Ekstra bişey yapmadım sadece doğum kontrol hapı kullandım 1 kutuCanım bende şuan dkh kullanıyorum kist için, ekstra bir şey yaptın mı sadece hapla mı geçti?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh düşük fsh yüksek olup hamile kalan var mı
- Konu Sahibi Gul1996
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #amhdüşük #fshyüksek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Hayırlı olsun:)Canım benimde amh değerim düşüktü 0.62 falandı 3 sene doğal olur diye bekledik sonra aşılama oldum oda tutmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdik ve tatilden döneceğimiz vakit tüp bebek tedavisine başlayacaktık. O ay yine elimde kalan ovulasyon testleri ile son kez yumurtlama takibi yaptım ve tamamen umudumu keserek iki kez birliktelik ile mucizevi şekilde hamile kaldım. Gebelik testimi bile elimde kalan son test ile nasıl olsa yarın adet olacağım diyerek yaptım ve yıllar sonra o ikinci çizgiyi görmek nasip oldu. Demem o ki rabbim ol diyince oluyor inşallah sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder..
Fsh, lh, E2 kaçtı ve yumurtlama döneminde mi 2 kez ilişki oldu?
O değerler aklımda yok şuan sanırım baktirmamistim ama amh değerim düşüktü. Yumurtalama döneminde oldu evetHayırlı olsun:)
Fsh, lh, E2 kaçtı ve yumurtlama döneminde mi 2 kez ilişki oldu?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
O değerle normalde olmaz Dr Lara göre, ama oluyor işte masip olunca di miO değerler aklımda yok şuan sanırım baktirmamistim ama amh değerim düşüktü. Yumurtalama döneminde oldu evet
Amh sıfır çıkabilir mi böyle bişey mümkün müO değerle normalde olmaz Dr Lara göre, ama oluyor işte masip olunca di mi
Eklentiler
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Sadece 0 yazıyor cidden ya, hiç yok demek bu di mi?Amh sıfır çıkabilir mi böyle bişey mümkün mü
Fsh yi biliyor muydun? Adetlerin düzenli miydi?
Rabbim ol derse oluverir elbet darısı tüm isteyenlere inşallahO değerle normalde olmaz Dr Lara göre, ama oluyor işte masip olunca di mi
Adet görüyorsan sıfır olamaz bir yanlışlık vardır benceAmh sıfır çıkabilir mi böyle bişey mümkün mü
Adetlerim düzenli bazen 1 gün erken oluyorumSadece 0 yazıyor cidden ya, hiç yok demek bu di mi?
Eklentiler
Şimdi tekrar tahlil yaptırıcam inşallah bir yanlışlık vardır moralin çok bozuldu tüp bebek tedavisine başlayacaktım 2.denemem olacaktı ama bu değerle çok zorRabbim ol derse oluverir elbet darısı tüm isteyenlere inşallah
Adet görüyorsan sıfır olamaz bir yanlışlık vardır bence
Yaptır muhakkak bazen değerler farklı yerde yaptırınca bile değişiyor ben çok yaşadım bunu sıkma canını hemen. Rabbim tez zamanda kucağıni doldursun inşallahŞimdi tekrar tahlil yaptırıcam inşallah bir yanlışlık vardır moralin çok bozuldu tüp bebek tedavisine başlayacaktım 2.denemem olacaktı ama bu değerle çok zor
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Canım senin nik değişikliği olmadı di mi?Adetlerim düzenli bazen 1 gün erken oluyorum
İnşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim teşekkür ederimYaptır muhakkak bazen değerler farklı yerde yaptırınca bile değişiyor ben çok yaşadım bunu sıkma canını hemen. Rabbim tez zamanda kucağıni doldursun inşallah
Nik değişikliği ne demekCanım senin nik değişikliği olmadı di mi?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Gul1996 yazıyor ya, hep böyle mi burda adın, nikin demek.Nik değişikliği ne demek
Evet hep böyleGul1996 yazıyor ya, hep böyle mi burda adın, nikin demek.
İkinci yaptırdığım da böyle çıktı. Hangisine inanacağımı şaşırdımYaptır muhakkak bazen değerler farklı yerde yaptırınca bile değişiyor ben çok yaşadım bunu sıkma canını hemen. Rabbim tez zamanda kucağıni doldursun inşallah
Eklentiler
İkinci yaptırdığım da böyle çıktı hangisine inanacağımı şaşırdımSadece 0 yazıyor cidden ya, hiç yok demek bu di mi?
Eklentiler
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Çok da büyük bir fark yok. Yakın değerler.İkinci yaptırdığım da böyle çıktı hangisine inanacağımı şaşırdım
Ben 3 4 ay önce yaptırdım 0.10 du Birkaç gün önce yaptırdım tam 0 çıktı. En son dün yaptırdım 0.15 çıktı yani bu kadar yükselmiş olabilir miÇok da büyük bir fark yok. Yakın değerler.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Farklı merkezlerde olduysa ondanda olabilir.Ben 3 4 ay önce yaptırdım 0.10 du Birkaç gün önce yaptırdım tam 0 çıktı. En son dün yaptırdım 0.15 çıktı yani bu kadar yükselmiş olabilir mi