Gebeliğe Hazırlık Amh düşük çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh değeriniz kaç çıktı? Bir de normal yolla denediniz mi daha önce?
İki buçuk yıllık evliyiz. Bir sene korunduk ama takviye hap ile değil. Hamilelik gelişmedi. Yumurtalarim büyüyüp catliyorlar. Çatlatma iğnesi ve geliştirici denedik ama olmadı. Kist de büyüdü o ara. Sonra ohss mi adı ne tam bilemiyorum çatlatma iğnesi ne bağlı bı kist oluştu ve adet düzenim çok bozuldu. Onun için bı ay doğum kontrol hapı verdiler. Bı ise de yaramadı diyebilirim. Yani bahadır deniyoruz ama kendiliğinden olmadı ne yazık ki. En son bu tahlil yapıldı. Hocam da ben riske etmeden tüp bebek diyorum dedi. Çok stresli ve üzgünüm.

Butun doktorlar cikmis bangir bangir bagiriyor canim amh tek basina bir sey ifade etmez diye benm gittigim dr da prof ve bana amh falan onemli degil dedi
Başka bi doktordan da görüş aldık. O da aynısını söyledi. Karamsar olmak istemiyorum ama gönlüm çok daraldı. İnşaallah isteyen herkes hayırla sağlıkla evlatlara kavuşsun.

Başka bi doktordan da görüş aldık. O da aynısını söyledi. Karamsar olmak istemiyorum ama gönlüm çok daraldı. İnşaallah isteyen herkes hayırla sağlıkla evlatlara kavuşsun.
Sakin karamsar olma bana da bu zamana kadar drlar hic bir seyin yok dediler intihar bile dusundum ama noldu biliyor musun bebeklerim karnimda oldu kimse teshisnkoymadi isimden ayrildim evde oturdum kendimi cok kotu hissettim annem bile bana sen bir ise yaramazsin cocuk bile doguramadin isin yok bi vasfin yok bu adam seni bosarsa o hakli derim bende sana sahip cikmam dedi dusun oz annem dedi bana bunu sanki benm elimde gibi sonra kendime bir dr buldum meger kan pihtilasmam varmis troid yuksekmis rahim darmis t seklindeymis prolaktin yuksekmis vs vs.. ben dr pat pat bunu dediginde tansiyonum düştü ama kendimi cok sansli hissettim dunya kadar para doktuklerum bise demezken bana artik teshis konmustu sana tavsiyem benden daha kotu de degilsin ya kuzum ben bile umutluyum hala hayat herseye ragmen cok guzel koskocs Hz Aise ninnde sınavı anne olamamakmis biz kimiz ki ?

Haklısınız. Bu iş nasip işi. Ne mucizeler duyuyoruz. Bir seneye yakın sürekli doktorlara gittik geldik. Etrafımda herkes evlat sahibi oldu. Onlar adına sevindim ama kendimi tutamıyorum. Buna üzülmek de en doğal hakkımız bence. Bu da geçecek inanıyorum. İnşaallah biz de mis kokan yavrulara kavuşacağız. Bu imtihanimiz günahlarımızı kefaret olsun inşaallah. Şükür ki imanliyiz. Ve Rabb im bu derdi verdi ise dermanını da verecek kudrette. Buna tutunuyorum.

Benim durum sizden daha vahim bence. Benim amh 0.23. 3 tane doktora gittim, üçü de direkt tüp bebek dedi. Ama benim içimde hep bir his vardı normal yolla kalacağıma dair. Ve oldu çok şükür. Bu süreçte stres yapmamalısınız kesinlikle. Biliyorum malesef elde olmuyor. Benim rüyalarıma giriyordu sürekli. Ancak Allah’tan umut kesilmez. Bol bol dua edin, sizin için ben de edeceğim

Ne kadar güzelsiniz. Ben de hep o duygu içindeyim. İz ne yapmistiniz? Hikayeniz neydi?

Canim amin bak sana adana yakin istersen dr umun adini vereyim bir gorus

Zaten anlatmışsınız. Kusura bakmayın tekrar sordum. İlginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşaallah isteyen herkese hayırla sağlıkla sihhatle nasip olsun tez vakitte. Siz de güzel bir surecle kolaycacik kavuşun evladiniza inşaallah.

Canim amin bak sana adana yakin istersen dr umun adini vereyim bir gorus
Çok teşekkür ederim. Burada düşünmüyoruz zaten. Diyarbakır bahçeci var şu an aklımızda. Salı günü bı ongousme olacak. Sizden de alabilirim bilgileri. Araştırma aşamasındayız cunku.

Çok teşekkür ederim. Burada düşünmüyoruz zaten. Diyarbakır bahçeci var şu an aklımızda. Salı günü bı ongousme olacak. Sizden de alabilirim bilgileri. Araştırma aşamasındayız cunku.
Bak arastir doktorumu cok iyi basarisi cok yuksek prof. Dr. Bülent haydardedeoglu

Benim amh değerim 1.73 herkes elini çabuk tut felan yaşıma göre azmis 20 yaşındayım bu kere düşük yaptım bu ay klomen kullandım çatlatma ignesiyle 5 gün oldu bklm bekliyorum inşallah hamileyimdir Allah'ım herkese nasip etsin inşAlllahhh

Herkese Merhabalar Gecen yıl bu forumda fazlasıyla gezinen umut arayan birisi olarak yazıyorum.Ben de tesadüfen 30 yasıma yeni girdiğim ayda farklı bir problem icin gittiğimde FSH degerimin 21 olduğunu öğrendim ve doktorum diğer ay bir daha yapalım bu testi dedi bende bu değeri ne düşürür araştırırken hayıtla karşılaştım bir ay kullandım diğer ay 13 e düşmüştü. Evet düşmüş ancak bizim icin hala yüksek bir değer dedi. Ve AMH testi istedi.Bana yumurtalarımın 1-2 yıl içerisinde bitme ihtimalinin olduğunu söyledi ve dünya basıma yıkıldı. Diğer ay AMH için tekrar hastaneye gittim ve şehir dışına gideceği için kan bir haftada sonuc çıkar denildi. Bir hafta sonra gittiğimde kendi doktorum yoktu ve bir baska doktora yorumlattım ve iyiki de öyle oldu. sonuc 0.34 tü ve evet sınırdasın ama adetlerin düzenliymiş yasın da cok genç normal yolla hamile kalabilirsin dedi ve nasıl umutla doldum anlatamam. sana bir ilaç vereceğim dedi.Yumurta kalitesini artırmak icin biosteron verdi.İlaçla ilgili çok fazla sey yazıyordu forumlarda ama genel kanı fayda sağladığı ile ilgiliydi. Kullanıp kullanmamakta basta tereddüt ettim. İlk ay tek dozla başladım. Ancak bunun yaninda Saraçoğlu kürleri, bal polen, çörekotu da kullandım. Beslenmeme cok dikkat ettim paket gıda asla tüketmemeye çalıştım, bol meyve sebze günde en az 5 km yürüyüş, erken yatıp erken kalkma dahil herseyi uyguladım.Omega 3 ve Qenzim Q10 takviyesi aldım. Eşim hemen tüp bebege basvuralım demişti ve lütfen bana iki-üc ay süre ver ben inanıyorum dedim ve moralimi yüksek tuttum. Ve ikinci ayımın sonunda hamile kaldığımı ögrendim ve su an bebegime kavuşmak icin gün sayıyorum. Tabi dualarımı hic ihmal etmedim ve meryem suresi okumayı. Sizlerde lütfen ümidinizi kesmeyin ve moralinizi yüksek tutun. Allah dilerse olmayacak sey yok su dünyada.

Canim Allah kucagina almayi nasip etsin. Acaba hangi ilaci verdi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…