Me guzel sizin gibi tam tup bebege hazirlanacakken hamile kalan cok kadin var. keske olsa bende de ama 1.5 -2 senedir deniyorum yoruldum aksine doktor hep oteledi beni bu zamana kadar hep normal dedi . En sonunda ben tup bebekte uzman bi doktora basladim . Regli olmayi bekliyorum bakalim kismet. Bu arada suanki doktorum bakti max 0.80-85 olmustur dedi. 1.95 yanlis dedi ki bunu ben bile biliyordumBende inanmıyorum çok fazla bu amh düzeyinin doğru ve kesinligine 0.78 Ken eminimki tüp bebek demislerdir panik yaratmışlardır.1.95 e de güzel denmisdirhalbuki yuksek olan sonra eeee hani yukselmiyordu bu değer çok saçma inancım yok pek bu duruma.ben ilk verdim 0.90 cikdi Haziran 2021de sonra temmuz da 1.30 cikdi. Yukselmiyordu güya değer.agustosda da 1.09 cikdi. 0.90 iken acil tüp bebek acele dediler.1.30 Ken iyi gördüler. İkiside aynı zamanlarda yapıldı.sonra ben tüp bebek için kosturdum rapor vs korkudan azalcak hemen diye başka hiç bir tedavi almadan.(klomen femara aşılama vs.) Tam tüp bebeğe başlayacağım ay doğal gebe kaldım.0.90 cikdiginda yumurtaların iyi görünüyor ama değer düşük acil tüp bebek aşılama bile tutmaz sende demisdi doktor.hee bu demek degilki tedaviyi ihmal edin doğal deneyin.tabiki yumurta sayısı az ise sans azaliyor ama asıl önemli olan o yumurtanın sayısı değil kalitesi.kalite arttıracak vitaminlerle sürece başlayın benim tavsiyem.tupe başlayacağım diye 3 buçuk ay civarı takviye almisdim kaliteli yumurtalar oluşsun diye doğal gebe kaldım.nasibin nereden geleceği hiç belli değil.rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.
Size panik yaptırmayan doktorla karşılaşmanıza da ben sevindim açıkçasıMe guzel sizin gibi tam tup bebege hazirlanacakken hamile kalan cok kadin var. keske olsa bende de ama 1.5 -2 senedir deniyorum yoruldum aksine doktor hep oteledi beni bu zamana kadar hep normal dedi . En sonunda ben tup bebekte uzman bi doktora basladim . Regli olmayi bekliyorum bakalim kismet. Bu arada suanki doktorum bakti max 0.80-85 olmustur dedi. 1.95 yanlis dedi ki bunu ben bile biliyordumsiz de saglikla kucaginiza alin bebisinizi
Amh 1.19 olduğunda devlette olduğum için aşılama tedavisine başlandı. İki aşılama sonrası gebelik elde edemeyince tüp bebeğe geçtik. Amh 1'in altında ise zaten direkt tüp bebek ilaç raporu çıkıyor. Başka yerde daha amh baktırmanızı öneririm. Eğer 1in altında çıkarsa direkt devlet destekli tüp bebek yaptırabilirsiniz.Merhaba arkadaslar yaşım 25 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum şuan da Amh değerim 1.01. Siz amh değeriniz kaç olduğunda tüp bebeğe başladınız nasıl sonuçlar aldınız biraz bilgi verir misiniz. Kafam çok karışık.
Cümlemizinkini inşallahİnşallah emeklerimizin karşılığını alırsınız.
Benim bir dis gebeligim var. oyuzden 5 ay bekledik bugun yarin da regli olurum. Bi umut belki tup bebek oncesi hamile kalirim demistim ama kismet nasip saglikli olsunda napalim normal tup farketmicek artikSize panik yaptırmayan doktorla karşılaşmanıza da ben sevindim açıkçasıilk doktor beni çok korkuttu tüp bebek fikrinden buz gibi soğudum, birde o anki şok var tabi amh bakmak istemiyordu doktorlar görünen sayı iyi diye bende baktiyarim aklımdan çıksın diye baktirip şok olmusdum sonraki gttigim doktor öyle değildi ama yaklaşımı çok güzeldi açıkladı güzel güzel o zaman tüp bebeğe karar verdim bende.asilamada yaparız ama şansi az boşa zaman kaybı vs vs diyince mantıklı bulmuştum.digeri acil tüp bebek başka şansın yok dedi yaklaşım çok onemli.benimde 2 buçuk sene sonra oldu kimyasalım bile yokdu bu surecte.olmaz diye bişey yokmuş nasip varmış anladım çok şükür nasip oldu darısı size olsun.tesekkur ederim inşallah
Öyle fark etmez tabiki rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeBenim bir dis gebeligim var. oyuzden 5 ay bekledik bugun yarin da regli olurum. Bi umut belki tup bebek oncesi hamile kalirim demistim ama kismet nasip saglikli olsunda napalim normal tup farketmicek artik
Çok teşekkür ederim 1 in altına düştüğünde devlet destekli yapıldığını bilmiyordum.Amh 1.19 olduğunda devlette olduğum için aşılama tedavisine başlandı. İki aşılama sonrası gebelik elde edemeyince tüp bebeğe geçtik. Amh 1'in altında ise zaten direkt tüp bebek ilaç raporu çıkıyor. Başka yerde daha amh baktırmanızı öneririm. Eğer 1in altında çıkarsa direkt devlet destekli tüp bebek yaptırabilirsiniz.
Tam emin değilim ama sanırım bakılmıyor ben ilk önce özel hastanede baktırmıştım sonradan şehir hastanesinde baktırdım.Amh değeri aile hekimliğinde bakılıyor mu bilgisi olan var mı acaba
Rica ederim bulunduğunuz ilde devlet hastanesinde veya üniversite hastanesinde tüp bebek merkezi varsa orada muayene olun zaten tüm tahlilleri tetkikleri isterler duruma göre aşılama ya da tüp bebek sürecine doktor karar verebilir. Diğer türlü 1in üzerinde ise amh iki aşılama şartı oluyor tüp bebek raporu çıkarmak içinÇok teşekkür ederim 1 in altına düştüğünde devlet destekli yapıldığını bilmiyordum.
Üniversite var burda geçen yıl bi aşılama yapmışım o geçerli olur mu?Rica ederim bulunduğunuz ilde devlet hastanesinde veya üniversite hastanesinde tüp bebek merkezi varsa orada muayene olun zaten tüm tahlilleri tetkikleri isterler duruma göre aşılama ya da tüp bebek sürecine doktor karar verebilir. Diğer türlü 1in üzerinde ise amh iki aşılama şartı oluyor tüp bebek raporu çıkarmak için
Yumurta büyütmek için iğne mi kullanmıştınız? Gonadoprin içeren bir iğne ya da ilaçla tedavi gördüyseniz tabii ki geçerli olur.Üniversite var burda geçen yıl bi aşılama yapmışım o geçerli olur mu?
Bugün aile hekimine gittim fsh lh vs bakabiliriz ama amh bakamıyoruz dediler, daha sonra kadın doğuma giderek kan verdim bendeTam emin değilim ama sanırım bakılmıyor ben ilk önce özel hastanede baktırmıştım sonradan şehir hastanesinde baktırdım.
İğneyle yapıldıYumurta büyütmek için iğne mi kullanmıştınız? Gonadoprin içeren bir iğne ya da ilaçla tedavi gördüyseniz tabii ki geçerli olur.
İnşallah güzel çıkar sonuçlarınız.Bugün aile hekimine gittim fsh lh vs bakabiliriz ama amh bakamıyoruz dediler, daha sonra kadın doğuma giderek kan verdim bende
Çok umutlu değilim ama İnşallah teşekkür ederim en azından durum netleşmiş olacakİnşallah güzel çıkar sonuçlarınız.
Bana da haber verim merak ederim.Çok umutlu değilim ama İnşallah teşekkür ederim en azından durum netleşmiş olacak
On gün içinde çıkacakmış sonuç amh soğuk zincir başka laboratuvarda değerlendirilecek dediler e nabızdan kontrol ediyorum şimdilik açıklanmamış açıklanınca yazarım tabiBana da haber verim merak ederim.
3 gün içinde açıklanmıştı sık sık kontrol edin.On gün içinde çıkacakmış sonuç amh soğuk zincir başka laboratuvarda değerlendirilecek dediler e nabızdan kontrol ediyorum şimdilik açıklanmamış açıklanınca yazarım tabi
Tamamdır çok teşekkür ederimBana da öyle demişlerdi
3 gün içinde açıklanmıştı sık sık kontrol edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?