AMH DEĞERİ

xxxxyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
1
0
24
Merhaba ben 24 yaşındayım regl düzenim hep tıkır tıkır giderdi 28 günde bir olurdum hiç ağrım olmazdı ve 4-5 günde biterdi daha sonra ben çok stresli bir dönem geçirince kanamalarım arttı ve uzun süre adet görmeye başladım doktora gittim bir tane 3 mm kistim çıktı ama önemsiz denildi ve ama amh değerime bakıldı 1.2 çıktı yaşına göre biraz düşük denildi ama hormonların ve döngün bozulduğu için belki gerçeği yansıtmıyordur denildi ve yasmin ilacına başladım kanamalarım biraz azaldı 1 ay sonra tekrar kontrole gittim bu sefer kistim görünmedi ama amh 1 e düşmüştü gerçekten dünyam başıma yıkıldı daha ben küçük bir çocuk gibi hissederken hiç ilerde kendimi anne olarak düşünmezken yumurtalarını dondurman lazım denilince gerçekten çok ama çok kötü oldum daha sonra bir doktor ultrasonla baktı rezervlerime ever yaşına göre biraz az ancak dönemsel olabilir bu durum hormonların Şuan bozulmuşsa takip et sadece dedi sizce hormonlarım bozulduğu için mi yoksa gerçekten 24 yaşında bu kadar düşük ise bu dondurma yollarına girmeli miyim görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim günlerdir ağlıyorum :KK43:

X