- 10 Kasım 2021
- 487
- 271
- 53
- Konu Sahibi crocus7919
- #9.921
İki adet dönemim kullandım ama onun etkisi mi bilmiyorum hormonlarım normale geldiMerhaba,c life ne kadar süredir kullanıyorsunuz,faydasını gördünüz mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki adet dönemim kullandım ama onun etkisi mi bilmiyorum hormonlarım normale geldiMerhaba,c life ne kadar süredir kullanıyorsunuz,faydasını gördünüz mü
canımmm bebısın olmus sanırım,Mikrodoz da sadece lucrin dozu düşük oluyormus. Once desolett kullandım, daha sonra büyüme hormonu ve lucrine basladim. Gonal f i 300 doz kullanacağım. Bugun başliyorum yumurta geliştiren iğnelere. Doktora güveniyorum inşallah benim için dogru kararı vermiştir umarim. Hacettepe de Gürkan Bozdağ doktorum. Çok yiprandik gerçekten maddi manevi. İnşallah hepimizin bir an önce yüzü güler, rabbim nasip eder..
Senin doktorun kim nerede tedavi oluyorsun?
Benimde 003Son durumunuz nedir acaba benımde amh 0.03
Yaş kaç çocuğunuz varmı neler yapıyosunuz şuanda umut varmı bizim gibiler içinBenimde 003
Prp öneriyor doktorlar ben bugün oldum inşallah faydası olur 2 dır yumurtam erken çatlıyorAmh düşüklüğü ve fsh yüksekliği bende de var fsh15 nerdeyse ilk denemede yumurtanın biri çatladı alınmadan diğeri sağlıksız çıktı ve sonraki ay gittiğimde hiç yumurta oluşmamış dedi doktor bir ay sonra yine bakalım dedi böyle bi durum yaşayan var mı acaba. 2 • deneme için hiç umudum yok şimdiden.
Dengeli besleniyorum vitaminler tuketiyorum ama yine 2 denemede yumurtam erken çatladı kalitesiz oldu prp yaptırdım bakalım faydası olcakmikızlar yaşım 30 amh 0.13 fsh 28 çıktı 4 kere opu oldum 3 tanesi boş çıktı yumurtalarımın yumurtaların kaliteli yani boş olmaması için ne yapmalı ?Ben düzenli spor yapıyorum yıllardır alkol sigara zaten içmem daha ne yapmam gerek kafayı yicem
Ben yaptırdım pek bir fayda daha göremedim 3 ay bitcekPrp öneriyor doktorlar ben bugün oldum inşallah faydası olur 2 dır yumurtam erken çatlıyor
İnsgramda İdil bozkurt var , youtube kanalı ve programı var, faydalı bilgiler mevcut.kızlar yaşım 30 amh 0.13 fsh 28 çıktı 4 kere opu oldum 3 tanesi boş çıktı yumurtalarımın yumurtaların kaliteli yani boş olmaması için ne yapmalı ?Ben düzenli spor yapıyorum yıllardır alkol sigara zaten içmem daha ne yapmam gerek kafayı yicem
Nerde yaptırdınız pekiBen yaptırdım pek bir fayda daha göremedim 3 ay bitcek
Şuan 37 oldum 2 tüp bebek tedavimde yumurtam erken çatladığı için opu ya gidemedim bugün prp günüm bakalım sonrası nolcak 2 yıl olcak evleneli inşallah yumurta varsa hep umut vardır aslına
adet oluyormusun peki düzenli fsh kaç benım adetlerimde cok sıkıntılı yurt dışındayım hiçbirşey yapmadan beklıyorum oyle boş boş yaptıgım tekşey bizim gibi olan insanların durumlarını öğrenmek neler yapılır neler yapılmaz vs vs bsŞuan 37 oldum 2 tüp bebek tedavimde yumurtam erken çatladığı için opu ya gidemedim bugün prp günüm bakalım sonrası nolcak 2 yıl olcak evleneli inşallah yumurta varsa hep umut vardır aslında
Amh baktirdinmiadetlerim son 1 yıldır ilaç kullanmazsan gelmiyor ilaç kullanıp düzene sokuyorum ilaca bağımlıyım fsh 28
nerede oturuyorsunuzKızlar yaşım 34 amh en son 0,24 fsh sürekli değişti 24 ü de görmüştüm. 2 aylık evliyim. Genelde adetler düzenliydi. Bu ay 30 gün oldu adet olamadım dr a gittim önce hamilesin rahimde kalınlaşma var dedi 14 mm. Kadın öyle bir anlattı ki kendimi hamile sandım havalara uçtum kan testi dedi 1 saat sonra sonuç negatif. Ne yapayım dedi 1 hafta bekle olmazsan gel dedi. Ne yapayım kızlar bana iyi bir doktor önerin lütfen çok geç kalmak istemiyorum psikolojim bozuldu.
merhaba,Kızlar yaşım 34 amh en son 0,24 fsh sürekli değişti 24 ü de görmüştüm. 2 aylık evliyim. Genelde adetler düzenliydi. Bu ay 30 gün oldu adet olamadım dr a gittim önce hamilesin rahimde kalınlaşma var dedi 14 mm. Kadın öyle bir anlattı ki kendimi hamile sandım havalara uçtum kan testi dedi 1 saat sonra sonuç negatif. Ne yapayım dedi 1 hafta bekle olmazsan gel dedi. Ne yapayım kızlar bana iyi bir doktor önerin lütfen çok geç kalmak istemiyorum psikolojim bozuldu.