Ya yazilacak o kadar sey var ki...
Bu amh fsh falan hepsi yalan dolan desem...
Yillarca kendiligimden hamile kalmayi denedim olmadi. 1 kere bile hamile kalamadim.
Sonra doktora gittik ve Yaklasik 5-6 sene önce amh 0.50 idi ve fsh 19du hemen tup bebege basladik yasim 32 idi. 2.5 sene sayisiz
tup bebek denemesinden sonra cok sukur oglumu kucagima aldim. Ama ne badireler atlattik neler neler... Simdi yaklasik 1.5 yasinda koca adam oldu :)
Oglum henuz 7 aylikken tek sefer iliskiyle inanilmaz ama kendi kendime hamile kaldim, sifir tedavi sifir ilac vs... hayatimda ilk kez tedavisiz hamile kaldim yani.
Hatta adetim gecikince dedim heralde menapoza giriyorum. Velhasil 6 sene once 0.50 olan amh degerim hamile kaldigimda 0.01 den de azdir. Fsh im 6 sene once 19 ise suanda baya menapozun tap noktasindadir.
Suanda hamileligimin 35. Haftasindayim ve bir kizimiz olacak hayirlisiyla : ) bende hala inanamiyorum ama demek ki olacagi varsa oluyor canim kadinlar.
Kafanizi amh fsh a falan takmayin, bunlar insani dibe cekiyor. Tedavi olmayin demiyorum yanlis anlamayin, bu rakamlara takili kalmayin demek istiyorum. Bu rakamlarin bir onemi yok gordugunuz üzere.
Gunun sonunda hersey olacagina variyor ve mucizelere inanmaktan asla vazgecmeyin...