- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Merhaba ben bugün ameliyatımın üzerinden bir ay geçtiği için kontrole gittim ama birden fazla doktor farklı şeyler önerdiler size açık kist ameliyatından sonra ne kadar süre korunun demişlerdi hatırlıyor musunuz, bana bir ay diyen oldu 6 ay diyen ve 1 senede bile zor düzelir diyen oldu kafam çok karışık bu konuda, 1 sene beklemek istemem 1 ayda çok çok az böyle bir ameliyattan sonra toparlamam için sanki ideali 6 aymış gibi düşünüyorum..Sağda 7 cm vardı solda 5 cm di ilki açık ameliyat olmuştum ikinci açık yapıldı.
Ben açık ameliyat olduğumda bekardım o yüzden bişe dememişlerdi ama bu ameliyatımda 1 ay dediler bence en fazla 3 ay beklseniz yeterli olabilir ama bu tamamen benim fikrim. Hatta benim bu ameliyatımda yapan doktor en geç 2 ay içinde tüp bebeğe başla dedi ki bu ameliyatım hem sağ hem sol taraftaki kistler alındı aynı zamanda bağırsaklarda ki yapışıklığı açmıştı.Merhaba ben bugün ameliyatımın üzerinden bir ay geçtiği için kontrole gittim ama birden fazla doktor farklı şeyler önerdiler size açık kist ameliyatından sonra ne kadar süre korunun demişlerdi hatırlıyor musunuz, bana bir ay diyen oldu 6 ay diyen ve 1 senede bile zor düzelir diyen oldu kafam çok karışık bu konuda, 1 sene beklemek istemem 1 ayda çok çok az böyle bir ameliyattan sonra toparlamam için sanki ideali 6 aymış gibi düşünüyorum..
Teşekkür ederim, gittigim profta çok bekleme demişti ama yinede içim çok rahat etmedi ameliyatı yapan hoca sakın hamile kalma deyince. Olmazsa bir doktora daha gideceğim bir iki ay sonra duruma göre tekrar karar vereceğimBen açık ameliyat olduğumda bekardım o yüzden bişe dememişlerdi ama bu ameliyatımda 1 ay dediler bence en fazla 3 ay beklseniz yeterli olabilir ama bu tamamen benim fikrim. Hatta benim bu ameliyatımda yapan doktor en geç 2 ay içinde tüp bebeğe başla dedi ki bu ameliyatım hem sağ hem sol taraftaki kistler alındı aynı zamanda bağırsaklarda ki yapışıklığı açmıştı.
Bende öyle yapıyorum kendime bi kaç ay zaman verdim 2 aydır bitkisel şeyler deniyorum bakalımTeşekkür ederim, gittigim profta çok bekleme demişti ama yinede içim çok rahat etmedi ameliyatı yapan hoca sakın hamile kalma deyince. Olmazsa bir doktora daha gideceğim bir iki ay sonra duruma göre tekrar karar vereceğim
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBende öyle yapıyorum kendime bi kaç ay zaman verdim 2 aydır bitkisel şeyler deniyorum bakalım
Amiin inşallahHayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Merhaba 23 yaşında tüp bebek yaptık hemde amh 012 ama 6 tane çok iyi kalitede yumurta elde edildi sonuc negatif oldu iki taraflı cikolata kisti vardı 5cm 2 cm sonra ameliyat oldum 6 ay sonra tekrar çıktı tedaviye devam ediyoruzMerhaba arkadaslar yaşım 25 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum şuan da Amh değerim 1.01. Siz amh değeriniz kaç olduğunda tüp bebeğe başladınız nasıl sonuçlar aldınız biraz bilgi verir misiniz. Kafam çok karışık.
Tekrar tüp bebek denediniz mi daha sonraMerhaba 23 yaşında tüp bebek yaptık hemde amh 012 ama 6 tane çok iyi kalitede yumurta elde edildi sonuc negatif oldu iki taraflı cikolata kisti vardı 5cm 2 cm sonra ameliyat oldum 6 ay sonra tekrar çıktı tedaviye devam ediyoruz
Yok tüp bebekten sonra ameliyat oldum 6 ay içinde gebelik olmadı doktor yumurta uyarıcı ilaclar vereceğini söyledi bide tekrar rahim filmi çekilecekTekrar tüp bebek denediniz mi daha sonra
Ben de Kasım ayında oldum ameliyat ama henüz doktora gitmedim. Evde soğan suyu demedim hayıt otu denedim hiç biri tutmadı bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum.Yok tüp bebekten sonra ameliyat oldum 6 ay içinde gebelik olmadı doktor yumurta uyarıcı ilaclar vereceğini söyledi bide tekrar rahim filmi çekilecek
Allah yardımcınız olsun bugün doktora gittim klomen verdi sizde kontrollerinizi aksatmayinBen de Kasım ayında oldum ameliyat ama henüz doktora gitmedim. Evde soğan suyu demedim hayıt otu denedim hiç biri tutmadı bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Bu ay mutlaka gideceğim hepimiz hayırlı haberler alırız inşallahAllah yardımcınız olsun bugün doktora gittim klomen verdi sizde kontrollerinizi aksatmayin
Ne güzel cok mutlu oldum doğal yolla hamile kalmışsınız, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 0.90 amh ile size acil tüp bebek demelerine inanamıyorum. Yani diğer değerler normal sadece amh dusukken bunu yapmalarını aklım almıyor. Benim de 5 yıl önce amh 0.68 cikmisti ama diğer tüm değerler normal eşimde de sorun yok, hemen acil tüp bebek dediler sizin gibi, doktoru degistirdim hsg ve klomenle ilk denemede hamile kaldım çok şükür. Simdi 2.cocugu düşünüyoruz hiç amh baktirmadim. Amh düşük olanlar hiç moralinizi bozmayın. Arkadaşım dediğin gibi yumurta kalitesi önemli. Tabiki amh bir fikir veriyordur ama 0.01 amh ile bile doğal yolla hamile kalan var, cok da kafaya takmamak lazım bu değeriBende inanmıyorum çok fazla bu amh düzeyinin doğru ve kesinligine 0.78 Ken eminimki tüp bebek demislerdir panik yaratmışlardır.1.95 e de güzel denmisdirhalbuki yuksek olan sonra eeee hani yukselmiyordu bu değer çok saçma inancım yok pek bu duruma.ben ilk verdim 0.90 cikdi Haziran 2021de sonra temmuz da 1.30 cikdi. Yukselmiyordu güya değer.agustosda da 1.09 cikdi. 0.90 iken acil tüp bebek acele dediler.1.30 Ken iyi gördüler. İkiside aynı zamanlarda yapıldı.sonra ben tüp bebek için kosturdum rapor vs korkudan azalcak hemen diye başka hiç bir tedavi almadan.(klomen femara aşılama vs.) Tam tüp bebeğe başlayacağım ay doğal gebe kaldım.0.90 cikdiginda yumurtaların iyi görünüyor ama değer düşük acil tüp bebek aşılama bile tutmaz sende demisdi doktor.hee bu demek degilki tedaviyi ihmal edin doğal deneyin.tabiki yumurta sayısı az ise sans azaliyor ama asıl önemli olan o yumurtanın sayısı değil kalitesi.kalite arttıracak vitaminlerle sürece başlayın benim tavsiyem.tupe başlayacağım diye 3 buçuk ay civarı takviye almisdim kaliteli yumurtalar oluşsun diye doğal gebe kaldım.nasibin nereden geleceği hiç belli değil.rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.
Teşekkür ederim,inşallah rabbim onuda nasip ederNe güzel cok mutlu oldum doğal yolla hamile kalmışsınız, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 0.90 amh ile size acil tüp bebek demelerine inanamıyorum. Yani diğer değerler normal sadece amh dusukken bunu yapmalarını aklım almıyor. Benim de 5 yıl önce amh 0.68 cikmisti ama diğer tüm değerler normal eşimde de sorun yok, hemen acil tüp bebek dediler sizin gibi, doktoru degistirdim hsg ve klomenle ilk denemede hamile kaldım çok şükür. Simdi 2.cocugu düşünüyoruz hiç amh baktirmadim. Amh düşük olanlar hiç moralinizi bozmayın. Arkadaşım dediğin gibi yumurta kalitesi önemli. Tabiki amh bir fikir veriyordur ama 0.01 amh ile bile doğal yolla hamile kalan var, cok da kafaya takmamak lazım bu değeri
Amin Allah razı olsun canim, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde. Boşuna panik yaptırıyor doktorlar, ben de ozaman hiç cocuk sahibi olamayacağım diye ağlıyordum, okadar iyi anlıyorum ki seni. Tüp bebek in de bir garantisi yok çünkü. Allah ol der ve olur. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallahTeşekkür ederim,inşallah rabbim onuda nasip ederöyle dediler malesef birde anlamlarınida çok bilmiyorum korku panik üzüntü hepsi aynı anda yasadim.insanlar desen her kafadan ayrı ses neye inancagini neyin doğru olduğunu şaşırıyorsun iyice yok yere kendimi üzmüş strese sokmusum. Rapor peşinde kostururken 27 28 den şaşmayan adetim 17.gunde gelmisdi ayda 2 kere adet olmusdum doktor stresdendir demisdi.sonrasinda da gebe oldugumu öğrenmiştim zaten.rabbim her isteyene hakkıyla bakabilecek olanlara nasip etsin inşallah amh si 0.50 olan bir arkadaşımda benden sonra kendiliğinden hamile kaldı mesela onada öyle demişlerdi tüp bebek diye.insallah sizede 2.ci nasip olur en hayırlı zamanda
Hangi vitaminleri kullandınız benim amh 0.52Teşekkür ederim,inşallah rabbim onuda nasip ederöyle dediler malesef birde anlamlarınida çok bilmiyorum korku panik üzüntü hepsi aynı anda yasadim.insanlar desen her kafadan ayrı ses neye inancagini neyin doğru olduğunu şaşırıyorsun iyice yok yere kendimi üzmüş strese sokmusum. Rapor peşinde kostururken 27 28 den şaşmayan adetim 17.gunde gelmisdi ayda 2 kere adet olmusdum doktor stresdendir demisdi.sonrasinda da gebe oldugumu öğrenmiştim zaten.rabbim her isteyene hakkıyla bakabilecek olanlara nasip etsin inşallah amh si 0.50 olan bir arkadaşımda benden sonra kendiliğinden hamile kaldı mesela onada öyle demişlerdi tüp bebek diye.insallah sizede 2.ci nasip olur en hayırlı zamanda
merhaba önceki sayfada yazmıs arkadasHangi vitaminleri kullandınız benim amh 0.52
Merhaba, quenzim q10 200 mg lik her gün bir adet.omega 3 krilom marka almisdim ben yumuşak kapsül onda epa ve dhea oranları var ona göre günlük dozajı aşmadan.krilom marka olandan gunde 2 kere.markayi bu sebepden yazdım her markanın oranları farklı olabiliyor çünkü.baska önerilen şeylerde var tüp bebek sayfalarinda falan yazıyor ama ben bu iksiini kullanmisdim düzenli olarak hiç aksatmadan 3 buçuk ay.
Merhaba, yukarıdaki mesajda yazmisdim daha önce soran bir arkadasa.quenzim q10 da venatura marka almisdim ama marka fark etmez 200 mg olması önemli.Hangi vitaminleri kullandınız benim amh 0.52
merhaba önceki sayfada yazmıs arkadas
Merhaba, yukarıdaki mesajda yazmisdim daha önce soran bir arkadasa.quenzim q10 da venatura marka almisdim ama marka fark etmez 200 mg olma
Merhaba sağolun inşaalllah biz de sonuç alırızMerhaba, yukarıdaki mesajda yazmisdim daha önce soran bir arkadasa.quenzim q10 da venatura marka almisdim ama marka fark etmez 200 mg olması önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?