• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü ve embriyo kalitesi düşük olan arkadaşlar tavsiyeleriniz var mı

Merhaba benimde amh düşük henüz tüp bebek yaptırmadım.önümüzdeki ay başlayacaz insallah

Benim 2 kez Ege Üniversitesinde negatif tüp bebek denemem oldu. Bu kez İStanbul'a gitmeyi düşünüyoruz.

Merhaba geçmiş olsun. Tekrar denedizmi tüp bebek. Yumurta kalitesi için bir şey yaptımız mı?amh sonucunuz neydi?

Amh 1 yıl önce 0.9 idi.2 defa tüp bebektedavisi oldum negatif sonuçlandı. Ocak ayında son denememizi yaptık Semra kahraman on tavsiyesi üzerine progrny f kullanıyorum. Birde ballı bitkisel macun kullanıyorum.siz ne durumdasınız

Henüz bi hastaneyle görüşmedik.şişli memorial yada bahçeciyi düşünüyoruz.bu iki yerde iyiymiş.

Ben memorıal şişlide yaptırdım memnun kaldım negatif sonuçlandı ama.... orda birkaç arkadaş ile tanıştık önceden Bahçeci de tedavi gören vardı memnun kalmamışlardı.memorial da ilk denemede tutan çok kişi duydum
Memorial a gitmeden bende ikisi arasında kalmıştım

Amh 1 yıl önce 0.9 idi.2 defa tüp bebektedavisi oldum negatif sonuçlandı. Ocak ayında son denememizi yaptık Semra kahraman on tavsiyesi üzerine progrny f kullanıyorum. Birde ballı bitkisel macun kullanıyorum.siz ne durumdasınız
Benim yeni belli oldu tüp bebek kararı. Henüz bir dr seçmedim. Öneriler var karar verip haftaya gidicem.mümkün olduğu kadar çok kişinin hikayesini merak ediyorum. Bana da dr biesteron,quenzim ve hayıt çayı önerdi.inşallah sizin için de hayırlısı olur

Benimde aynı durum cnm yumurta kalitesizliği var malesef ama benim anh 2.60 dı en son

Benim yeni belli oldu tüp bebek kararı. Henüz bir dr seçmedim. Öneriler var karar verip haftaya gidicem.mümkün olduğu kadar çok kişinin hikayesini merak ediyorum. Bana da dr biesteron,quenzim ve hayıt çayı önerdi.inşallah sizin için de hayırlısı olur
Tesekkürler inşallah hepimi için de

Back