniz hangi sayfa söyleyebilir misiniz. Bende raporlarımı gönderip öğrenmek isterim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…