- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
Rica ederim canım bunu sorun etme bence bak bende üzülmüştüm ama 3 kimyasalım oldu amh düşüklüğüne rağmen döllenme oluyordu yumurtam vardı ama kalitesi düşüktü sadece onu güçlendirdik ve sonun da oldu şimdi de kan pıhtılaşma sonucumda iki değerim sıkıntılı çıktı İnan daha büyük sorunlar var amh düşüklüğü o kadar da kötü bişey değil. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Adetin 2 veya 3 günü yapılan hormon testlerini yaptırmayı ihmal etmeaklımda olsun. Çok teşekkür ederim. Ben de bekleyenlerdenim
araştırma dönemindeyim. Hormonlarım gayet normal. Pıhtılaşma testim normal. Rahim filmim normal. Sadece genetik testin sonuçlarını bekliyorum. Ona göre bir tedavi şekline yönleneceğiz.Rica ederim canım bunu sorun etme bence bak bende üzülmüştüm ama 3 kimyasalım oldu amh düşüklüğüne rağmen döllenme oluyordu yumurtam vardı ama kalitesi düşüktü sadece onu güçlendirdik ve sonun da oldu şimdi de kan pıhtılaşma sonucumda iki değerim sıkıntılı çıktı İnan daha büyük sorunlar var amh düşüklüğü o kadar da kötü bişey değil. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Adetin 2 veya 3 günü yapılan hormon testlerini yaptırmayı ihmal etme
İnşallah o da normal çıkar kuzum hayırlısıylaaraştırma dönemindeyim. Hormonlarım gayet normal. Pıhtılaşma testim normal. Rahim filmim normal. Sadece genetik testin sonuçlarını bekliyorum. Ona göre bir tedavi şekline yönleneceğiz.
canım inşallahh ya. Kürtajdan sonra 21 ay oldu artıkİnşallah o da normal çıkar kuzum hayırlısıyla ❤
Olur inşallah sağlıcakla kuzumcanım inşallahh ya. Kürtajdan sonra 21 ay oldu artık
Adetin üçüncü günü diğer hormonlarla baktı bana.yaşa göre de bakıyor olabilir,Kızlar amh testi özelmi isteniyor? Yani ben her sene regl 2. Günü hormon testi yaptırırım ama hiç birinde amh yok, özel olarakmı yapılıyor eğer öyleyse fiyatı nedir
Herhangi bir ilaç kullandınız mı ya da destek ürün?Morfoloji ne oluyor?Bende 0.02 amh 2 kere hamile kaldım doğal yoldan üstelik esimin morfolojisi 1 ken
Ilkinde prolaktin yüksekti dostinex kullandım kullanırken kaldım 2.de adet düşeni için ve fsh yüksekti cylo prognovy diye ilaç kullandım bitiminde kaldım vitamin desteği aldım sadece hayit la aslan pençesi içtim esimde keçi boynuzu içti morfoloji erkekte en düşük 4 çıkmalı esimde 1 dı sperm yapısı en önemlisi de stres den uzak durdum moralim yüksekti umudumu kaybetmedim ama bebeklerim düştü malesefHerhangi bir ilaç kullandınız mı ya da destek ürün?Morfoloji ne oluyor?
Bu mesajlar bizlere aşırı umud oluyorBende 0.02 amh 2 kere hamile kaldım doğal yoldan üstelik esimin morfolojisi 1 ken
Benimde amh 1.09 doktor tüp bebek yapmalıyız diyor 34 yaşumdayım ne gibi gıdalar kullandınızCanım ben 0.87 ile kaldım sadece yumurta ve sperm güçlendirici takviye Gıda kullandık
Ben prowomen kullandım canım ayrıca kuru incir yedim eşim de promen K kullandıBenimde amh 1.09 doktor tüp bebek yapmalıyız diyor 34 yaşumdayım ne gibi gıdalar kullandınız
Hayırlı olsun..Ne yediniz ne yaptınız tavsiye etmek istediğiniz ne varBen de 0.23 ile hamile kaldım. Ki bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık.
Amh düşüklüğü dışında başka bir sorun var mıydı acaba? Bir de yaşınız kaç? Benim de amh dusuk ve kistim var. Tüp bebek için görüşmeye gideceğiz. Böyle haberler çok mutlu ediyo insanim sizin adınıza çok sevindim. Rabb im hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Teşekkür ederim. Doktorum prowomen vermişti onu kullandım. Bir de o ay her akşam kuru incir ve fındık yedim. Ovülasyon testiyle takip ettim ancak hep negatifti. Psikolojim bozulmuştu. Bir de çok dua ettim. Rabbim isteyen herkese versin
Ben de bir de çikolata kisti var. Bunu da hamile kaldıktan sonra muayene esnasında öğrendim. 2 cm dedi doktor. Myom da görmüştü daha önce. Bunlar dışında bir sorunum yok şükür. Siz rahim filmi çektirdiniz mi? Yaşım 30 bu arada.Amh düşüklüğü dışında başka bir sorun var mıydı acaba? Bir de yaşınız kaç? Benim de amh dusuk ve kistim var. Tüp bebek için görüşmeye gideceğiz. Böyle haberler çok mutlu ediyo insanim sizin adınıza çok sevindim. Rabb im hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Evet çekildi. Bı sıkıntı yok. Benim yaşım 26. Sağda 3 cmlık bı kistim ve amh düşüklüğü var. Onun dışında bı sıkıntımız yok.Ben de bir de çikolata kisti var. Bunu da hamile kaldıktan sonra muayene esnasında öğrendim. 2 cm dedi doktor. Myom da görmüştü daha önce. Bunlar dışında bir sorunum yok şükür. Siz rahim filmi çektirdiniz mi? Yaşım 30 bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?