- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.801
Bende şuan mfk eş paketi kullanıyorum benimde amh 0.60 bana tüp dedilerBenim de amh 0.25 MFk takviyelerini kullanıyorum bu şekilde olup doğal yolla hamile kalan var mı ya da tüp bebekteki şans
Bana da direk başka bir tedavi seçeneği vermediler rapor için rahim filmi fln gerekiyor Zeynep kamil hastanesine başvurdum devlet bakalım nasıl ben de zamanı değerlendireyim dedimBende şuan mfk eş paketi kullanıyorum benimde amh 0.60 bana tüp dediler
Athenayı geçen aydan kullanıyorum advıktoruda ekledim ama fazla umudum yok açıkçası yumurta kalitesi çok düşük benim bide vücudum hormon kabul etmiyor çok yan etki yapıyor ondan fazla tüp bebeğe yanaşmıyor um bir çok hormon ilaçları kullandım sonuç negatifEş paketi kullanıyorum sadece gelecek ay athenayı da ekliycem
Merhaba, MFK ürünlerinden almak istiyorum ama iceriginden de acikcasi cok emin olamadım. Bir yan etkisi vs olur mu diye, siz memnun musunuz?Athenayı geçen aydan kullanıyorum advıktoruda ekledim ama fazla umudum yok açıkçası yumurta kalitesi çok düşük benim bide vücudum hormon kabul etmiyor çok yan etki yapıyor ondan fazla tüp bebeğe yanaşmıyor um bir çok hormon ilaçları kullandım sonuç negatif
Canım bunlar takviye ilaç degil ben iki aydır kullanıyorum fazla yan etkisi yok illa bazen vucutta tepkiler veriyor benim tanıdıklarım şuan üç kişi bu takviyelerle hamile ama kullanırsan yürüyüş yapman gerekiyor yoksa etkisini göremezsin ama dene üç aylık eş paketini kaybedecek bir şeyin yok canımMerhaba, MFK ürünlerinden almak istiyorum ama iceriginden de acikcasi cok emin olamadım. Bir yan etkisi vs olur mu diye, siz memnun musunuz?
Bnm amh 0,3 gibiydi ve fsh 14 tü fsh ı düşürdüm 3.tüp bebek denemesinde kiz gebelik olduMerhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Benim de amh 0.40 fsh 6.90 hayıt otu proxyfemin felan kullaniyorum 1.5 ay oldu hamilelik olmadı hic. Tüp bebek yolu görünüyor bize de galiba yaş 29Bnm amh 0,3 gibiydi ve fsh 14 tü fsh ı düşürdüm 3.tüp bebek denemesinde kiz gebelik oldu
Merhaba,Athenayı geçen aydan kullanıyorum advıktoruda ekledim ama fazla umudum yok açıkçası yumurta kalitesi çok düşük benim bide vücudum hormon kabul etmiyor çok yan etki yapıyor ondan fazla tüp bebeğe yanaşmıyor um bir çok hormon ilaçları kullandım sonuç negatif
Amh az da olsa artmış, lh kaç olmalıymış?Merhaba benim 5 ay önce amh 005 FSH 30 lh 25 civarıydı bu ay tekrar yaptırdık tüp bebek için FSH 11 Lh 3 amh 007 olmuş bu şekilde tüp bebek olur mu , Estradiol 25 prolaktin 12
Sizin nedir durumlar?Merhaba,
Larjgenine takviyesini arastirmanizi oneririm,Solgar in mevcut hatta.
Birde masaj yapin bol bol,ben cok faydasini gordum.
Insallah en kisa zamanda ulasirsiniz bebeginize.
Pko var mı sende proxyfemin Dr mu verdi?Benim de amh 0.40 yaş 29. Mfk günleri 3-2-3-2 deneme doktorun verdiği bitkisel macun + proxyfemin ve d vitamini kullanıyorum ayrıca hayıt suyu . Hiç umudum yok
Tersine çatlama önemli denmez mi?Aynen doğru söylüyorsun altin yumurta diyorlar ya hani sanirim biz ona denk gelemiyoruz birde dün okudum yunurtlama dan 2 önce önceki ilişki daha çok şans mis bulabilirsem ss atayim
Amh az da olsa artmış, lh kaç olmalıymış?
Fsh yi nasıl düşürdün
Bugün doktora gittim lh a normal dedi tüm değerlerin normal sadece amh düşük dedi tüp bebek yapalım dedi .genel olarak yaptıklarım yürüyüş , hayıt suyu ve clife olduAmh az da olsa artmış, lh kaç olmalıymış?
Fsh yi nasıl düşürdün?
Ben cok sukur bu ay tup bebek ile hamile kaldim.Sizin nedir durumlar?
kuzum amh ıcın saglıklı beslenmek, yesllık tuketmek vs onemlı.. yumurta sayısından zıyade kalıtelı olsunlar diye..Merhaba arkadaşlar 6 cı ayda değerim 1.24 iken bu ay ki test sonucum da 0.92 cıkmıs yıkıldım resmen doktorum takpmedecegiz dedi ama yumurtamı beğendi kalıtesını büyüklüğünü ne yapmamız gerekıyor iyileştirmek için vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?