- 24 Mayıs 2018
- 265
- 72
- 98
- 33
- Konu Sahibi crocus7919
- #9.541
Keşke anlatabilsen resim atabilsen canım belki biz de onda şifa buluruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozleden yaz bana no veriyim.wahtsaptan atiyimKeşke anlatabilsen resim atabilsen canım belki biz de onda şifa buluruz.
Değerlerin neydi canim
Direk Google den girerseniz kadınlar kulübüne resim atabilirsinizAma baya uzun buraya resim atmayi beceremiyorum
6 yılda hiç gebe kalamadın mi canım stres yapma o kadar düşük değilBende bugün öğrendim yumurta sayım alarm veriyor amhim 1 çıktı 6yildir bebeğimiz olmuyor
Dokuz yıldır evliyim üç yıl.dusunmedik 6 yılda olmadı üç tüp bebek denemem var bir tanesi pgtli hamile kaldım oda düştü 8.haftada6 yılda hiç gebe kalamadın mi canım stres yapma o kadar düşük değil
Hiç moralini bozma canım yine olur yeter ki inan çabala dua et iyi beslen stres yapma moralini yüksek tut ne düşük amh ler gebe kaldi biz de kalkicaz inşallah mesela ben.dusuk amh la iki kez doğal yoldan gebe kaldım ama düştü malesef sen de stres yapma sakın olacak Allah 'ın izniyleDokuz yıldır evliyim üç yıl.dusunmedik 6 yılda olmadı üç tüp bebek denemem var bir tanesi pgtli hamile kaldım oda düştü 8.haftada
İnşallah cnm benim senin kaç amh degerinHiç moralini bozma canım yine olur yeter ki inan çabala dua et iyi beslen stres yapma moralini yüksek tut ne düşük amh ler gebe kaldi biz de kalkicaz inşallah mesela ben.dusuk amh la iki kez doğal yoldan gebe kaldım ama düştü malesef sen de stres yapma sakın olacak Allah 'ın izniyle
Öyle deme kurak çöl olur mu, kader, nasip inş seninde güzel haberlerini alacağız.Diyelim ki herşeyi denedik maddi manevî olarak maddiyatin dibine vurduk manevi olarak da herşeyi yaptık ama olmadı napalim peki napalim yani ölelim mi kendimizi aşağı mi atalım napalim bu bizim kusurumuz mu oluyor peki Demekki rabbim bu dünyada bize nasip etmemiş olacak çocuk evet zor çok.zor ama bu da bi sınav öbur dünyada boy boy çocuk verir Allah çocuğu bu dünyada olmayanlara bu bizim.hatamiz değil hanımlar Tabiki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah herkese çocuk nasip etsin Ben dua edince sizler içinde dua ediyorum Hepimiz birbirimiz için dua edelim Allahtan umut kesmeyelim o isterse verir o tasa bile can verir dayanalım hanımlar umudumuzu
Yeni başladım daha on gün oluyor iki gündür kasik ağrım var ama öyle şiddetli değil dün doktora gittim aşılama ve tüp bebekten bahsetti ben.once aşılama olmak istedim eğer tutmazsa artık tüp bebeğe yonelicem ne tuhaf değil mi binlerce kadın için ne kadar basit oluyor gebelik bi iki.birliktelige hamile kalan hani derlerya ceket atsan hamile kalıyor denen milyonlarca kadın var bir de bizim gibiler var iste benim sülalem annem dahil ceket atsan doğuran cinsten ben kime çektim böyle kurak çöl bilmiyorum
Cnm bu degerlerde tüp bebek.diyorlar ama Allah ol derse oluyor bu değerlere takılmamak lazimMerhaba arkadaşlar yaş 35 Amh 0,67 benim duruma benzeyen var mı aranızda? 3. klomen tedavim olacak. olmasa tüp yaptırmayı planlıyoruz. Bu değerlerde tüp yaptıran var mı?
Aynen öyle kac kisiyi biliyorum bundan daha düşük değerle normal gebe kalan doktorlar zaten yeter ki düşük olsun dayiyolar tüp bebeğiCnm bu degerlerde tüp bebek.diyorlar ama Allah ol derse oluyor bu değerlere takılmamak lazim
Canım biz bir yıldır yaklaşık deniyoruz. bu ay da son klomen tedavimdi, haftaya test yapıcam, olmazsa önümüze bakacağız. Tüp bebek konusunu eşimle konuştuk. Ama benim doktorum hep doğal yollardan olmasından yana... Direkt tüp demedi... sanırım doktora biz bu fikri sunacağız bakalım ne diyecekCnm bu degerlerde tüp bebek.diyorlar ama Allah ol derse oluyor bu değerlere takılmamak lazim
Evet 33 yaşındayım değerlerimiz aynı tüp bebek yaptirdik sonucu bekliyoruzMerhaba arkadaşlar yaş 35 Amh 0,67 benim duruma benzeyen var mı aranızda? 3. klomen tedavim olacak. olmasa tüp yaptırmayı planlıyoruz. Bu değerlerde tüp yaptıran var mı?
Yaa harika.. Kaç yumurta alındı, kaçı döllendi, kaçıncı günde transfer oldunuz kaç yumurta transfer edildi, dondurma iilemi yaptınız mı peki... tam da aradığım kişisiniz, inşallah sorularımla sizi boğmamışımdır :))) Klomen 3. ayım haftaya test yapıcam, olmasa ben de sizin gibi yaptıracağım.Evet 33 yaşındayım değerlerimiz aynı tüp bebek yaptirdik sonucu bekliyoruz
inşallah tutunur ve güzel haberler gelir...tabiki bogmadiniz amh böyle görünce hiç diğer tedavilere kalkmadı Dr direk tüp bebek dedi TEDAVİ BAŞINDA 4 yumurta var hepsini toplarız demişti ama eşit olarak buyumedikleri için sadece 2 yumurta topladı 1.dollendi 3.gunde transfer yapıldı tek şansım var anlayacağınız
oo bayağı ciddi bir düşüş var, acaba benimki kaç oldu en son kasımda bakılmıştı... muhtemelen benimki de düşüştedir. Dr eşime rezerv az demişti, buna ragmen neden klomen denedi halen aklım ermiyor. Sürecimiz bu demişti, ama şimdi boş boş 3 5 ay ileriden gideceğiz..İNŞALLAHHH..
Kesinlikle haklısınız 3 yıllik evliyiz 1 yıldır istiyoruz ayrıca değerlerim Dr hızla düşüyor Ekim ayında 0.78 iken sorna 65 e şimdi 45 e düştü zaman kaybetmeden harakete geçmekte fayda var.