• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Benim de tek embriyom döllendi onu da transfer ettiler bekliyorum...
Benim amh 1.29 nasıl oluyor anlamıyorum ama yüksek doz ilaçlara rağmen 6 yumurta toplandı 3 tanesine işlem yapıldı 1 tanesi döllendi. O da transfer edildi . Rabbimden umudu kesmedim 1 tane de olsa şans var dedim bekliyorum 🙏
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Benim de tek embriyom döllendi onu da transfer ettiler bekliyorum...
Benim amh 1.29 nasıl oluyor anlamıyorum ama yüksek doz ilaçlara rağmen 6 yumurta toplandı 3 tanesine işlem yapıldı 1 tanesi döllendi. O da transfer edildi . Rabbimden umudu kesmedim 1 tane de olsa şans var dedim bekliyorum 🙏
Hiç ümidinizi kaybetmeyin İnan ki doktorların bana söyledikleri ben bile ümitsizdim Yumurtamın olacağından bile emin değildim ama çok şükür 6 haftalık oldu allah sanada ve tüm anne olmak isteyene nasip etsin

Hiç ümidinizi kaybetmeyin İnan ki doktorların bana söyledikleri ben bile ümitsizdim Yumurtamın olacağından bile emin değildim ama çok şükür 6 haftalık oldu allah sanada ve tüm anne olmak isteyene nasip etsin
Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲
Ümidimi hiç kesmiyorum aslında enerjim çok düşük korkularım çok fazla ama diyorum sonuçta olabilir belki de benimledir şimdi 🤲 perşembe günü kan vereceğim heyecanla bekliyorum.

Ümidimi hiç kesmiyorum aslında enerjim çok düşük korkularım çok fazla ama diyorum sonuçta olabilir belki de benimledir şimdi 🤲 perşembe günü kan vereceğim heyecanla bekliyorum.
İnş güzel haber alırsın enerjini daima yüksek tut ve Meryem süresi dinle ben her gün dinledim hem rahatlatıyor hemde anlamı çok güzel inş güzel haberi alıp bizimlede paylaşırsın 🥰🧚

Ya yazilacak o kadar sey var ki...
Bu amh fsh falan hepsi yalan dolan desem...
Yillarca kendiligimden hamile kalmayi denedim olmadi. 1 kere bile hamile kalamadim.
Sonra doktora gittik ve Yaklasik 5-6 sene önce amh 0.50 idi ve fsh 19du hemen tup bebege basladik yasim 32 idi. 2.5 sene sayisiz tup bebek denemesinden sonra cok sukur oglumu kucagima aldim. Ama ne badireler atlattik neler neler... Simdi yaklasik 1.5 yasinda koca adam oldu :)
Oglum henuz 7 aylikken tek sefer iliskiyle inanilmaz ama kendi kendime hamile kaldim, sifir tedavi sifir ilac vs... hayatimda ilk kez tedavisiz hamile kaldim yani.
Hatta adetim gecikince dedim heralde menapoza giriyorum. Velhasil 6 sene once 0.50 olan amh degerim hamile kaldigimda 0.01 den de azdir. Fsh im 6 sene once 19 ise suanda baya menapozun tap noktasindadir.
Suanda hamileligimin 35. Haftasindayim ve bir kizimiz olacak hayirlisiyla : ) bende hala inanamiyorum ama demek ki olacagi varsa oluyor canim kadinlar.
Kafanizi amh fsh a falan takmayin, bunlar insani dibe cekiyor. Tedavi olmayin demiyorum yanlis anlamayin, bu rakamlara takili kalmayin demek istiyorum. Bu rakamlarin bir onemi yok gordugunuz üzere.
Gunun sonunda hersey olacagina variyor ve mucizelere inanmaktan asla vazgecmeyin...

Yillarca kendiligimden hamile kalmayi denedim olmadi. 1 kere bile hamile kalamadim.
Sonra doktora gittik ve Yaklasik 5-6 sene önce amh 0.50 idi ve fsh 19du hemen tup bebege basladik yasim 32 idi. 2.5 sene sayisiz tup bebek denemesinden sonra cok sukur oglumu kucagima aldim. Ama ne badireler atlattik neler neler... Simdi yaklasik 1.5 yasinda koca adam oldu :)
Oglum henuz 7 aylikken tek sefer iliskiyle inanilmaz ama kendi kendime hamile kaldim, sifir tedavi sifir ilac vs... hayatimda ilk kez tedavisiz hamile kaldim yani.
Hatta adetim gecikince dedim heralde menapoza giriyorum. Velhasil 6 sene once 0.50 olan amh degerim hamile kaldigimda 0.01 den de azdir. Fsh im 6 sene once 19 ise suanda baya menapozun tap noktasindadir.
Suanda hamileligimin 35. Haftasindayim ve bir kizimiz olacak hayirlisiyla : ) bende hala inanamiyorum ama demek ki olacagi varsa oluyor canim kadinlar.
Kafanizi amh fsh a falan takmayin, bunlar insani dibe cekiyor. Tedavi olmayin demiyorum yanlis anlamayin, bu rakamlara takili kalmayin demek istiyorum. Bu rakamlarin bir onemi yok gordugunuz üzere.
Gunun sonunda hersey olacagina variyor ve mucizelere inanmaktan asla vazgecmeyin...
Ben de aynı durumdayım 27 yaşında 0.64 amh ile öğrendim durumumu sonra 2018 de 1 sene sonra tüp bebek ile kızımı kucağıma aldım kızım 2 yaşındayken doğal yolla hamile kaldım yani amh işi zorlaştırıyor ama engellemiyor. Tabi çok şükür bu bizim şansımız ama herkes bizim kadar şanslı olmayabiliyor tanıdığım bir arkadaşım yıllardır deniyor ama olmuyorken aynı rahatsızliği paylaşan 2 arkadaşım daha ilk çocukları tüp bebekken 2. Yi doğal kucağına aldı. Tedaviyi ihmal etmeden ama umudu da asla kaybetmeden devam etmek lazım
bu yolda mucizeler hep var hayatta 💕

Bu gönderiyi gördüğümden beri kaç defa okudum bilmiyorum, öyle umut dolu ki.. Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin

Bir sene öncesine kadar düzenli regli oluyordum hatta 24 güne bir. Sonra adet olmadım üç ay ve polikistik over sendromundan şüphelenip AHM bakıldı. O sıra rahim ağzımda kanser öncülü hücre anormalilerinin olduğunu öğrenmiştim ve en ileri safhadaydı. Üstüne bir de haşimato olmuştum üzüntüden. Hem tiroid hastası iken hem rahmin ileriki safhalarda alınma ihtimali varken ve AHM 0.23 iken (6 ay sonra Hacettepe ölçümünde 0.15 çıktı) ikinci kez anne olma ihtimalim yok dedim kendi kendime. AHM sonucunu doktora bile gösterme gereği duymadım, çünkü ihtimal bile yoktu benim için. 3 yaşında kızım vardı. Tek kaçamağın ürünüydü. Muhtemelen yumurta rezervim o zamanlar da acınası haldeydi.
TSH 46 çıkmıştı ve bir ay önce leep (rahim ağzının bir kısmı alındı) olmuştum. Bütün bunlar olurken ikinci bir çocuk düşünmeyen ben, bebek diye ağlamaya başlamıştım. Eşim pek pozitif bakmıyordu, Hepsinin arasında eşim çocuk istemezken çocuk olmaz diye yaptığı tek bir gece kaçamağı sonucu hamile kaldım.
Küçük mucizem şimdilerde doğmak için gün sayıyor.
Hepiniz duamdasınız. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Ben her şeye rölatif bakan biriyim hatta zaman zaman karamsarımdır.
Ama cidden Allah verirse içinize sevgisini de düşürüyor süreç de ne kadar zorlu olursa olsun çöl ortasında filizlenen tohum gibi her şeye rağmen çatlıyor.

Ne yaptım sonuç ne çöktü merak ettim 😍🙏🏼 İnş güzel bir haber almışsındır

İyi günler benim amh 0.001 tüp bebek önerildi cok üzgünüm daha 26 yasındayım yumurta rezervlerim azalmıs bayagı

Merhabaa arkadaşlar amh için kullandığınız kürleri tüp bebek ignelerine başkadıgınızdada devam ettinizmi acabaa?

Amh için yagda İncir başladım fsh içinde testere dişli aslan pençesi hayıt kullanmayı düşünüyorum ama tedaviden nekadar önce başlamalıydım acaba?

Merhabaa arkadaşlar amh için kullandığınız kürleri tüp bebek ignelerine başkadıgınızdada devam ettinizmi acabaa?
İlaçlarla kür yapmayın bazen bitkilerin ilaçların etkisini düşürme ya da yan etki oluşturma durumu oluyor. En azından tüp bebekten 3-4 ay önce başlamalısınız kürlere.

İlaçlarla kür yapmayın bazen bitkilerin ilaçların etkisini düşürme ya da yan etki oluşturma durumu oluyor. En azından tüp bebekten 3-4 ay önce başlamalısınız kürlere.
Ben biraz geç başladım küre ama igne başladığı gün bırakırım artık 😉teşekkürler 💞

İnanın bu amh rahatsızlığında özellikle kafayı rahatlatmak çok çok önemli önce olacağına inanın ve kendinizi olacak mı olmayacak mı diye şartlamadan ilişki yaşayın. Başta zor oluyor insanın aklından hiç çıkmıyor ama kafanızı rahatlatmaya başlayınca her şey Allah'ın da izniyle kolaylaşıyor ben 1 sene sakinleşmesi bekledim tüp bebekten önce,sakinleşince başladım. Tüp bebek zamanı o kadar rahattım ki duamı da ettim ama çok sakin bir süreç geçirdim bence en önemli şey buydu. İkinciyi inanın henüz beklemiyordum bile ben spor amaçlı birazda şu pandemi dönemi ruhumu dinginleştireyim diye başladım yogaya ve meditasyona ama böyle bir etkisi oldu yani ben öyle inanıyorum. Kürlerimin de kağıtlarını kendimin açtığı bi postta paylaşmıştım sırayla ne yapılacağı yazıyor sizi şimdi etiketlereyim oraya yapmaya başlayın hemen. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kulağınızı doldursun inşallah.
O postunuza beni de etiketlermisiniz merak ettim. Kürlerin sırasını merak ediyorum

Merhabalar gelişme var mı sizde merak ettim. Benim de 0.02.
Merhabalar bu Ay sulu ultrosan çekilden önümüzdeki ay tedavi başlıcam ama ekim reglim gelmedi soğan kürü yapmıştım yarın özele gidicem söktürücü verirler kesin :( beklemedeyim peki siz tedavi oluryormusunuz

Merhabalar bu Ay sulu ultrosan çekilden önümüzdeki ay tedavi başlıcam ama ekim reglim gelmedi soğan kürü yapmıştım yarın özele gidicem söktürücü verirler kesin :KK43: beklemedeyim peki siz tedavi oluryormusunuz
Ben ilk kez 7 ekimde gittim doktora ve amh 0.02 fsh 60. Acil tüp dedi. Tüp bebek birimine yolladı orası da tüple bile zor dedi. Başka bir doktora gittim yaşın çok genç hallederiz dedi bismillah deyip başladık. Ekimde reglimi progestan ile başlattılar. Biosteron ve vitamin başladılar. Sonrasında gonal f ve merional 75 kullandım 5 gün halen gelişme olmayınca kasım ayı regl olmadan önce iğnelere tekrar başlatıp aşılama yapacak. Bende durumlar böyle. Sizin nasıl gidiyor tedavi. Bu arada hemen fsh düşürmek icin teste dişli hayıt suyu vs. Kullanmaya başladım bal polen ari sütü dengeli beslenme spor herşeye başladım. Kahveyi bıraktım sigarayı bırakamıyorum bakalım neler olacak. Siz tedaviye başlayabildiniz mi yumurta var mı hangi doktora gidiyorsunuz. ☺️ çok soru sordum

Ben ilk kez 7 ekimde gittim doktora ve amh 0.02 fsh 60. Acil tüp dedi. Tüp bebek birimine yolladı orası da tüple bile zor dedi. Başka bir doktora gittim yaşın çok genç hallederiz dedi bismillah deyip başladık. Ekimde reglimi progestan ile başlattılar. Biosteron ve vitamin başladılar. Sonrasında gonal f ve merional 75 kullandım 5 gün halen gelişme olmayınca kasım ayı regl olmadan önce iğnelere tekrar başlatıp aşılama yapacak. Bende durumlar böyle. Sizin nasıl gidiyor tedavi. Bu arada hemen fsh düşürmek icin teste dişli hayıt suyu vs. Kullanmaya başladım bal polen ari sütü dengeli beslenme spor herşeye başladım. Kahveyi bıraktım sigarayı bırakamıyorum bakalım neler olacak. Siz tedaviye başlayabildiniz mi yumurta var mı hangi doktora gidiyorsunuz. ☺️ çok soru sordum
Daha tedaviye başlamadım ki devlete gidiyorum canim reglim de gelmedi testere dişli kullanıyordum korkumdan bıraktım valla yarim doktora gidim ona göre devam ederim olmadi siz nerede yapıyorsunuz tüp bebegi

Benim fsh 20 'di bu arada

Back