Merhabalar durumunuz insana ümit veriyor gerçekten mucize gibi maşAllah
Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.
Hepimiz anne olabilmek için çeşitli yollardan geçiyoruz. Yumurta rezervi sorunu tüp bebek tedavisinin bile en zor gurubu. ama çok kolay ama çok zor..
ben 23 yaşındayım bende 2 sene hiç çocuk düşünmedim hatta olmasından korktum. Adetim düzensizleşmeye başladı acaba hamile miyim derken amh değerimin sınırın altında olduğunu (amh:1.0) menepoza yaklaştığımı aşılamanın zman kaybı olduğunu acilen tüp bebek yaptırmam gerektiğini şansımın her geçen gün azaldığını öğrendim inanamadım bir yanlışlık olabilir dedim başka bir doktora gittim sonra bi doktora daha sonra bi doktora daha..
Durumu kabullenip başladım tedaviye sizinde dediğiniz gibi daha normal denemeye bile fırsat bulamadan.. İlk tedavi(Gaziantep'te) 3 yumurta göründü iğnelere 2si cevap verdi yumurtalar toplandı biri boş biri kalitesiz trasfer iptal.
İkinci tedavi (İstanbul'da Bülent Tıraş) 4 yumurta göründü iğnelere 2si cevap verdi yumurta topandı biri kalitesiz biri boş transfer iptal.
Üçüncü tedavi (İzmir'de) 6 yumurta göründü iğnelere 3ü cevap verdi yumurtalar toplandı yine boş ve kalitesiz yine trasfer iptal. Bu arada ben Gaziantep'te yaşıyorum sürekli git gel yapıyorum uçak,otel, yemek masrafarını saymıyorum bile..
Dördüncü tedavi (İzmir'de) Bunu ayrıntılı yazmak istiyorum bana pes dediren bu tedavi oldu.. 10 yumurta göründü iğnelere 6sı cevap verdi en çok yumurta bu tedavide oldu ve bir tane yeter dedik umudumuzu yitirmedik heyecanlıyız. yumurtalar toplandı ben daha anestezinin etkisindeyim yarı baygın doktorun transfer dediğini duydum yani bir tanecik yumurtam vardı ve trasfer olucaktı. Sonuç ne olursa olsun trasfer aşamasına geçebilmiştim. Odaya geldim sersem gibiyim ama ağlıyorum eşime doktor trasfer dedi diyorum o anı asla unutamam...
aynı gün uçakla Gaziantep'e döndüm trasfer hazırlıklarına başladık ama uçuyorum sanki.. ertesi gün doktor aradı transfer iptal embriyo oluşmamış bile dedi.....
Kanım dondu sanki ağlamak bu hissin yanında hafif kaldı.. ve Pes dedim artık bundan sonra tedavi yok. kabul et senin çocuğun olmuyor. şuanda psikolojik bunalımdayım resmen. Ne kiloluyum ne sigara kullanıyorum ne bi hastalığım var annem 52 yaşında hala menepoza girmedi ablamın çocuğu var vs. bazı şeyler olmayınca olmuyor herkes kaderini yaşıyor..
Çok uzun yazdım kusura bakmayın en aza indirgedimde yazdım aslında. Demem o ki halinize ne kadar şükretseniz az. Allah bebeğinizi size bağışlasın. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum