Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

Benim de 2024 ağustosta 5 tane toplandı geçen ay sadece 1 yumurta büyümüş tekrar tüp bebeğe başlayacaktık iptal oldu
Hadi ya tüh giderek azalıyor demek ki belki benimde iptal olur ben toplatıp dondurucam gerçi ama doktor yarın bakalım ne diyecek. Üzüldüm çok belki gelecek ay daha cok cıkar

Hadi ya tüh giderek azalıyor demek ki belki benimde iptal olur ben toplatıp dondurucam gerçi ama doktor yarın bakalım ne diyecek. Üzüldüm çok belki gelecek ay daha cok cıkar
2 adet öncesi 6 yumurta vardı bu ayda böyle oldu anlamadım haber verin bizede şuan kaç saydı sizin

giderek azalmıyor her adet döngüsünde farklı aslında bi yandan da dediğiniz gibi. arkadaşımın geçen ay 1 idi iptal oldu bu ay 8 yumurta toplandı opu'da. moralinizi bozmayın kızlar.

Anonymm

Giderek azalmaz yani bi anda 5 den 1 e düşmez her ay değişiklik gösteriyor yumurta sayısı cnm

Kızlar kansızlık yumurta kalitesini engellermi sizce 2 yumurta toplandı biri boş çıktı digeri döllendi 3 cc embriyo oluştu doktorum imha etti bebek oluşmaz diye kansızlıgım var tedaviyi tekrar denemekten korkuyorum

Kansızlık değilde d vitamini eksikliği yumurta kalitesini çok etkiliyor

Ben aşırı kansızdım ilk toplamada 4 toplandı 1 embriyo oldu sonra damardan kan verildi 5 toplandı 4 blast oldu ama hiç biri tutmadı kaliteleri de 5ab-4bb-3bb-3bb idi demirinizi yükseltin sonra iyi bi laborant olan yerde deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…