Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinböyle çok duydum inşallah bizimde tüp bebeğe gerek kalmadan olurCanım benimde amh değerim düşüktü 0.62 falandı 3 sene doğal olur diye bekledik sonra aşılama oldum oda tutmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdik ve tatilden döneceğimiz vakit tüp bebek tedavisine başlayacaktık. O ay yine elimde kalan ovulasyon testleri ile son kez yumurtlama takibi yaptım ve tamamen umudumu keserek iki kez birliktelik ile mucizevi şekilde hamile kaldım. Gebelik testimi bile elimde kalan son test ile nasıl olsa yarın adet olacağım diyerek yaptım ve yıllar sonra o ikinci çizgiyi görmek nasip oldu. Demem o ki rabbim ol diyince oluyor inşallah sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh düşük fsh yüksek olup hamile kalan var mı
- Konu Sahibi Gul1996
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #amhdüşük #fshyüksek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin inşallahBizdende sperm testi ultrason istediler Rabbim yardimcimiz olsun inşallah en kısa zamanda bebislerimiz olsun sağlıcakla İsteyen herkesin kucağı boş kalmasın
Amin tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanım benimde amh değerim düşüktü 0.62 falandı 3 sene doğal olur diye bekledik sonra aşılama oldum oda tutmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdik ve tatilden döneceğimiz vakit tüp bebek tedavisine başlayacaktık. O ay yine elimde kalan ovulasyon testleri ile son kez yumurtlama takibi yaptım ve tamamen umudumu keserek iki kez birliktelik ile mucizevi şekilde hamile kaldım. Gebelik testimi bile elimde kalan son test ile nasıl olsa yarın adet olacağım diyerek yaptım ve yıllar sonra o ikinci çizgiyi görmek nasip oldu. Demem o ki rabbim ol diyince oluyor inşallah sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder..
25 yaşındayımYanlış yönlendirmeyimde sizi tüp bebek diyebilirler yaş kaç benim fsh 9.39du
Bende 32 yaşındayım 11 yaşında oğlum var ama ikinci malesef tüp bebek olacakmis25 yaşındayım
Benim kafam çok karışık 2 doktora gidiyorum ayrı ayrı. Birisi acil tüp bebek dedi diğeri biraz bekleyelim dedi. Yumurtalıkta kist çıktı. Bir doktor doğum kontrol hapı kullan dedi diğeri doğum kontrol hapı kullanma dedi. Ne yapacağımı şaşırdımBende 32 yaşındayım 11 yaşında oğlum var ama ikinci malesef tüp bebek olacakmis
Ay evet gerçekten hangisine inanacaksin hangi sehirdesinBenim kafam çok karışık 2 doktora gidiyorum ayrı ayrı. Birisi acil tüp bebek dedi diğeri biraz bekleyelim dedi. Yumurtalıkta kist çıktı. Bir doktor doğum kontrol hapı kullan dedi diğeri doğum kontrol hapı kullanma dedi. Ne yapacağımı şaşırdım
Adanada yaşıyorumAy evet gerçekten hangisine inanacaksin hangi sehirdesin
İstanbuldan geldim ailem orda yaşıyor. Doktor öneriniz varsa çok sevinirimİstanbul bende burda olsaydınız bikac doktor onerirdim
Ben şuan cam sakura Hastanesi'ne gidiyorum Muzaffer Zeki duman adında bi doktor yeni gittim herkes çok övüyor.Birde özelde denemek istiyorsanız Bahçeci tüp bebek merkezini dusunebilirsinizİstanbuldan geldim ailem orda yaşıyor. Doktor öneriniz varsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim araştıracağımBen şuan cam sakura Hastanesi'ne gidiyorum Muzaffer Zeki duman adında bi doktor yeni gittim herkes çok övüyor.Birde özelde denemek istiyorsanız Bahçeci tüp bebek merkezini dusunebilirsiniz
- 10 Kasım 2021
- 487
- 271
- 53
Ben de Adanalıyım ama görev icabı bitlisteyiz bana da bir doktor amacımız gebe kalman doğum kontrol hapı kullanma dedi , diğeri doğum kontrol hapı yazdı ve yumurtaları korumak için dedi beynim yandıİstanbuldan geldim ailem orda yaşıyor. Doktor öneriniz varsa çok sevinirim
Bende yumurtalıkta küçük bir kist vardı. Doğum kontrol hapı kullandım 1 ay. Kist geçti. Sonrasında bir tüp bebek tedavisi gördüm. Olumsuz sonuçlandı. Şimdi fitoterapi ( bitkisel tedavi) yöntemini deniyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahBen de Adanalıyım ama görev icabı bitlisteyiz bana da bir doktor amacımız gebe kalman doğum kontrol hapı kullanma dedi , diğeri doğum kontrol hapı yazdı ve yumurtaları korumak için dedi beynim yandı
Bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi gördüm. Olumsuz sonuçlandı malesefBen şuan cam sakura Hastanesi'ne gidiyorum Muzaffer Zeki duman adında bi doktor yeni gittim herkes çok övüyor.Birde özelde denemek istiyorsanız Bahçeci tüp bebek merkezini dusunebilirsiniz
- 10 Kasım 2021
- 487
- 271
- 53
Amin canım inşallahBende yumurtalıkta küçük bir kist vardı. Doğum kontrol hapı kullandım 1 ay. Kist geçti. Sonrasında bir tüp bebek tedavisi gördüm. Olumsuz sonuçlandı. Şimdi fitoterapi ( bitkisel tedavi) yöntemini deniyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Ben daha tedaviye baslayamadan kendiliğinden oldu hiç anlamadım bile 4+2 yiz suandaBahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi gördüm. Olumsuz sonuçlandı malesef
Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen daha tedaviye baslayamadan kendiliğinden oldu hiç anlamadım bile 4+2 yiz suanda
Bu süreçte herhangi bir tedavi gördünüz mü veya ilaç kullandınız mı? Benim yumurta rezervim düşük siz ne için doktora gidecektinizBen daha tedaviye baslayamadan kendiliğinden oldu hiç anlamadım bile 4+2 yiz suanda
- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
Canım bende şuan dkh kullanıyorum kist için, ekstra bir şey yaptın mı sadece hapla mı geçti?Bende yumurtalıkta küçük bir kist vardı. Doğum kontrol hapı kullandım 1 ay. Kist geçti. Sonrasında bir tüp bebek tedavisi gördüm. Olumsuz sonuçlandı. Şimdi fitoterapi ( bitkisel tedavi) yöntemini deniyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah