İmkansız değil ama tüp bebeğe başvurmazsanız tüp bebekteki şansınızı da kaybedersiniz kısa bir süre içinde. İnşallah nasip etsin AllahMerhaba
25 yaşındayım ve 7 aylık evliyim
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41
Yumurta sayım ve kalitem de düşük
Bu değerler ile normal yolla hamile kalabilir miyim? Böyle bir deneyim yaşayan yada düşüncesi olan paylaşırsa çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim.İmkansız değil ama tüp bebeğe başvurmazsanız tüp bebekteki şansınızı da kaybedersiniz kısa bir süre içinde. İnşallah nasip etsin Allah
Çok teşekkür ederim tedavi için en kısa sürede başlayacağız inşallahAmh gercekten ciddi düşük bence hic vakit kaybetmeyin
Evet normalde adette bakılıyor ama adetin ilk 4-5 gününde çok fazla sonuç değişmiyorÇok teşekkür ederim.
Bu tahlilleri adetim bittikten 2 gün sonra yaptırdım ama adetin 2.veya 3.günü yapılıyormuş acaba sonuç değişir mi
Evet normalde adette bakılıyor ama adetin ilk 4-5 gününde çok fazla sonuç değişmiyor
Teşekkür ederim değerli görüşleriniz içinAmh sonucu adet gününden bağımsız oluyor. Yani adetin 3 ü 20 si fark etmiyor.
Değeriniz gerçekten düşük
Hiç vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamanızda fayda var.
Maddi olarak zorluk varsa belki devlet hastanesinde bu değerle direkt tüp bebek yapabilirler.
Teşekkür ederimEvet normalde adette bakılıyor ama adetin ilk 4-5 gününde çok fazla sonuç değişmiyor
yaşınız genc, fsh ve lh düzene girerse hamile kalırsınız inşallah, iyi bir doktor bulun. düzenli beslenin ve sporu hayatınıza katın.Merhaba
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41
Bu değerler ile normal yolla hamile kalabilir miyim? Böyle bir deneyim yaşayan yada düşüncesi olan paylaşırsa çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Canım benim sadece amh 0.50 diğer değerlerim normal ve 11 yaşında bir çocuğum var bana acilen tüp bebek dedi doktorlarMerhaba
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41
Yeniden adetimin 3.günü tahlil yaptırdım ve değerlerim tamamen değiştiMerhaba
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41
Yeniden adetimin 3.günü tahlil yaptırdım ve değerlerim tamamen değiştiCanım benim sadece amh 0.50 diğer değerlerim normal ve 11 yaşında bir çocuğum var bana acilen tüp bebek dedi doktorlar
25 yaşındayım doktora gittim bugün eşimin de sperm sayısı düşüktü dediğiniz gibi tüp bebeğe yönlendirdilerYanlış yönlendirmeyimde sizi tüp bebek diyebilirler yaş kaç benim fsh 9.39du
Bizdende sperm testi ultrason istediler Rabbim yardimcimiz olsun inşallah en kısa zamanda bebislerimiz olsun sağlıcakla İsteyen herkesin kucağı boş kalmasın25 yaşındayım doktora gittim bugün eşimin de sperm sayısı düşüktü dediğiniz gibi tüp bebeğe yönlendirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?