- Konu Sahibi minikbaykus
-
Allah razı olsun sağolun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasınAllah'ım yardımciniz olsun. Burda bebek bekleyen herkesi güldürsun rabbim. İnşallah güzel olur herşey
Hadi ya tüh giderek azalıyor demek ki belki benimde iptal olur ben toplatıp dondurucam gerçi ama doktor yarın bakalım ne diyecek. Üzüldüm çok belki gelecek ay daha cok cıkarBenim de 2024 ağustosta 5 tane toplandı geçen ay sadece 1 yumurta büyümüş tekrar tüp bebeğe başlayacaktık iptal oldu
2 adet öncesi 6 yumurta vardı bu ayda böyle oldu anlamadım haber verin bizede şuan kaç saydı sizinHadi ya tüh giderek azalıyor demek ki belki benimde iptal olur ben toplatıp dondurucam gerçi ama doktor yarın bakalım ne diyecek. Üzüldüm çok belki gelecek ay daha cok cıkar
Aminnn inşallah canımAllah razı olsun sağolun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasın
giderek azalmıyor her adet döngüsünde farklı aslında bi yandan da dediğiniz gibi. arkadaşımın geçen ay 1 idi iptal oldu bu ay 8 yumurta toplandı opu'da. moralinizi bozmayın kızlar.Hadi ya tüh giderek azalıyor demek ki belki benimde iptal olur ben toplatıp dondurucam gerçi ama doktor yarın bakalım ne diyecek. Üzüldüm çok belki gelecek ay daha cok cıkar
Giderek azalmaz yani bi anda 5 den 1 e düşmez her ay değişiklik gösteriyor yumurta sayısı cnmHadi ya tüh giderek azalıyor demek ki belki benimde iptal olur ben toplatıp dondurucam gerçi ama doktor yarın bakalım ne diyecek. Üzüldüm çok belki gelecek ay daha cok cıkar
2 bugün yine giricem diğer 2 küçüktü büyümemişti2 adet öncesi 6 yumurta vardı bu ayda böyle oldu anlamadım haber verin bizede şuan kaç saydı sizin
İnş büyürler cnm bide toplanacağı zaman hiç sayılmayan yumurtalarda çıkıyor ortaya3 görmüştü iğnelere devam ediyorum bugun bidaha kontrolüm var yazıcam kızlat
Moral oldu gerçekten mi yani ultrasonda 1 mi görünmüşgiderek azalmıyor her adet döngüsünde farklı aslında bi yandan da dediğiniz gibi. arkadaşımın geçen ay 1 idi iptal oldu bu ay 8 yumurta toplandı opu'da. moralinizi bozmayın kızlar.
Anonymm
Gülce daha önce kaç vardı sizde3 görmüştü iğnelere devam ediyorum bugun bidaha kontrolüm var yazıcam kızlat
Şimdi 4 saydı 17 15 10 gibi ölçüleri toplar mı bilmiyorum çatlamasın diyede iğne yapıyorkmGülce daha önce kaç vardı sizde
Eylülde 5 tane toplanmıstı ya şimdi 2 si büyümüş 17-15 ama diğerleri küçük 10Gülce daha önce kaç vardı sizde
Benimde böyleydi hepsi toplanmıştı biri hep önde gidiyor. Adetin2-3 günü kaç tane vardı iğnelerden önceEylülde 5 tane toplanmıstı ya şimdi 2 si büyümüş 17-15 ama diğerleri küçük 10
Ne olcak acaba inş dondurulur
Çatlamaması için vuruluyorsunya canım o 10 olan yetişiyor onlara merak etmeEylülde 5 tane toplanmıstı ya şimdi 2 si büyümüş 17-15 ama diğerleri küçük 10
Ne olcak acaba inş dondurulur
Kansızlık değilde d vitamini eksikliği yumurta kalitesini çok etkiliyorKızlar kansızlık yumurta kalitesini engellermi sizce 2 yumurta toplandı biri boş çıktı digeri döllendi 3 cc embriyo oluştu doktorum imha etti bebek oluşmaz diye kansızlıgım var tedaviyi tekrar denemekten korkuyorum
İpnlerden öncede 2-3 tane görmüştü 2 si büyümüş diğeri 10 da kalmıs cuma toplanacakBenimde böyleydi hepsi toplanmıştı biri hep önde gidiyor. Adetin2-3 günü kaç tane vardı iğnelerden önce
Benimde böyleydi hepsi toplanmıştı biri hep önde gidiyor. Adetin2-3 günü kaç tane vardı iğnelerden önce
Ay inşallah gelecek ay bidaha dondurayım diyorum belki daha çok çıkar yumurtaÇatlamaması için vuruluyorsunya canım o 10 olan yetişiyor onlara merak etme
Ben aşırı kansızdım ilk toplamada 4 toplandı 1 embriyo oldu sonra damardan kan verildi 5 toplandı 4 blast oldu ama hiç biri tutmadı kaliteleri de 5ab-4bb-3bb-3bb idi demirinizi yükseltin sonra iyi bi laborant olan yerde deneyinKızlar kansızlık yumurta kalitesini engellermi sizce 2 yumurta toplandı biri boş çıktı digeri döllendi 3 cc embriyo oluştu doktorum imha etti bebek oluşmaz diye kansızlıgım var tedaviyi tekrar denemekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?