AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Amh degern çık iyi aslında aşılamaya bile gerek yok doktoruna dediği gibi doğal yollada kalwbilirsin acele etme kaç yaşından kaç senelik evlisin cndyyyy cndyyyy

32yas 13 yıllık evliyim 11 yaşında oğlum 3 düşük 5 yıldır da korunuyor duk

sizce özel dr gidip yumurta takibi yaptırsam daha çabuk hamile kalır mıyım?

Yumurta takibi yapildiginda yumurtanin catlayacagi gunu soyluyor doktor ve ona gore daha yogun iliski oldugunda şans artar tabi. Herkesin yumisi 14.gunde catlamiyormus,doktor demisti. Kimisinin daha erken kimisinin daha gec.

Yumurta takibi yapildiginda yumurtanin catlayacagi gunu soyluyor doktor ve ona gore daha yogun iliski oldugunda şans artar tabi. Herkesin yumisi 14.gunde catlamiyormus,doktor demisti. Kimisinin daha erken kimisinin daha gec.
Bende öyle biliyorum hatta 14.gunden sonra catlarsada adet gecikmesi de oluyormuş.

Geçen ay ovulasyon testi kullandım o gösteriyor o zaman Dr gerek var mı ?

Geçen ay korunmadik ovulasyon testi kullandım 16.gün yumurtlama oldu ilk defada günüm 4 gün geçmişti dedim ilk ay hamile mi oldum ama testi aldım yapıcam baktım adet oluyorum:KK43:

Geçen ay korunmadik ovulasyon testi kullandım 16.gün yumurtlama oldu ilk defada günüm 4 gün geçmişti dedim ilk ay hamile mi oldum ama testi aldım yapıcam baktım adet oluyorum:KK43:

Siz yeni mi bebek dusunmeye basladiniz?
Oyleyse ilk aylar olmazsa uzulmeyin. Bir sorun olmadiginda bile en az 6 ay gecermis hamile kalabilmek icin.

Siz yeni mi bebek dusunmeye basladiniz?
Oyleyse ilk aylar olmazsa uzulmeyin. Bir sorun olmadiginda bile en az 6 ay gecermis hamile kalabilmek icin.
1 aydır korunmuyoruz dedim hamile kalmadan Dr gideyim vitamin falan verir sonra bu sorun çıktı

Arkadaslar benim amh değerim 8 cikti kusuratiida var tabi ben pkoluyum pkolularda genelde yuksek cikarmis ama ne anlama geliyo bu konu hakkında bir fikri olan varmi

X