Gebeliğe Hazırlık Amh düşük çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük ama hamile kalamayacak kadar değil daha düşük değerle hamile kalanlar var.

Kalirsin ancak bir kac yil oyalanip zaman kaybetmemek lazm cunku her yil biraz daha azaliyor yumurta rezervimiz. Tabi bunu yaninda yumurtlaman duzenli mi ona bakmak lazm

Ya amh la ne alaka.? Benim amh değerim 0,001 di 3 kez hamile kaldım pcos hastasıyım tiroid var 38 yaşındayım. Ben bu durumda kaldımsa kimse burdan kalamazsın diye doktorculuk oynamasın şaka gibi insan umutlanacalsada tribe giriyor tövbe tövbe

Kime bu kadar sinirlendiniz anlamadım

Ne oluyor o gıda?Bilgi verir misiniz?
Canım doktorumun önerisiyle ben prowomen kullandım eşim de promen K kullandı 2ay olmadan etkisini gösterdi normalde en az 3 ay kullanılıyor benim 2. Kutunun bitmesine 3 tane kalmıştı içinde toz şeklinde bir bardak suya karıştırıp içiyorsun biz bu ay çok şükür 8 ocakta ultrasonda keseyi gördük

Hamile kalmak icin 1 sperm 1 yumurta 1 rahim yeter amh dusuklugu sansin azalmasi demek ama kalamazsiniz demek degil baktiniz dogal yoldan olmuyor catlatma ignesi olursunuz asilama yaparsiniz vs vs herseyin var bi cozumu caninizi sikmayin

Benim de amh 0,98 çıktı, diğer hormonlar iyi fsh falan. Doktor önce endişelendi sonra rahim filmi çekildim, yumurtalarıma da baktı ultrasonda ve iyi her şey dedi. 6 ay deneyin olmazsa gel bi daha bakalım dedi. Eşime promen k bana prowomen ve impryl verdi. Bu ay ovulasyon testi denedim ve 2. çocuk denememiz daha. Yumurtlamayı da gördüm. Yani diyeceğim o ki amh şu an için değil ilerisi için önemli anladığım kadarıyla. Şu an için yumurta kalitesi ve her ay düzenli yumurtlama doğal yoldan çocuk sahibi olmak için yeterli.

Ne oluyor o gıda?Bilgi verir misiniz?

Ben biraz internetten araştırdım. Sağlıklı ve bol vitaminli beslenmeli, bol bol yürüyüş yapılmalı. Kilo varsa zayıflamalı. Prowomen ve promen k gibi vitaminler iyiymiş. Doktorum vermişti bunları zaten. Ayrıca erkek için keçiboynuzu kürü iyi diyorlar, yumurtlama için de keten tohumu iyi gelirmiş.

Önerim amh düşüklüğünü bu kadar kafaya takmayın çok düşük değerlerle bile hamile kalınabiliyor sadece yumurtalarınızı veya spermi güçlendirici takviye şeyler yapın yeterli kuru incir keçi boynuzu vb şeyler de yararlı tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…