- 7 Şubat 2018
- 60
- 9
- 6
- 43
- Konu Sahibi Durudurulay
ben 2 defa tüp bebek denedim embriyo kalitesi sebebiyle tutunma olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba geçmiş olsun. Tekrar denedizmi tüp bebek. Yumurta kalitesi için bir şey yaptımız mı?amh sonucunuz neydi?ben 2 defa tüp bebek denedim embriyo kalitesi sebebiyle tutunma olmadı
Hayırlısı olsun inşallah. Kime gidiyorsunuz?Merhaba benimde amh düşük henüz tüp bebek yaptırmadım.önümüzdeki ay başlayacaz insallah
Henüz bi hastaneyle görüşmedik.şişli memorial yada bahçeciyi düşünüyoruz.bu iki yerde iyiymiş.Hayırlısı olsun inşallah. Kime gidiyorsunuz?
Siz nerde yaptırdınız ?Hayırlısı olsun inşallah. Kime gidiyorsunuz?
Benim yeni belli oldu tüp bebek yaptırmam gerektiği.izmir de medikalpark veya prof.dr.erol tavmerganı önerdiler. Karar verip gidicemSiz nerde yaptırdınız ?
Merhaba geçmiş olsun. Tekrar denedizmi tüp bebek. Yumurta kalitesi için bir şey yaptımız mı?amh sonucunuz neydi?
Henüz bi hastaneyle görüşmedik.şişli memorial yada bahçeciyi düşünüyoruz.bu iki yerde iyiymiş.
Merhaba benimde amh düşük henüz tüp bebek yaptırmadım.önümüzdeki ay başlayacaz insallah[/QUOTE
Sizin amh kaç ne zamandır bebek istiyorsunuz
Benim yeni belli oldu tüp bebek kararı. Henüz bir dr seçmedim. Öneriler var karar verip haftaya gidicem.mümkün olduğu kadar çok kişinin hikayesini merak ediyorum. Bana da dr biesteron,quenzim ve hayıt çayı önerdi.inşallah sizin için de hayırlısı olurAmh 1 yıl önce 0.9 idi.2 defa tüp bebektedavisi oldum negatif sonuçlandı. Ocak ayında son denememizi yaptık Semra kahraman on tavsiyesi üzerine progrny f kullanıyorum. Birde ballı bitkisel macun kullanıyorum.siz ne durumdasınız
Tesekkürler inşallah hepimi için deBenim yeni belli oldu tüp bebek kararı. Henüz bir dr seçmedim. Öneriler var karar verip haftaya gidicem.mümkün olduğu kadar çok kişinin hikayesini merak ediyorum. Bana da dr biesteron,quenzim ve hayıt çayı önerdi.inşallah sizin için de hayırlısı olur
amh çok iyi maşşalah sizinBenimde aynı durum cnm yumurta kalitesizliği var malesef ama benim anh 2.60 dı en son
Merhaba cnm yumurta kalitesizligini nasıl tespit ettiler bunun için bir test var miBenimde aynı durum cnm yumurta kalitesizliği var malesef ama benim anh 2.60 dı en son
Kalitesiz olduğu tüp işleminde belli olur diye biliyorum. Fakat yinede amh değeri çok iyi.Merhaba cnm yumurta kalitesizligini nasıl tespit ettiler bunun için bir test var mi
yumurta kalitesini tup bebekle iki denememde 27 yumurtam toplandı hepsi çöpe malesefMerhaba cnm yumurta kalitesizligini nasıl tespit ettiler bunun için bir test var mi
Anladım cnm pelo bunun için nasıl bir tedavi sundular ben suan 3 aylık dhea ilaci kullanacagim yumurta kalitesini arttirmak icinyumurta kalitesini tup bebekle iki denememde 27 yumurtam toplandı hepsi çöpe malesef