- 27 Ağustos 2021
- 67
- 25
- 38
- 34
- Konu Sahibi crocus7919
- #9.941
İstanbuldanerede oturuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbuldanerede oturuyorsunuz
Bu söylediklerinizi hemen deneyeyim bende belki faydası olur. Sizin kaçınız kaç? Adetleriniz düzenli miydimerhaba,
benimde amh 0.27 iken hamile kaldım. bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı 2. ye hazırlanırken hamile kaldım şuan 34+5
haftadayım.
iyi bir doktor araştırırken evde bileyler yap incir kürü +omepa q10 vitamin +ben biestrol de kullandım arı sütü bal polen karışım almıştım.
Bu söylediklerinizi hemen deneyeyim bende belki faydası olur. Sizin kaçınız kaç? Adetleriniz düzenli
Bu söylediklerinizi hemen deneyeyim bende belki faydası olur. Sizin kaçınız kaç? Adetleriniz düzenli miydi
Hayırlı olsun canım gözün aydın prowomeni herkes kafasına göre kullanabiliyor muKızlar mrblar benimde amh düsüktü,eltim eczacı onun önerisiyle prowomen aldim 2 kutu ,1ini kullandim, 2.yi actim 2 tane kullandim 28i duruyor,hamile oldugumu ögrendim ben 350 ye almistim suan trendyolda 400 tl eger isteyen varsa bana özelden msj atarsa gönderebilirm ,fiyatinida birlikte karar verriz ,iyi gunler
Hayırlı olsun canım gözün aydın prowomeni herkes kafasına göre kullanabiliyor mu
Cok tesekkürler canm,Allahım isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah
Evet kullaniliyor vitamin takviyesi icinde farkli bisey yok,kendi doktoruma sormustum yinede kullanmadan önce kullan demisti,baska bir kadin dogumcu tanidigim kendiside kullnamis,yasi vardi biraz yumurta kalitesi artmasi icin kullandim demisti
Adetlerim düzenliydi ama eskisi gibi uzun sürmüyordu kısalmıştı.Bu söylediklerinizi hemen deneyeyim bende belki faydası olur. Sizin kaçınız kaç? Adetleriniz düzenli miydi
Doktorlar size diyecek ki hiçbir faydası yok bunların ama bu şekilde olanda çok çok araştırdım çok kişiyle tanıştım.Bu söylediklerinizi hemen deneyeyim bende belki faydası olur. Sizin kaçınız kaç? Adetleriniz düzenli miydi
Amg düşük ama fsh iyi kaliteli yumurtan olabilir hepimiz bu yola giriyoruz ilk üzülüyoruz ama ne yapabiliriz telaşı oluyor korkma herşey nasıp kısmet birde rahîm filmi cektirin tüplerde sıkıntı yoksa doğal da olabilir gebelikmerhaba kızlar benim degerlerim şöyle amh 0,362 lh 3.29 fsh 4.91 e2 58 progesteron 0,2 adetin 3. günü dr direk tüp bebek dedi çok moralim bozuldu yaşım 34
çok teşekkür ederim canım cevabın için. bu forumda okuduğum sayısız örnek çok moralimi düzeltti. hayıt tohumu aldım onu kullanmaya başladım. omega3 kalsium folik asit magnezyum ek olarak kullanıyorum. arı sütü propolis ham bal perga polen karışımlı bal da aldım :) umarım her biri sifa olur ve bebeğime kavuşurumAmg düşük ama fsh iyi kaliteli yumurtan olabilir hepimiz bu yola giriyoruz ilk üzülüyoruz ama ne yapabiliriz telaşı oluyor korkma herşey nasıp kısmet birde rahîm filmi cektirin tüplerde sıkıntı yoksa doğal da olabilir gebelik
Hayit tohumu dikkatli kullan ama regl gecikmesi yapabilir yumurtlama zamanı kullanma ovulasyon testi al 2 3 ay normal yolla dene canim koenzim q10 mutlaka al bideçok teşekkür ederim canım cevabın için. bu forumda okuduğum sayısız örnek çok moralimi düzeltti. hayıt tohumu aldım onu kullanmaya başladım. omega3 kalsium folik asit magnezyum ek olarak kullanıyorum. arı sütü propolis ham bal perga polen karışımlı bal da aldım :) umarım her biri sifa olur ve bebeğime kavuşurum
Canım bende aynı dört senem doldu. Yumurtam toplandı ama döllenmedi hiç biri. Doktorum vitamin yazdı üç aylık daha sonrasında tekrar gideceğim. Ama inşallah bu süreçte doğal gebelik oluşurda mucize olurbu hikaye nasılda benim hikayeme benziyor hamile kalmak dışında. bende 4 senelik evliyim ve hiçbirşey bilmiyordum. sonra amh fsh gibi hormon değerlerini öğrendim. doktor korkuttu acil tüp bebek stresine soktu. tabiki daha yumurta toplamada negatifi gördük döllenmedi. kısa süreli çöküntüden sonra ne yapabilirim dedim ve doğru insanlarla karşılaşıp gece gündüz takviye araştırdım yurt dışı forumlarda. ve temmuzda değerlerimin düzeldiğine doktorum inanamadı tabi bende bir kaç aya bende tüp bebek tedavisine başlayacağım. umarım çok yormadan pozitifi görürüm. Sizide tebrik ederim sağlıkla dünyaya gelsin.
Selam canım biestrolü günde kaç kere kullandınmerhaba,
benimde amh 0.27 iken hamile kaldım. bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı 2. ye hazırlanırken hamile kaldım şuan 34+5
haftadayım.
iyi bir doktor araştırırken evde bileyler yap incir kürü +omepa q10 vitamin +ben biestrol de kullandım arı sütü bal polen karışım almıştım.
Canım uzun zamandır girmiyordum şimdi gördüm mesajını. 5 yıl oldu galiba benim Gürkan beye gideli. Onunla 2 defa tedaviye başladık, ikisinde de tedavi yarım kaldı hiç yumurta görülmedigi oldu, birinde bir tane yumurta vardı buyumemisti. Artık çok yipranmistik, Gürkan bey ara verelim bir süre dedi. İki ay sonra o büyük mucizeyi ben de yaşadım ve tedavisiz doğal yollardan hamile kalmıştım. Sağlıkla kavuştum yavruma. Her daim duamdir Rabbim inşallah isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsıncanımmm bebısın olmus sanırım,
nasıl gurkan beyden memnun kaldın mı?
bende koc unv. de gurkan bey ıle tup bebge baslayacagım
ah canım ya resmen mucıze gercekten,Canım uzun zamandır girmiyordum şimdi gördüm mesajını. 5 yıl oldu galiba benim Gürkan beye gideli. Onunla 2 defa tedaviye başladık, ikisinde de tedavi yarım kaldı hiç yumurta görülmedigi oldu, birinde bir tane yumurta vardı buyumemisti. Artık çok yipranmistik, Gürkan bey ara verelim bir süre dedi. İki ay sonra o büyük mucizeyi ben de yaşadım ve tedavisiz doğal yollardan hamile kalmıştım. Sağlıkla kavuştum yavruma. Her daim duamdir Rabbim inşallah isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın
Günde 3 defa sabah öğle akşam .Selam canım biestrolü günde kaç kere kullandın
Kizlar iyi aksamlar elimde acmis oldugum bir kutu prowomen var,icinde 30 adet var ben 2sini kullandim sadece ,eger isteyen varsa uygun bir fiyata gönderebilirim
Merhaba son kullanma tarihi vr fiyat için nerden iletişime geçebilirizKizlar iyi aksamlar elimde acmis oldugum bir kutu prowomen var,icinde 30 adet var ben 2sini kullandim sadece ,eger isteyen varsa uygun bir fiyata gönderebilirim
Yaş 37 adet düzenliydi ama artık azalmıştı.Bu söylediklerinizi hemen deneyeyim bende belki faydası olur. Sizin kaçınız kaç? Adetleriniz düzenli miydi