AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kızlar kindara diye bir uygulama yükledim yabancılar kullanıyor ve döngülerini süper takip edebiliyor ne zaman ilişki zamanı olduğunu anlayabiliyorsun
Mesela kendi döngümü ekledim görebildiniz mi?
Bizim doktorlar maalesef ama maalesef yumurtladığın gün sabah en düşük derece olduğunu hiç söylemezler. Derece alıp kendinizi ölçün kendi döngünüzden haberdar olun

Eklentiler

• IMG_2928.PNG
    IMG_2928.PNG
    114,3 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar kindara diye bir uygulama yükledim yabancılar kullanıyor ve döngülerini süper takip edebiliyor ne zaman ilişki zamanı olduğunu anlayabiliyorsun
Bizim doktorlar maalesef ama maalesef yumurtladığın gün sabah en düşük derece olduğunu hiç söylemezler. Derece alıp kendinizi ölçün kendi döngünüzden haberdar olun
Bende takvimim var bu daha mı iyi

walla sendeki nasıl bir takvim bilemedim ama bunda yok yok
Ne zaman yumurtladığın ve ne zaman hastalanacaığını kendi hesaplıyor
Her gün deceni ölçüyorsun ,kaç gün hastalandığını ve beyaz akıntının detaylarını dahi yazıyorsun.
Walla o beyaz akıntının bişiler demek istediğini farketmiştim ama programla daha iyi anladım.
Ay içerisinde sabahki derecenizim en düşük olduğu ve beyaz akıntınızın en azaldığı dönemde ilişki yaşamanız gerekiyor. Yazdığım çok özeti

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım.29 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve amh:0,54 çıktı dünya başıma yıkıldı.Gürgan klinige başladım ve çok korkuyorum tedaviye bile baslamaya gerek yok derler diye.Neler yapiyosunuz kürler yiyecek icecekler bi sürü şey okudum ama kafam cok karisik. Allahım inşallah hepimize nasip eder saglikli bebisler.

35den sonra 6 ay öncesinde bşr yıl sonra aşılama ya da tüp tavsiye ediliyor aklında olsun. Ayrıca 32 de feci bir dönüm noktası ?!!
Gençsin halledersin terfin olma bence

Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Merhaba benim amh değerim 0.2 idi.3 defa tüp bebek yaptırdım.3. Denemede 2 embriyo oluştu.Allaha şükürler olsun oğlum şu an 1.5 yaşında.Umudunuzu kaybetmeyin

sıcaklığı nasıl ölçüyorsunuz ? programın adı ne tam olarak

Cümle düşük olmuş arada virgül var Dığuştan belirli olan yumurta rezervi, amh değil.amh kalan yumurta rezervini gösterir.
Günaydın. evet mesajınızı anladım ama bu amh değeri nasıl bir anda düşüyor orada kalıyorum ben. 34 yaşında birden erken menopoz teşhisi konuldu bana. Eee benim yumurtalarım nereye gitti. Bunu gerçekten anlayamıyorum..

sıcaklığı nasıl ölçüyorsunuz ? programın adı ne tam olarak
Programın adı kindara ingilizce . Konuşmaları okumak şart değil ama döngünüzü hesaplayabilirsiniz. Bebek dereceleri varya ondan alın ve her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ölçün kendinizi. Ay içerisinde en düşük derece olduğu gün yumurtanız çatlamış demektir takip edince anlayacaksınız zaten sonra artmaya başlayacak . Net mi?

Günaydın. evet mesajınızı anladım ama bu amh değeri nasıl bir anda düşüyor orada kalıyorum ben. 34 yaşında birden erken menopoz teşhisi konuldu bana. Eee benim yumurtalarım nereye gitti. Bunu gerçekten anlayamıyorum..
Walla onu tıpta bilmiyor Bilimin Tek çözemedikleri yumurta rezervi asla değişmiyor artıramıyorlar ilacı yok ispatlanmamış vitaminler var hayıt gibi Dhea gibi. İlaçlarsa sadece kalitesini ve hormonları düzenliyor.

Bu arada ben de denemeye başladığımızdan ber bir doktor benden kaybaklandığını amh düşüklüğü dediği için üzerime almıştım. Dün öğrendimki aslında eşimde morfoloji sorunu varmış. Hep beni suçluyordu,artık ne hissedeceğimi şaşırdım. Amh düşüklüğü sadece eliniz çabuk tutmanız gerektiğini gösterir diyor bazı doktorlar

O tür programlar bazen işe yaramıyor ve bazı kişilerin yumurtlama dönemi farklı oluyor derece yöntemi değilde yumurtlama dönemin de yükselen lh hormonunu evde gebelik testi gibi tesbit edebileceğiniz ovülasyon testleri var eczanelerde pahalı ama internette almanızı tavsiye ederim

Programın adı kindara ingilizce . Konuşmaları okumak şart değil ama döngünüzü hesaplayabilirsiniz. Bebek dereceleri varya ondan alın ve her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ölçün kendinizi. Ay içerisinde en düşük derece olduğu gün yumurtanız çatlamış demektir takip edince anlayacaksınız zaten sonra artmaya başlayacak . Net mi?
Net evet teşekkür ederim tatlım

O tür programlar bazen işe yaramıyor ve bazı kişilerin yumurtlama dönemi farklı oluyor derece yöntemi değilde yumurtlama dönemin de yükselen lh hormonunu evde gebelik testi gibi tesbit edebileceğiniz ovülasyon testleri var eczanelerde pahalı ama internette almanızı tavsiye ederim
Emin misin?Pek öyle değil canım yanlış olan lh testleri ki ben onu da kullanıyorum. Gerçek olan derece ölçmek. Kindara dünyaca kullanılan program ,tabiki herkesin farklı zaten amaç kendi döngünü bulmak zaten ,yoksa ihtiyaç yokki

Arkadaşlar bu akşam saat 7 de çatlatma iğnesi oldum ilişki nasıl olmalı bu gece ilişki olması lazımmı

Eminim canım bu konu üzerine çok araştırma yaptım sebepsiz yere ateşin yükselebilir ne bileyim fark edemediğimiz küçük bi idrar yolu enfeksiyonu ateş yapıyor ama LH hormonumuz sürekli oynamıyor sonuçta

X