- 25 Aralık 2019
- 195
- -16
- 48
- 34
- Konu Sahibi huzurarayan
-
canım bende baktığımda aynısını gördüm , sonucunu doktorunun sekreterinden alıyorsunMerhabalar. Ben Pko hastasıyım. Geçenlerde yumurtalık rezervi için AMH testi yapıldı. Ama E-nabız üzerinden test sonuçlarıma baktığımda değer gözükmüyor sadece virgül var. Bu bir sorun mu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
amh nasil testle anlasiliyor acabaAMH sonucu daha çıkmamış.
3 günde çıkıyor.
benim amh 5,26 çıktı. dr pkos dedi.
nasıl yani anlayamadımamh nasil testle anlasiliyor acaba
bu test nasil yapiliyirnasıl yani anlayamadım
Benım ki 15. Bende pko yum zaten..AMH sonucu daha çıkmamış.
3 günde çıkıyor.
Benım ki 15. Bende pko yum zaten..
Bacım nasıl dusurucez bunuya
amh kan testi ile bakılıyor. herhangi bir gün ypaılır adetli olmak şart değilbu test nasil yapiliyir
kaç çıktı bu değerlerlerAmh hangi gün bakılıyor adetliyken mi acaba ? Benim hiç bakilmadi sadece FSH lh TSH prolaktin bakıldı
FSH 6.92kaç yaşındasın , ne zamandır çocuk deniorsunuz ?
pazartesi ben doktora gidicem tecrubelerimi yazarım . bir de fsh kaç çıktı ?
Amh testi adetin 2 ya da 3. günü yapılır.Amh hangi gün bakılıyor adetliyken mi acaba ? Benim hiç bakilmadi sadece FSH lh TSH prolaktin bakıldı
İyi bişi değil mi rezervin fazla olmuyor mu? Benim 3 sene önce 3,2 idi bilmem şimdi kaçtırAMH sonucu daha çıkmamış.
3 günde çıkıyor.
kaç çıktı bu değerlerler
Hastanenin kendi sitesinden de baktım sadece yumurta rezervi gözüküyor. Amh değeri yok hiç birinde.Skreterden sonuçları alınca orda gözükür mü? Sizde kaç çıktı değerCanım bende geçen yaptırdım. Hastanenin kendi sitesinden laboratuvar sonuçlarına tıkla ordan bak. Nabız da geç görünür. Y
Bu arada bende de pko var amh yüksek çıktı napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?