- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 40
- Konu Sahibi crocus7919
inş canım ya doğrudur dimi oda op dr sonuçtaDedigi gunleri degerlendirin canim o zaman mutlaka. Bak olumlu konusmus,sen de olumlu ol,insallah ilaca gerek kalmaz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım ya doğrudur dimi oda op dr sonuçtaDedigi gunleri degerlendirin canim o zaman mutlaka. Bak olumlu konusmus,sen de olumlu ol,insallah ilaca gerek kalmaz :)
inş canım ya doğrudur dimi oda op dr sonuçta
Peki ultrasonda yumurta sayımında kaç yumurtan çıkmıştı ve kaç yıldır çocuğun olmuyor?benim de 0.61 çıktı ben de mi tekrar yaptırsam?Merhaba arkadaşlar. Benim amh 0.61 çıkmıştı devlethastanesinde. Amh hormonu değişmez demişti doktor. Yumurtalık rezervi azelmış dedi. Ben hayıt suyu bal polen arısütü kullandım.daha sonra tekrar gittim amh tesstini tekrarlayabilirmisiniz diye. doktor burda yaptırma dedi özel labaratuvara gittim aynıgünfarklı bir devlet hastanesinde baktırdım. 2.38 ve 3.33 çıktı. amh hormonu düşük çıkanlar umutsuzluğa kapılmasınlar. Rabbim herşeyin şifasını da yaratmış. Aramak yolunda bulunmak sabretmek lazım. İmtihan olouğununu unutmamak lazım. Tüp bebek bile biraz zor ihtimal demişti. Bugün gittim doktor. Normal olabilir dedi şimdi. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler..
VakifMerhaba arkadaşlar. Benim amh 0.61 çıkmıştı devlethastanesinde. Amh hormonu değişmez demişti doktor. Yumurtalık rezervi azelmış dedi. Ben hayıt suyu bal polen arısütü kullandım.daha sonra tekrar gittim amh tesstini tekrarlayabilirmisiniz diye. doktor burda yaptırma dedi özel labaratuvara gittim aynıgünfarklı bir devlet hastanesinde baktırdım. 2.38 ve 3.33 çıktı. amh hormonu düşük çıkanlar umutsuzluğa kapılmasınlar. Rabbim herşeyin şifasını da yaratmış. Aramak yolunda bulunmak sabretmek lazım. İmtihan olouğununu unutmamak lazım. Tüp bebek bile biraz zor ihtimal demişti. Bugün gittim doktor. Normal olabilir dedi şimdi. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler..
Degisen birsey yok canim. Yumurtaya baktirdim bukez erken catlamis 11 günü. Bugunde 20 gün ve ben mens oldum.Iyidir canim,sen nasilsin,ne var ne yok:)
3-4 Tane bir yumurtalıkta vardı. Solda kist aldırmıştım. Orda kaç demişti hatırlamıyorum.ama ameliyat rezervi azaltmış. 3 yıllık evliyim. Boş gebelik geçirdim. şimdi çok şükür toparladım. Benim de çok canım sıkılmıştı düşük çıkınca saraçoğlunun videolarını izledim. Amh sabit değildir artar diyodu. İnanmak lazım. Elhamdülillah iyi şimdi. Testi farklı bir merkezde tekrarlamakta fayd var bence. Rabbim şifalar versin cümlemize. Artacak inşallah.Peki ultrasonda yumurta sayımında kaç yumurtan çıkmıştı ve kaç yıldır çocuğun olmuyor?benim de 0.61 çıktı ben de mi tekrar yaptırsam?
LH yi bilmiyorumda benim E2 34Arkadaslar bugun labora gittim. 3. günüm. LH 2,1 normalmi? Fsh 7,6 düsmüs buna cok sevindim E2 35
E2 senin normal. Kacinci gün yaptirdin?LH yi bilmiyorumda benim E2 34
2. günü seninki yüksekmiymişE2 senin normal. Kacinci gün yaptirdin?
Fsh önceleri yüksekti simdi normale inmis. Sanirim isi biraktim stres azaldi ondan düzeldi. Gerci amh ölctürmedim o cok kötüydü sanirim degismemistir. Pskikoljimojim bozulmasin diye ölcmedim2. günü seninki yüksekmiymiş
Yok ikimizinde e2 si ayni sayilir2. günü seninki yüksekmiymiş
Bende yakın gördüm amh kaçtı senin?Yok ikimizinde e2 si ayni sayilir
Cok kötü amh 0.14 en son ciktiginda. Bukez onu test ettirmek istemedim. Fshda 17i görmüstü ama isten ciktim düsmüs cok sükür. Hepsi normalBende yakın gördüm amh kaçtı senin?
Amh değişiyor benim aynı gün vakiftaki 0.83 capada 1.13 çıkmıştı arada 1 saat var yokBitek lh sinirda sanki. Oda labordan labora degisirmis. Yani normal denilir herhalde.
Allah Allah. Doktorlar kötülesir iyilesmez diyordu amhyaAmh değişiyor benim aynı gün vakiftaki 0.83 capada 1.13 çıkmıştı arada 1 saat var yok