AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

inş canım ya doğrudur dimi oda op dr sonuçta

Canim sen bikac ay dogal yolla denemek istiyorsan dene,olmazsa tedavi yolunu düşün. Amh sonucun ve yumurta sayin iyi,daha once hamileligin de var,bunlar hep avantaj ve hamile kalman hic hamile kalmamis birine oranla daha kolay.

Merhaba arkadaşlar. Benim amh 0.61 çıkmıştı devlethastanesinde. Amh hormonu değişmez demişti doktor. Yumurtalık rezervi azelmış dedi. Ben hayıt suyu bal polen arısütü kullandım.daha sonra tekrar gittim amh tesstini tekrarlayabilirmisiniz diye. doktor burda yaptırma dedi özel labaratuvara gittim aynıgünfarklı bir devlet hastanesinde baktırdım. 2.38 ve 3.33 çıktı. amh hormonu düşük çıkanlar umutsuzluğa kapılmasınlar. Rabbim herşeyin şifasını da yaratmış. Aramak yolunda bulunmak sabretmek lazım. İmtihan olouğununu unutmamak lazım. Tüp bebek bile biraz zor ihtimal demişti. Bugün gittim doktor. Normal olabilir dedi şimdi. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler..

Merhaba arkadaşlar. Benim amh 0.61 çıkmıştı devlethastanesinde. Amh hormonu değişmez demişti doktor. Yumurtalık rezervi azelmış dedi. Ben hayıt suyu bal polen arısütü kullandım.daha sonra tekrar gittim amh tesstini tekrarlayabilirmisiniz diye. doktor burda yaptırma dedi özel labaratuvara gittim aynıgünfarklı bir devlet hastanesinde baktırdım. 2.38 ve 3.33 çıktı. amh hormonu düşük çıkanlar umutsuzluğa kapılmasınlar. Rabbim herşeyin şifasını da yaratmış. Aramak yolunda bulunmak sabretmek lazım. İmtihan olouğununu unutmamak lazım. Tüp bebek bile biraz zor ihtimal demişti. Bugün gittim doktor. Normal olabilir dedi şimdi. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler..
Peki ultrasonda yumurta sayımında kaç yumurtan çıkmıştı ve kaç yıldır çocuğun olmuyor?benim de 0.61 çıktı ben de mi tekrar yaptırsam?

Bende aynı gün ilk vakıf Gureba ya ordan hemen çapa da vermiştim vakifta 0.83 capada 1.13 çıkmıştı.
Vakif

Peki ultrasonda yumurta sayımında kaç yumurtan çıkmıştı ve kaç yıldır çocuğun olmuyor?benim de 0.61 çıktı ben de mi tekrar yaptırsam?
3-4 Tane bir yumurtalıkta vardı. Solda kist aldırmıştım. Orda kaç demişti hatırlamıyorum.ama ameliyat rezervi azaltmış. 3 yıllık evliyim. Boş gebelik geçirdim. şimdi çok şükür toparladım. Benim de çok canım sıkılmıştı düşük çıkınca saraçoğlunun videolarını izledim. Amh sabit değildir artar diyodu. İnanmak lazım. Elhamdülillah iyi şimdi. Testi farklı bir merkezde tekrarlamakta fayd var bence. Rabbim şifalar versin cümlemize. Artacak inşallah.

X