AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Eş paketi kullanıyorum sadece gelecek ay athenayı da ekliycem
Athenayı geçen aydan kullanıyorum advıktoruda ekledim ama fazla umudum yok açıkçası yumurta kalitesi çok düşük benim bide vücudum hormon kabul etmiyor çok yan etki yapıyor ondan fazla tüp bebeğe yanaşmıyor um bir çok hormon ilaçları kullandım sonuç negatif

Merhaba, MFK ürünlerinden almak istiyorum ama iceriginden de acikcasi cok emin olamadım. Bir yan etkisi vs olur mu diye, siz memnun musunuz?

Merhaba, MFK ürünlerinden almak istiyorum ama iceriginden de acikcasi cok emin olamadım. Bir yan etkisi vs olur mu diye, siz memnun musunuz?
Canım bunlar takviye ilaç degil ben iki aydır kullanıyorum fazla yan etkisi yok illa bazen vucutta tepkiler veriyor benim tanıdıklarım şuan üç kişi bu takviyelerle hamile ama kullanırsan yürüyüş yapman gerekiyor yoksa etkisini göremezsin ama dene üç aylık eş paketini kaybedecek bir şeyin yok canım

Merhaba benim 5 ay önce amh 005 FSH 30 lh 25 civarıydı bu ay tekrar yaptırdık tüp bebek için FSH 11 Lh 3 amh 007 olmuş bu şekilde tüp bebek olur mu , Estradiol 25 prolaktin 12

Merhaba,
Larjgenine takviyesini arastirmanizi oneririm,Solgar in mevcut hatta.
Birde masaj yapin bol bol,ben cok faydasini gordum.
Insallah en kisa zamanda ulasirsiniz bebeginize.

Merhaba benim 5 ay önce amh 005 FSH 30 lh 25 civarıydı bu ay tekrar yaptırdık tüp bebek için FSH 11 Lh 3 amh 007 olmuş bu şekilde tüp bebek olur mu , Estradiol 25 prolaktin 12
Amh az da olsa artmış, lh kaç olmalıymış?
Fsh yi nasıl düşürdün?

Merhaba arkadaşlar 6 cı ayda değerim 1.24 iken bu ay ki test sonucum da 0.92 cıkmıs yıkıldım resmen doktorum takpmedecegiz dedi ama yumurtamı beğendi kalıtesını büyüklüğünü ne yapmamız gerekıyor iyileştirmek için vs

Sizin nedir durumlar?
Ben cok sukur bu ay tup bebek ile hamile kaldim.
Bu ay farkli olarak yaptigim Larginine takviyesi,bol su icmek ve masaj yapmak oldu.
1 sene once 0.27 olan Amh degerim 0.07 oldu ve bu ay olgun 4 yumurta toplandi.
Siz de bi arastirin,gerisi elbette takdiri ilahi.
Ama rakamlara takilmayin gercekten

kuzum amh ıcın saglıklı beslenmek, yesllık tuketmek vs onemlı.. yumurta sayısından zıyade kalıtelı olsunlar diye..
sana onerdıgım asyfayı takıp et. ınstagmdan EMBRIYOLIG IDIL BOZKURT ..
çok guzel faydalı bılgıler paylasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…