• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük fsh yüksek olup hamile kalan var mı

Gul1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
581
181
33
28
Merhaba
25 yaşındayım ve 7 aylık evliyim
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41
Yumurta sayım ve kalitem de düşük

Bu değerler ile normal yolla hamile kalabilir miyim? Böyle bir deneyim yaşayan yada düşüncesi olan paylaşırsa çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🤲

Yeniden adetimin 3.günü tahlil yaptırdım ve değerlerim tamamen değişti
Amh 0.10
Fsh 1.91
Prolaktin 15.55
Lh 1.27
Estradiol 345.30

Yeni değerlerim bu şekilde sizce iyi bir değişim mi bu

Son düzenleme:
Merhaba
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41

Bu değerler ile normal yolla hamile kalabilir miyim? Böyle bir deneyim yaşayan yada düşüncesi olan paylaşırsa çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🤲
İmkansız değil ama tüp bebeğe başvurmazsanız tüp bebekteki şansınızı da kaybedersiniz kısa bir süre içinde. İnşallah nasip etsin Allah 💛

İmkansız değil ama tüp bebeğe başvurmazsanız tüp bebekteki şansınızı da kaybedersiniz kısa bir süre içinde. İnşallah nasip etsin Allah 💛
Çok teşekkür ederim.
Bu tahlilleri adetim bittikten 2 gün sonra yaptırdım ama adetin 2.veya 3.günü yapılıyormuş acaba sonuç değişir mi

Amh gercekten ciddi düşük bence hic vakit kaybetmeyin

Çok teşekkür ederim.
Bu tahlilleri adetim bittikten 2 gün sonra yaptırdım ama adetin 2.veya 3.günü yapılıyormuş acaba sonuç değişir mi
Evet normalde adette bakılıyor ama adetin ilk 4-5 gününde çok fazla sonuç değişmiyor

Amh sonucu adet gününden bağımsız oluyor. Yani adetin 3 ü 20 si fark etmiyor.
Değeriniz gerçekten düşük:(
Hiç vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamanızda fayda var.
Maddi olarak zorluk varsa belki devlet hastanesinde bu değerle direkt tüp bebek yapabilirler.

Evet anladım teşekkür ederim
Amh sonucu adet gününden bağımsız oluyor. Yani adetin 3 ü 20 si fark etmiyor.
Değeriniz gerçekten düşük:KK43:
Hiç vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamanızda fayda var.
Maddi olarak zorluk varsa belki devlet hastanesinde bu değerle direkt tüp bebek yapabilirler.
Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için 🙏

Merhaba
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41

yaşınız genc, fsh ve lh düzene girerse hamile kalırsınız inşallah, iyi bir doktor bulun. düzenli beslenin ve sporu hayatınıza katın.

Adetim 2 gün gecikti bel ağrım çok fazla hafif de göğüslerimde sızı var inşallah dediğiniz gibi olur inşallah 🤲🤲

Merhaba
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41

Canım benim sadece amh 0.50 diğer değerlerim normal ve 11 yaşında bir çocuğum var bana acilen tüp bebek dedi doktorlar

Merhaba
Amh 0.10
Fsh 67.49
Prolaktin 13.98
Lh 25.46
Estradiol 18.41

Amh 0.10
Fsh 1.91
Prolaktin 15.55
Lh 1.27
Estradiol 345.30

Canım benim sadece amh 0.50 diğer değerlerim normal ve 11 yaşında bir çocuğum var bana acilen tüp bebek dedi doktorlar
Amh 0.10
Fsh 1.91
Prolaktin 15.55
Lh 1.27
Estradiol 345.30

Yanlış yönlendirmeyimde sizi tüp bebek diyebilirler yaş kaç benim fsh 9.39du

25 yaşındayım doktora gittim bugün eşimin de sperm sayısı düşüktü dediğiniz gibi tüp bebeğe yönlendirdiler
Bizdende sperm testi ultrason istediler Rabbim yardimcimiz olsun inşallah en kısa zamanda bebislerimiz olsun sağlıcakla İsteyen herkesin kucağı boş kalmasın

Canım benimde amh değerim düşüktü 0.62 falandı 3 sene doğal olur diye bekledik sonra aşılama oldum oda tutmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdik ve tatilden döneceğimiz vakit tüp bebek tedavisine başlayacaktık. O ay yine elimde kalan ovulasyon testleri ile son kez yumurtlama takibi yaptım ve tamamen umudumu keserek iki kez birliktelik ile mucizevi şekilde hamile kaldım. Gebelik testimi bile elimde kalan son test ile nasıl olsa yarın adet olacağım diyerek yaptım ve yıllar sonra o ikinci çizgiyi görmek nasip oldu. Demem o ki rabbim ol diyince oluyor inşallah sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder..

Back