• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük fsh yüksek olup hamile kalan var mı

Canım benimde amh değerim düşüktü 0.62 falandı 3 sene doğal olur diye bekledik sonra aşılama oldum oda tutmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdik ve tatilden döneceğimiz vakit tüp bebek tedavisine başlayacaktık. O ay yine elimde kalan ovulasyon testleri ile son kez yumurtlama takibi yaptım ve tamamen umudumu keserek iki kez birliktelik ile mucizevi şekilde hamile kaldım. Gebelik testimi bile elimde kalan son test ile nasıl olsa yarın adet olacağım diyerek yaptım ve yıllar sonra o ikinci çizgiyi görmek nasip oldu. Demem o ki rabbim ol diyince oluyor inşallah sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder..
Hayırlı olsun:)
Fsh, lh, E2 kaçtı ve yumurtlama döneminde mi 2 kez ilişki oldu?

Eklentiler

• Screenshot_20220525_064736_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20220525_064736_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 222

Eklentiler

• Screenshot_20220525_064710_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20220525_064710_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 168
  • Screenshot_20220525_064720_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20220525_064720_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 176
Rabbim ol derse oluverir elbet darısı tüm isteyenlere inşallah

Adet görüyorsan sıfır olamaz bir yanlışlık vardır bence
Şimdi tekrar tahlil yaptırıcam inşallah bir yanlışlık vardır moralin çok bozuldu tüp bebek tedavisine başlayacaktım 2.denemem olacaktı ama bu değerle çok zor 😔

Şimdi tekrar tahlil yaptırıcam inşallah bir yanlışlık vardır moralin çok bozuldu tüp bebek tedavisine başlayacaktım 2.denemem olacaktı ama bu değerle çok zor 😔
Yaptır muhakkak bazen değerler farklı yerde yaptırınca bile değişiyor ben çok yaşadım bunu sıkma canını hemen. Rabbim tez zamanda kucağıni doldursun inşallah 🤲

Yaptır muhakkak bazen değerler farklı yerde yaptırınca bile değişiyor ben çok yaşadım bunu sıkma canını hemen. Rabbim tez zamanda kucağıni doldursun inşallah 🤲
İnşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim 🤲 teşekkür ederim

İkinci yaptırdığım da böyle çıktı. Hangisine inanacağımı şaşırdım

Eklentiler

• Screenshot_20220528_181658_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20220528_181658_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 201
Back