- 22 Ağustos 2022
- 1.503
- 1.985
- 32
Tesadüfen gördüm yazdığınızı.Benimde amh nin 0.69 olduğunu öğrendim eylül ayında 31 yaşındayım
1,5 yıl oldu sonuç alamadık bizde eş durumu olarak düşünüyoduk ama sorun buydu diye düşünüyorum artık
Benimde 1 tane 3.gün 2 tane de 5.gün embriyom oluştu ocağın başında transfer olucak nasipse sizinde ilk seferde pozitif olmuş ve şimdide normal hamile kalmışsınız ne kadar güzel
İnşallah bende sizin gibi ilk seferde pozitifi görürüm bende sizin yazınıza okumak banada pozitiflik kattı
1,5 yıl oldu sonuç alamadık bizde eş durumu olarak düşünüyoduk ama sorun buydu diye düşünüyorum artık
Benimde 1 tane 3.gün 2 tane de 5.gün embriyom oluştu ocağın başında transfer olucak nasipse sizinde ilk seferde pozitif olmuş ve şimdide normal hamile kalmışsınız ne kadar güzel
İnşallah bende sizin gibi ilk seferde pozitifi görürüm bende sizin yazınıza okumak banada pozitiflik kattı
Merhaba,
Benimde amh ölçümlerde 0.78 idi ama daha düşük olduğuna yemin edebilirim demişti doktorum. Sağda 3 solda sıfır yumurta görünüyordu. Üstelik tuplerimden biri rahim filminde sürekli kapalı çıkıyordu.
Önce amelliyat oldum. Bilirsiniz belki tüp ameliyatları da yumurta sayısının azalmasına yol açıyormuş. 2 ay iyileşme sürecim oldu. Sonrasında rapor çıkarmak için 6 ay uğraştım. Bu arada benimde eşimde problem yok problem bende. ( Bunu aynı durumda olduğumuz için yazıyorum)
Sonrasında doktor araştırdım birçok merkez ve doktor ile görüştüm. İçime tek sinen Ali Osman Koyuncuoglu oldu. Vakit kaybetmeden kendisine gittim. Fsh 19 idi düşürmek için biesteron dha verdi. 3 kutu kullandım tedaviye geçtik. İlk yumurta toplamam iptal oldu çünkü 2 yumurta vardı ve onlarda ilaca cevap vermedi.
2. Yumurta toplama için yine 2 ay ara verdik. Doktor bey her ay farklı sayıda yumurta olduğunu fazla yumurta olan o ayı yakalamak istediğini söyledi. 2 ay sonra bir kontrol aşamasında sağda 5 yumurta görüldü. Toplandı. Sadece 2 tanesi 5. Güne gitti. Ve o 2 yumurtam şu an 8 aylik ikiz kizlarim oldu elhamdülillah
Dahası da var. Yaklaşık 10 gün önce kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. Lütfen ümitsiz olmayın. RABBIM kimbilir sizin için de ne güzellikler yazmıştır. Şu hayatta çekilen hiçbir sıkıntı boşa değildir inanın.
Size de dua edicem şifaniz ve gönlünüzün muradı nerde ise RABBIM yolunuzu oraya çevirsin