Sizin adınıza sevindim Allah uzun ömürler versin evladınıza . Stres gerçekten en büyük etken ama yapısal olarak başaramıyorum Allah razi olsun eşim destekci fakat ona karşıda kendimi kotu hissediyorum bu beni daha çok strese sokuyor(
Merhaba 30 yaşındayken amh 0.33 ile karsilastim hayatimin şokunu yaşadim gerekli tetkikler yapildi bir de tek tüpüm tıkalı çıktı doktorlar elimi çabuk tutmami soyledi o kadar korkuttular ki bu telasla 2 kere aşilama yaptirdim sonra da baktim olmiycak en iyi ünlü merkezlerden birinde tüp bebek yaptim o kadar emindim ki kendimden cok doktora guvendim ama malesef sonuc negatifti o gune kadar umitsiz degildim ama negatifi alinca isyan etmedim ama hayal kirikligi yasadim .iki doktora denk geldim biri bana demisti ki zamaninda yasin çok genc amh dusuklugu kisirlik sebebi degildir ben sana tup bebek yapmam . Diger doktorda bana dediki yasin çok genc sana bi vitamin önericem esin ve sen bunu kullan dogal yolla hamile kalabilirsin .en kotu ihtimal tup bebek yaparsan daha kaliteli daha fazla yumurtan olur. Neyse ben vitamini aldim kullanmaya basladik eşimle bir de tekrardan rahim filmi cektirdim tuplerim acik cikti. Vitaminleri kullanirken 3. Ayda dogal yolla hamile kaldim . Allahim isteyen herkese nasip etsin. Yumurtayi kalitelestirmeye bakın ve stresten uzak durun ve yapabiliyorsaniz çocuk fikrini aklinizdan cikarin
Diğer hormonlarınızın normal cıkmasına ve ınsaflı bır doktora rast gelmenıze cok sevındım allah gönlünüze göre versin insallah bunların hıcbırıne gerek kalmaz Evet tek problem stres aslında.. Herşeyin çözümü var dünyanın sonu değil.. Bunu kendıme anlatmaya calısıyorum bende son ses muzıkle doktora gıdıyorum doktordan cıkıyorum. Ben hala profesöre sıra alamadım fakatt son gıttıgım doktorun esteoılımın dusuk oldugunu tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini direk tüp bebek değil amacın kontrol altında olmam gerektıgını ve ona göre ilaçlı tedavıyse tedavı tupse tıp yaptırmam gerektıgını söyledı yolunuza bakacağız artık yazım kuralalrına dikkat edemıyorum suan telefonum bozuldu bi anda yan cevırıp cvp yazabılıyorum kusura bakmayın
Aynen yapacak bir şey yok dediğiniz gibi çare tüp bebek ise onu deneyeceğiz ordan yüzümüz güler inşallahDiğer hormonlarınızın normal cıkmasına ve ınsaflı bır doktora rast gelmenıze cok sevındım allah gönlünüze göre versin insallah bunların hıcbırıne gerek kalmaz Evet tek problem stres aslında.. Herşeyin çözümü var dünyanın sonu değil.. Bunu kendıme anlatmaya calısıyorum bende son ses muzıkle doktora gıdıyorum doktordan cıkıyorum. Ben hala profesöre sıra alamadım fakatt son gıttıgım doktorun esteoılımın dusuk oldugunu tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini direk tüp bebek değil amacın kontrol altında olmam gerektıgını ve ona göre ilaçlı tedavıyse tedavı tupse tıp yaptırmam gerektıgını söyledı yolunuza bakacağız artık yazım kuralalrına dikkat edemıyorum suan telefonum bozuldu bi anda yan cevırıp cvp yazabılıyorum kusura bakmayın