• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERİM 5.5

seydakar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aklıma bayadır takılan bir konu var. Amh değeri 5.5 yumurta rezezervimde yükseklik varmıs doktor demişti sizcede öyle mi? Gebelik planlıyorum eşimin sperm ileri hareketlilik 36 40a yakın 1.5yıldır korunmuyoruz. Hamile kalamadım çok vitamin içtik bitkisel de kullandık sonuç alamadık . Bilgisi olan deneyimi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Pkos hap var onu düzenli iç dedi günde 3 kere bende onu içiyorum. Kilom 80 fazla kilom var kilonu ver dedi. Tsh normal diğer testlerin normal hormonlarım normal sadece amh 1-4 arasında olması gerekiyormus. Klomeni eşim kullanıyor faydasını görüyor birde GenomeN isimli suya atılan vitamin kullanıyor ileri hareketliliği 19dan 36ya çıktı bu ay sonu testi var inşallah 40ı geçmiştir. Benimde Amh düzelse keşke 😢😢😢

Pkos hap var onu düzenli iç dedi günde 3 kere bende onu içiyorum. Kilom 80 fazla kilom var kilonu ver dedi. Tsh normal diğer testlerin normal hormonlarım normal sadece amh 1-4 arasında olması gerekiyormus. Klomeni eşim kullanıyor faydasını görüyor birde GenomeN isimli suya atılan vitamin kullanıyor ileri hareketliliği 19dan 36ya çıktı bu ay sonu testi var inşallah 40ı geçmiştir. Benimde Amh düzelse keşke 😢😢😢
Yumurta rezervi yüksek olunca ne oluyor acaba bilgibiz varmı benmde yüksek çıktı ama nedemek oluyor bilmiyorum benmde geri kalam herşey normal adet düzenimde dahil

Yumurta rezervi yüksek olunca ne oluyor acaba bilgibiz varmı benmde yüksek çıktı ama nedemek oluyor bilmiyorum benmde geri kalam herşey normal adet düzenimde dahil
Adet düzenini etkiliyor oda dolayısıyla hamileliği hamile kalmayı etkiliyor hepsi birbirine orantılı malesef

Mutlaka kontrol ettiren ihmal etmeyin Çünkü ben de aynı şekilde bir buçuk yıldır korunmasız bir şekilde eşimle çocuk bekliyoruz Fakat olmuyor pikos tablet verdi günde 3 kere içiyorum yumurta rezerlerim İnşallah düzene girer

Back
X