Amh değeri kaça düştüğünde tüp bebeğe başladınız?

Benimde 2 kez ameliyat olmam biraz sıkıntı sanırım birde çikolata kisti amh değerini çok etkiliyor benim geçen yıl amh değerim 3.63 dü 1 yıl içinde bu kadar düşmesi beni biraz korkuttu aslında.
Haklisiniz sizin durumunuz farklı olabilir, bende rezerv azlığı varmis ama adet düzensizliği bile yaşamıyorum, tesaduf eseri öğrendim bu sıkıntıları, ama doktordan en azından hazirana kadar süre istedim en geç mart , martta gel tedaviye başlayalım dedi, risk gördü demek ki, böyle konularda çokta geciktirmemek gerekiyor sanırım.

Benim amh 3.63 ken 2 kez aşılama yapmıştık tutmamıştı 1 yıl kadar hiç bişey yapmadan beklemek zorunda kaldık 1 yılda 1.51 e düşmüştü çikolata kistinden dolayı. Kasım ayında da ameliyat oldum şimdi 1.51 e düştü. Yaşım 25 olmasına rağmen çok hızlı düşüyor.

Aynen öyle maalesef ben geçen yıl amh değerim yüksek diye hiç ciddiye almamıştım şimdi ne yapacağımı şaşırdım.

Aynen öyle maalesef ben geçen yıl amh değerim yüksek diye hiç ciddiye almamıştım şimdi ne yapacağımı şaşırdım.
kistler için bi riski var mi bilmiyorum ama ben hayıt macunu tüketiyorum, amh 1 den 3 e çıkanlar okudum

kistler için bi riski var mi bilmiyorum ama ben hayıt macunu tüketiyorum, amh 1 den 3 e çıkanlar okudum
Macun olarak değilde kendisini aldım aktardan onu demleyip içiyorum. İnşallah bir faydası oluyordur hergün aç karnına 1 fincan içiyorum.

Macun olarak değilde kendisini aldım aktardan onu demleyip içiyorum. İnşallah bir faydası oluyordur hergün aç karnına 1 fincan içiyorum.
Bende ac karnına bi tatli kaşığı macundan yiyorum, inşallah sifamiza vesile olur

kızlarr yumurtalarınız kaç mm de çatlatma iğnesi verildi ?
hatırlıyormusunuz?

Kızlar amh degerim 8.11 cikti cok mu yuksek acaba ? doktora pazartesi gidecegim

Cikolata kistinizin boyutu neydi birde kapali yontemle mi ameliyat oldunu,

Selam kizlae ben amh degierine inanmiyorum valla artik . Gecen sene aralikta yaptirdim 0.78 cikti bu hafta tekrar yaptirdim 1.95 cikti 1 senede yukselir mi? Hatta yukselir mi yani . Amh degeri yukselen bir deger degil bence. Yaptirdigim yer de ayni oyuzden bi kafam karisti. Bende subatta tup bebek yaptirmayi planliyorum bakalim bu hafta gidip doktorla konusucam. Stres olmamak icin de elimden geleni yapyiorum acikcasi

COK ILGINC GERCEKTEN
YÜKSELEN BİR DEĞER DEĞİL. AKSİNE DÜŞEBİLİR HER GECEN GÜN.

VE 1,95 İYİ BİR DEĞER.

BENIM YAŞ 31 HIC GEBE KALMADIM SIMDIYE KADAR.3 SENELIK EVLIYIM

AMH 0,22 :)

COK ILGINC GERCEKTEN
YÜKSELEN BİR DEĞER DEĞİL. AKSİNE DÜŞEBİLİR HER GECEN GÜN.

VE 1,95 İYİ BİR DEĞER.

BENIM YAŞ 31 HIC GEBE KALMADIM SIMDIYE KADAR.3 SENELIK EVLIYIM

AMH 0,22 :)
Yumurtan varsa umit hep var uzulme. 0.01 ile hamile kalan kadinlar var. amh yuksek olup kaliteli yumurta uretemeyenler de var. Allahtan ymit kesilmez

Çok ilginç yükselmesi gerçekten. Çok şaşırdım. Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç gerçekten. Mecburen stres yapmamaya çalışacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…