• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Mikrodoz da sadece lucrin dozu düşük oluyormus. Once desolett kullandım, daha sonra büyüme hormonu ve lucrine basladim. Gonal f i 300 doz kullanacağım. Bugun başliyorum yumurta geliştiren iğnelere. Doktora güveniyorum inşallah benim için dogru kararı vermiştir umarim. Hacettepe de Gürkan Bozdağ doktorum. Çok yiprandik gerçekten maddi manevi. İnşallah hepimizin bir an önce yüzü güler, rabbim nasip eder..
Senin doktorun kim nerede tedavi oluyorsun?
canımmm bebısın olmus sanırım,
nasıl gurkan beyden memnun kaldın mı?
bende koc unv. de gurkan bey ıle tup bebge baslayacagım

Kizlar iyi aksamlar elimde acmis oldugum bir kutu prowomen var,icinde 30 adet var ben 2sini kullandim sadece ,eger isteyen varsa uygun bir fiyata gönderebilirim

kızlar yaşım 30 amh 0.13 fsh 28 çıktı :( 4 kere opu oldum 3 tanesi boş çıktı yumurtalarımın yumurtaların kaliteli yani boş olmaması için ne yapmalı ?Ben düzenli spor yapıyorum yıllardır alkol sigara zaten içmem daha ne yapmam gerek kafayı yicem :(

Amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği bende de var fsh15 nerdeyse ilk denemede yumurtanın biri çatladı alınmadan diğeri sağlıksız çıktı ve sonraki ay gittiğimde hiç yumurta oluşmamış dedi doktor bir ay sonra yine bakalım dedi böyle bi durum yaşayan var mı acaba. 2 • deneme için hiç umudum yok şimdiden.

Amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği bende de var fsh15 nerdeyse ilk denemede yumurtanın biri çatladı alınmadan diğeri sağlıksız çıktı ve sonraki ay gittiğimde hiç yumurta oluşmamış dedi doktor bir ay sonra yine bakalım dedi böyle bi durum yaşayan var mı acaba. 2 • deneme için hiç umudum yok şimdiden.
Prp öneriyor doktorlar ben bugün oldum inşallah faydası olur 2 dır yumurtam erken çatlıyor

kızlar yaşım 30 amh 0.13 fsh 28 çıktı :KK43: 4 kere opu oldum 3 tanesi boş çıktı yumurtalarımın yumurtaların kaliteli yani boş olmaması için ne yapmalı ?Ben düzenli spor yapıyorum yıllardır alkol sigara zaten içmem daha ne yapmam gerek kafayı yicem :KK43:
Dengeli besleniyorum vitaminler tuketiyorum ama yine 2 denemede yumurtam erken çatladı kalitesiz oldu prp yaptırdım bakalım faydası olcakmi

kızlar yaşım 30 amh 0.13 fsh 28 çıktı :KK43: 4 kere opu oldum 3 tanesi boş çıktı yumurtalarımın yumurtaların kaliteli yani boş olmaması için ne yapmalı ?Ben düzenli spor yapıyorum yıllardır alkol sigara zaten içmem daha ne yapmam gerek kafayı yicem :KK43:
İnsgramda İdil bozkurt var , youtube kanalı ve programı var, faydalı bilgiler mevcut.
Benim de 39 yaş, 0,19 amh ,fsh 15 çıktı, tirodim de yüksekmiş ilaç verdiler, ayrıc çikolata kistim var, takviye verdiler multivitamin, K3D2 ve propolis kullanıyorum, artık kahveyi bırakacağım, çayı da 1 bardak kahvaltıda içiyorum, bol su. Son opuda 3 yumurta çıkmıştı, daha da azalsın istemiyorum ve tabiki en önemlisi kaliteli olması, 1 tane olsun ama altından olsun.

Şuan 37 oldum 2 tüp bebek tedavimde yumurtam erken çatladığı için opu ya gidemedim bugün prp günüm bakalım sonrası nolcak 2 yıl olcak evleneli inşallah yumurta varsa hep umut vardır aslına
Şuan 37 oldum 2 tüp bebek tedavimde yumurtam erken çatladığı için opu ya gidemedim bugün prp günüm bakalım sonrası nolcak 2 yıl olcak evleneli inşallah yumurta varsa hep umut vardır aslında
adet oluyormusun peki düzenli fsh kaç benım adetlerimde cok sıkıntılı yurt dışındayım hiçbirşey yapmadan beklıyorum oyle boş boş yaptıgım tekşey bizim gibi olan insanların durumlarını öğrenmek neler yapılır neler yapılmaz vs vs bs

Kızlar yaşım 34 amh en son 0,24 fsh sürekli değişti 24 ü de görmüştüm. 2 aylık evliyim. Genelde adetler düzenliydi. Bu ay 30 gün oldu adet olamadım dr a gittim önce hamilesin rahimde kalınlaşma var dedi 14 mm. Kadın öyle bir anlattı ki kendimi hamile sandım havalara uçtum kan testi dedi 1 saat sonra sonuç negatif. Ne yapayım dedi 1 hafta bekle olmazsan gel dedi. Ne yapayım kızlar bana iyi bir doktor önerin lütfen çok geç kalmak istemiyorum psikolojim bozuldu.

Kızlar yaşım 34 amh en son 0,24 fsh sürekli değişti 24 ü de görmüştüm. 2 aylık evliyim. Genelde adetler düzenliydi. Bu ay 30 gün oldu adet olamadım dr a gittim önce hamilesin rahimde kalınlaşma var dedi 14 mm. Kadın öyle bir anlattı ki kendimi hamile sandım havalara uçtum kan testi dedi 1 saat sonra sonuç negatif. Ne yapayım dedi 1 hafta bekle olmazsan gel dedi. Ne yapayım kızlar bana iyi bir doktor önerin lütfen çok geç kalmak istemiyorum psikolojim bozuldu.
nerede oturuyorsunuz

merhaba,
benimde amh 0.27 iken hamile kaldım. bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı 2. ye hazırlanırken hamile kaldım şuan 34+5
haftadayım.
iyi bir doktor araştırırken evde bileyler yap incir kürü +omepa q10 vitamin +ben biestrol de kullandım arı sütü bal polen karışım almıştım.

Back