Amh düşüklüğü histeroskopi sonrası ağrı

Mutlugunlergelecek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
361
835
Merhaba kızlar. Ben ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim 1 adet sonrası tekrar denemeye başladık ama hamile kalamadım. Temmuz ayında amh yaptırdım 0.19 cıktı. Ultrasonla bakildı 3 folikül görüldü. Bu arada doktorum yapışıklık tespit etti yaklaşık 3 hafta önce operasyon oldum. Yoğun yapışıklık açıldı, rahmim kalp seklindeymis o düzeltildi ve bebekten kalma çöküklük varmış o giderildi. Operasyon sonrası iyiydim ancak 3 gündür kasik ağrılarım var adet olacakmışım gibi bu aralar yumurtlama zamanlarım acaba ondan mıdır? Ağrı bazen şiddetleniyor göğsüme kadar yayılıyor hu normal midir? Birde bu operasyon sonrası hamile kalma şansım daha mi yüksek?

Canım merhaba benimde amh 0.17 cıktı senin bebeğin olmus sanırım merak ettim dogal yolla mı oldu ?tüp mü denedin ?herhangi bir kür falan uyguladın mı?

Canım merhaba benimde amh 0.17 cıktı senin bebeğin olmus sanırım merak ettim dogal yolla mı oldu ?tüp mü denedin ?herhangi bir kür falan uyguladın mı?
Evet doğal yollarla oldu hamdolsun. Tüp bebeğe başlayacağım ay hamile olduğumu ogrendim. Ben sogan kuru yaptım. Her gün 3 4 tane kuru incir yedim. Birde solgarın q10 quenzim hapini kullandim yumurta kalitesi için

Evet doğal yollarla oldu hamdolsun. Tüp bebeğe başlayacağım ay hamile olduğumu ogrendim. Ben sogan kuru yaptım. Her gün 3 4 tane kuru incir yedim. Birde solgarın q10 quenzim hapini kullandim yumurta kalitesi için
Teşekkürler cevap verdiğin için fsh da yüksek miydi sende? Bebeğini allah bağışlasın canım darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…