AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Insallah olur canim ya en yakın zamanda bebeğini kucağına alirsin
benim 11 yaşında oğlum allah ilk önce hiç olmayanlara versin onlarda tatsin bu sevgiyi sonra oğlumun kardeşi olsun sakin ümidini kesme 0 01 le hamile kalan var geçmiş msjlari oku sana umut olur burası sayesinde özel Dr gittim geçen ay yumurtalarima baktı şu günler olsun dedi olmadıysa gel hap yazarım demişti dün klomen te başladım inş senin değerinde biran önce çıkar da hamiş olursun

8
benim 11 yaşında oğlum allah ilk önce hiç olmayanlara versin onlarda tatsin bu sevgiyi sonra oğlumun kardeşi olsun sakin ümidini kesme 0 01 le hamile kalan var geçmiş msjlari oku sana umut olur burası sayesinde özel Dr gittim geçen ay yumurtalarima baktı şu günler olsun dedi olmadıysa gel hap yazarım demişti dün klomen te başladım inş senin değerinde biran önce çıkar da hamiş olursun
amin Canim Insallah beni de dualarina kat isteyen herkese Allah nasip etsin Insallah bizlerinde olur

Ilk önce herkese sonra kendime dua ederim sende yazicaksin buraya inş hamisim diye

Arkadaslar merhaba benimde amh 0.9 fsh 12 bu ay tup bebek icin evrak topluyoruz sonra baslayacagiz hsg cekilecegim adetimi bekliyorum insallah hayirli aonuclar aliriz hep beraber yasim 27 bu arada

Ins canım yasinda gencmis allah gönlüne göre versin benimde 11 yaşında oğlum var 2. Istiyorum yaşımda 32
Arkadaslar merhaba benimde amh 0.9 fsh 12 bu ay tup bebek icin evrak topluyoruz sonra baslayacagiz hsg cekilecegim adetimi bekliyorum insallah hayirli aonuclar aliriz hep beraber yasim 27 bu arada
Nda

Merhaba bayanlar. Bende yaşadıklarımı kısaca size anlatmak istiyorum. Yaşım 34. Çocuk düşünmediğimiz bir dönemde fsh ımın 83 olduğuyla şok yaşadım. Ne olduğunu anlamaya çalışırken panikle umutsuzlukla beraber doktorlara gittim ve bitkisel çaylar kullandım. dün fsh ımın 10 a düştüğünü öğrenince çok mutlu oldum. Çünkü benim için önce sağlığıma kavuşmam önemliydi. Şimdi düşük olan amh ıma yönelecem. sizce yüksek olan fsh amh ı ne derecede etkiler. Ben tekrar amh değerime baktırmak istiyorum çünkü

merhaba, amh hormonum 0,56 çıktı ve polikistik over teşhisi konuldu ve tüp bebek tedavisine başlayacaklar başkent hulusi hocaya gidiyorum oda endokrine yönlendirdi matofin b12 ve d3 vitamin haplarına başladım 5 kilo verince tedaviye başlayacaklar bu durumda olan var mıdır

mrb bayanlar test sonucumu paylaşmak istedim. 0,04 ten 0,06 ya çıkmış.
İnsanlık için küçük olsa da bizim için büyük bi yükseliş :) senin adına çok sevindim inşallah hersye yolunda gider. Peki kendi kendine mi yükseldi acaba her hangi bir kür yada ilaç kullandınız mi

İnsanlık için küçük olsa da bizim için büyük bi yükseliş :) senin adına çok sevindim inşallah hersye yolunda gider. Peki kendi kendine mi yükseldi acaba her hangi bir kür yada ilaç kullandınız mi
Ben fsh ımın yüksek olduğunu öğrendiğimden beri hayıt tohumu içiyorum. incir kürü yapıyorum ve sabahları çörek otu va bal yiyorum. Azimliyim dahada yükselteceğim :))

hani birisine bağırırsınya gel diye sesinin yüksekliği gibi düşün fshıYani her ay fsh yumurta çağırıyor bazen yüksek bazen düşük amh ise ne kadar rezevrvin olduğu.rakam olarak ilisi ters çalışıyor. Ama amh düşük olunca fsh ne olsada o ay az yumurta gelme ihtimali yükseliyor doğal olarak.

hani birisine bağırırsınya gel diye sesinin yüksekliği gibi düşün fshıYani her ay fsh yumurta çağırıyor bazen yüksek bazen düşük amh ise ne kadar rezevrvin olduğu.rakam olarak ilisi ters çalışıyor. Ama amh düşük olunca fsh ne olsada o ay az yumurta gelme ihtimali yükseliyor doğal olarak.
Benzetmeniz doğru. fsh değeri ses gibi azalıp artıyor. 83 olduğunda şok yaşadığım fsh değerimi inatla 10 a düşürdüm. Ama amh için kafamda oturtamadığım durumlar var. Amh değeri bayan için 36 aylıktan itibaren belirli bir değermiş. Peki üzüntü, stres ve şokla 30 yaşında menopoza giriliyorsa var olan yumurtalara ne oluyor. Yada bir gün öncesi kan değeri iyiyken bir sonraki kan değerinde insan Allah korusun kanser olduğunu öğrenebiliyorken bu değer nasıl değişemiyor ki ben aynı hastanede tekrar ölçtürdüğümde azda olsa değiştiğini gördüm. Çok uzattım ama benim amh değeri ile ilgili kafamda oturmayan çok şey var.

Benim AMH değerim 0,45 idi...Doktorum bana sana aşılama bile olmaz dedi direk tüp bebeğe başlanmalı diye söyledi.Bir sürü tetkik yaptırıp ve hsg filmi çektirdim.Eşimden de örnek alındı velhasıl onda sıkıntı olmadığını öğrendik tüp bebek için hazırlanırken adetim 3 gün gecikti el ve ayakda uyuşma,koku hassasiyeti,hafif hafif bulantı, baş dönmesi ve diş etlerimde,dişlerimde hassasiyet gibi tuhaf şeyler olmaya başladı..... Bunlar adet olacağının mı?? Yoksaaaaa hamile olduğumunun mu göstergesi????Olursa mucize olur sanırsam ....:KK54:

selam demirnisa. Dığuştan belirli olan yumurta rezervi amh değil. Amh giderek azalan bir rakam yani ne kadar benzinin kaldığını gösteriyor yani yumurta

X