AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba kızlar bir yıl önce amh 0.2. idi tüp bebek tedavimde 8 yumurta toplandı 5 i döllenme için yeterli dediler ama bir embriyo oldu tutundu tek yumurta ikizi idi 8 hafta sonunda kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında regl im çok azaldı rahimde sorun yoktu. Bu ay yine tedaviye başladık 4 bir tarafta 4 bir tarafta gelişebilecek yumurta gördüğünü söyledi başlayalım dedi. Açıkçası umutluydum bu sayı benim için çok iyi idi. Başladık ama dün kontrolümde solda hiç gelişme yok sıfır sağda ise 2 tane ve pek büyümemiş tahmin edersiniz ki moralim aşırı aşırı bozuk. İlaçların dozajını arttırarak iki gün daha ekledi. Yarın muayene tekrar. Kendimi toplamaya çabalıyorum. Tedavi devam eder mi bilmiyorum. Etmezse ne yaparım bilmiyorum. Ederse son aşamaya gelir mi gelirse tutar mı tutarsa devam eder mi? Olsa keşke... Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Allahtan umut kesilmez canım ol derse olur Eğer alnına yazmışsa sen çabala yeter ki herşey kaderimizde bellidir zaten hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun bahceci tüp bebek merkezi çok başarlı bu konularda cem hoca yi çok övüyorlar ona gittin mi.hic onu tavsiye ederim sana

Her şey nasip biliyorum ama ne bileyim hani şans bile yok gibi geliyor insana o kötü. İzmirdeyim canım o yüzden bu çevrede bir yere gitmek durumundayım.

Ari sutu bal polen ye macunlar ye hiç eksik etme kasaptan kemik al kaynak çorbaların içine kat onları ye hergun spor yap hiç usunme keçiboynuzu pekmezi ye sütun içine bal tarcın at iç. Istanbula gitme şansım olsa keşke orası çok.dusuk amh larda yüksek başarı gosteriyor

Canım ne kadar güzel yazmışsın... yazdığın listedeki karışımları aynı zamanda mı kullandın onu da belirtebilirsen çok sevinirim yoksa bir ay bir sonra diğeri mi? Bize umut oluyor bunlar

Tamam buldum yazmışsın canım

Çok tesekkurler bu cvbiniz icin , bnm de içim rahatladi. 38 olacagim 5 aya, sevgilim bile yok. Annem anneannem çok erken menapoza girdiler (40-41) ve hamile kalmakta çok sikinti yasayan bir arkadasimi görünce yumurtalarimi dondurmayi düsündüm. Zeynep Kamil'de test yaptirdim, AMH: 1.2 çikti, Fsh ve diger degerlerime de adet olunca bakilacak. Dün çok moralim bozulmustu 1-3 araliginin en altindayim diye ama bu forumlari okudukça biraz rahatladim. Tecrübelerini paylasan herkese çok tesekkurler

budeğerlere adetlıykenmı bakıldı arkadasım eğer adetlıysen guzel değerlerın bır skntı yok amh değerı 0,01 olp spontone gebelık yaşayanlar var stres yapma ama yaş gereği çok vaktın yok aşılama düşünmednmı hıc

Evet adetliyken bakıldı değerlere ben de sonucu göstermeden aşılama olur herhalde diye düşünmüştüm ama dr zaman ve para kaybı olur süreç de yıpratıcı her anlamda tüp bebek yapalım dedi. Bu hafta yumurta toplacanak bakalim hayırlısı olsun.

Alinti yapmayı becerememisim :) üstte anlattım. Cevabın için de ayrıca tesekkurler. Beni asıl korkutan zaten erken menapoz demesi oldu önce çok korktum uzuldum ama yine hayırlısı olsun demekten başka çare yok

Alinti yapmayı becerememisim :) üstte anlattım. Cevabın için de ayrıca tesekkurler. Beni asıl korkutan zaten erken menapoz demesi oldu önce çok korktum uzuldum ama yine hayırlısı olsun demekten başka çare yok
Böyle insanları korkutarak yok senin yumurtaların hızla tükeniyor yok menapoza giricen sana cabuk tüp bebek yapalım ya nerden biliyosun ya sen yumurtaların hızla tükendiğini ya boyle şeyler diyerek hastaya verilen zararla kadına verilen o korkuyla birşey elde edilemez kadina o hayat zindan edilemez kaldiki o korku hormonları da dengeyi de alt üst eder ya boyle hekimlik olmaz herşeyin bir üslubu vardır kaldı kisenin amh o kadar düşük değil kardeşim stres yapma rahat ol Allah verdi mi veriyor sen çabala yeterki iyi beslen mutivitamin al spor yap herşeyi dene baktın olmuyo ondan sonra tüp bebek düşünürsün

Işte yaş sıkıntısı da olunca beklemedik bundan 3 sene önce olsa 1 yıl uğraşırdım bu kadar hormonu almak yerine ama yaş da geçiyor bu siteye girip okuyana konuşana kadar çok korkmuştum ama artık rahatladım. Şu konuda da kesinlikle size katılıyorum çok zor bir durum bile olsa o kadar katı konusmak cok yanlış inanılmaz strese sokuyor insanı. O şekilde olacağı varsa da olmaz zaten

Ben de aynı şekildeyim bir kere tüp bebek denedim olumsuz oldu yaza tekrar yaptırmayı düşünüyoruz çok yoruldum bir tüpüm de kapalı umudum tükeniyor

Benim hikayem

37 yaşında evlendim. 39 yaşımda adet gecikmesiyle acaba hamile miyim diye doktora gittiğimde erken menepozla tanıştım. Hemen tüp bebeğe yonlendirildim. Ilk denemem doktorumun kolestrol yüksekliğime takmasiyla 1 buçuk yıl sonra oldu. 1 yumurtam toplandı ama döllenmedi.

1 yıl kadar kendimi manevi ve maddi olarak toplamakla uğraştım.

41 yaşıma az kala tekrar denemek istedim. Araya pandemi yasakları girdi, covid oldum derken bir yil daha gecti. Bu arada etraftan duydugum herseyi denemeye basladim. Ari sutu, propolis, prowomen, omega 3, melatonin, sağlıklı beslenme, yürüyüş... daha neler neler.
En son araştırmalarım sonucu açai tozu, maça tozu, bugday çimi tozu kullandım ve onlardan sonra 4 yumurtam oldu. Son bir yıldır ya bir yumurta ya da hiç yumurta gözükmüyordu.
Bu beni çok umutlandırdı, çok heyecanlandırdı.

Ve bugün yumurta toplamam gerceklesti.
Ama malesef bugün o 4 yumurtanın 2si gelişmemiş, 2 side çatlamış olduğu için yine transfer aşamasına gidemedim.

Sanirim ben pes ettim. Çok yoruldum, çok yıprandım, desteksiz kaldım, anlaşilmadim.

Buraya her gece girdim olumlu haberleri okudukça daha da heveslendim ama olmadi işte. Çok üzgünüm. Dayanamıyorum bu acıya. Nasıl geçecek? Nasıl başedecegim bilmiyorum.

Değerlerin neydi canim

Allahtan umut kesilmez ama sen çok ara vermişsin canım ama vardır bunda da bir hayır Allah bir ayetinde ben bi kuluma birşey vereceksem hiç birsey engel olamaz ama eEğer vermeyeceksem hic bi güç onu verdiremez biz elimizden geleni yapalım Takdir allahın bu arada bahceci de cem hoca yi tavsiye ederim bi git istersen

Diyelim ki herşeyi denedik maddi manevî olarak maddiyatin dibine vurduk manevi olarak da herşeyi yaptık ama olmadı napalim peki napalim yani ölelim mi kendimizi aşağı mi atalım napalim bu bizim kusurumuz mu oluyor peki Demekki rabbim bu dünyada bize nasip etmemiş olacak çocuk evet zor çok.zor ama bu da bi sınav öbur dünyada boy boy çocuk verir Allah çocuğu bu dünyada olmayanlara bu bizim.hatamiz değil hanımlar Tabiki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah herkese çocuk nasip etsin Ben dua edince sizler içinde dua ediyorum Hepimiz birbirimiz için dua edelim Allahtan umut kesmeyelim o isterse verir o tasa bile can verir dayanalım hanımlar umudumuzu yitirmeyelim

Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi

Prowomen sözde ise yaradı mı hamile kalınmasında?

Ben yeni başladım kasık yumurtlama bölgesinde sancı ağrı yapıyor sizde de böyle miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…