- 24 Kasım 2021
- 5.156
- 6.368
- 148
- 31
Haklisiniz sizin durumunuz farklı olabilir, bende rezerv azlığı varmis ama adet düzensizliği bile yaşamıyorum, tesaduf eseri öğrendim bu sıkıntıları, ama doktordan en azından hazirana kadar süre istedim en geç mart , martta gel tedaviye başlayalım dedi, risk gördü demek ki, böyle konularda çokta geciktirmemek gerekiyor sanırım.Benimde 2 kez ameliyat olmam biraz sıkıntı sanırım birde çikolata kisti amh değerini çok etkiliyor benim geçen yıl amh değerim 3.63 dü 1 yıl içinde bu kadar düşmesi beni biraz korkuttu aslında.
Benim amh 3.63 ken 2 kez aşılama yapmıştık tutmamıştı 1 yıl kadar hiç bişey yapmadan beklemek zorunda kaldık 1 yılda 1.51 e düşmüştü çikolata kistinden dolayı. Kasım ayında da ameliyat oldum şimdi 1.51 e düştü. Yaşım 25 olmasına rağmen çok hızlı düşüyor.Tam benim konukafam karıştı
2019 3 aşılama yaparken AMH baktırdık sonuç 5.75 çıktı gayet iyi. O zaman Yaşım 33.
Haziran 2021 tup bebek başladım ,opu oldum.11 yumurta topladık. Şimdi 2 sene sonra merak ettim AMH kaça düştü ve bugün gittim aynı hastanede baktırdım sonuç 5.28 geldi. Şuan Yaşım 35.
Kafam karıştı neden düşmedi???
Aynen öyle maalesef ben geçen yıl amh değerim yüksek diye hiç ciddiye almamıştım şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Haklisiniz sizin durumunuz farklı olabilir, bende rezerv azlığı varmis ama adet düzensizliği bile yaşamıyorum, tesaduf eseri öğrendim bu sıkıntıları, ama doktordan en azından hazirana kadar süre istedim en geç mart , martta gel tedaviye başlayalım dedi, risk gördü demek ki, böyle konularda çokta geciktirmemek gerekiyor sanırım.
kistler için bi riski var mi bilmiyorum ama ben hayıt macunu tüketiyorum, amh 1 den 3 e çıkanlar okudumAynen öyle maalesef ben geçen yıl amh değerim yüksek diye hiç ciddiye almamıştım şimdi ne yapacağımı şaşırdım.
Macun olarak değilde kendisini aldım aktardan onu demleyip içiyorum. İnşallah bir faydası oluyordur hergün aç karnına 1 fincan içiyorum.kistler için bi riski var mi bilmiyorum ama ben hayıt macunu tüketiyorum, amh 1 den 3 e çıkanlar okudum
Bende ac karnına bi tatli kaşığı macundan yiyorum, inşallah sifamiza vesile olurMacun olarak değilde kendisini aldım aktardan onu demleyip içiyorum. İnşallah bir faydası oluyordur hergün aç karnına 1 fincan içiyorum.
Amiinn inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun...Bende ac karnına bi tatli kaşığı macundan yiyorum, inşallah sifamiza vesile olur
Ben aşılama yaptırdığım da 17 mm de yapmıştıkkızlarr yumurtalarınız kaç mm de çatlatma iğnesi verildi ?
hatırlıyormusunuz?
Yani aslında baya yüksek gibi ama bilemedim.Kızlar amh degerim 8.11 cikti cok mu yuksek acaba ?doktora pazartesi gidecegim
Ne yaptınız gittiniz mı kontrolebizi mutlaka bilgilendirrr :)
benimde yarın yumurta kontrolüm var kaç tane oluşmuş ne olup bitmiş yarın ki kontrolde belli olacak . yazarım size de :)
Cikolata kistinizin boyutu neydi birde kapali yontemle mi ameliyat oldunu,Benim amh 3.63 ken 2 kez aşılama yapmıştık tutmamıştı 1 yıl kadar hiç bişey yapmadan beklemek zorunda kaldık 1 yılda 1.51 e düşmüştü çikolata kistinden dolayı. Kasım ayında da ameliyat oldum şimdi 1.51 e düştü. Yaşım 25 olmasına rağmen çok hızlı düşüyor.
kızlar bugun 16,5 mm - 15 mm - 13,5 mm oldular.Ne yaptınız gittiniz mı kontrole
COK ILGINC GERCEKTENSelam kizlae ben amh degierine inanmiyorum valla artik . Gecen sene aralikta yaptirdim 0.78 cikti bu hafta tekrar yaptirdim 1.95 cikti 1 senede yukselir mi? Hatta yukselir mi yani . Amh degeri yukselen bir deger degil bence. Yaptirdigim yer de ayni oyuzden bi kafam karisti. Bende subatta tup bebek yaptirmayi planliyorum bakalim bu hafta gidip doktorla konusucam. Stres olmamak icin de elimden geleni yapyiorum acikcasi
Yumurtan varsa umit hep var uzulme. 0.01 ile hamile kalan kadinlar var. amh yuksek olup kaliteli yumurta uretemeyenler de var. Allahtan ymit kesilmezCOK ILGINC GERCEKTEN
YÜKSELEN BİR DEĞER DEĞİL. AKSİNE DÜŞEBİLİR HER GECEN GÜN.
VE 1,95 İYİ BİR DEĞER.
BENIM YAŞ 31 HIC GEBE KALMADIM SIMDIYE KADAR.3 SENELIK EVLIYIM
AMH 0,22 :)
TEŞEKKÜR EDERİMM İNŞALLAH.Yumurtan varsa umit hep var uzulme. 0.01 ile hamile kalan kadinlar var. amh yuksek olup kaliteli yumurta uretemeyenler de var. Allahtan ymit kesilmez
Sağda 7 cm vardı solda 5 cm di ilki açık ameliyat olmuştum ikinci açık yapıldı.Cikolata kistinizin boyutu neydi birde kapali yontemle mi ameliyat oldunu,
Çok ilginç yükselmesi gerçekten. Çok şaşırdım. Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç gerçekten. Mecburen stres yapmamaya çalışacaz.Selam kizlae ben amh degierine inanmiyorum valla artik . Gecen sene aralikta yaptirdim 0.78 cikti bu hafta tekrar yaptirdim 1.95 cikti 1 senede yukselir mi? Hatta yukselir mi yani . Amh degeri yukselen bir deger degil bence. Yaptirdigim yer de ayni oyuzden bi kafam karisti. Bende subatta tup bebek yaptirmayi planliyorum bakalim bu hafta gidip doktorla konusucam. Stres olmamak icin de elimden geleni yapyiorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?