- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 40
- Konu Sahibi crocus7919
DoktorDogal yolla da olabilecegini esin mi soyledi doktor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DoktorDogal yolla da olabilecegini esin mi soyledi doktor mu?
Doktor
Kaç tane olduğunu soylememisti ilk ay düşük bidahaki ay yumurtaların iyi demiştiAmh degerin guzel bence. Ultrasonda yumurtalarina bakti mi,kac tane gozukuyor?
Kaç tane olduğunu soylememisti ilk ay düşük bidahaki ay yumurtaların iyi demişti
sizce özel dr gidip yumurta takibi yaptırsam daha çabuk hamile kalır mıyım?Her ay yumiş sayisi ayni degil tabiki. Insallah dogal yoldan olur.
sizce özel dr gidip yumurta takibi yaptırsam daha çabuk hamile kalır mıyım?
Bende öyle biliyorum hatta 14.gunden sonra catlarsada adet gecikmesi de oluyormuş.Yumurta takibi yapildiginda yumurtanin catlayacagi gunu soyluyor doktor ve ona gore daha yogun iliski oldugunda şans artar tabi. Herkesin yumisi 14.gunde catlamiyormus,doktor demisti. Kimisinin daha erken kimisinin daha gec.
Geçen ay ovulasyon testi kullandım o gösteriyor o zaman Dr gerek var mı ?Yumurta takibi yapildiginda yumurtanin catlayacagi gunu soyluyor doktor ve ona gore daha yogun iliski oldugunda şans artar tabi. Herkesin yumisi 14.gunde catlamiyormus,doktor demisti. Kimisinin daha erken kimisinin daha gec.
Geçen ay ovulasyon testi kullandım o gösteriyor o zaman Dr gerek var mı ?
Geçen ay korunmadik ovulasyon testi kullandım 16.gün yumurtlama oldu ilk defada günüm 4 gün geçmişti dedim ilk ay hamile mi oldum ama testi aldım yapıcam baktım adet oluyorum
Bende öyle biliyorum hatta 14.gunden sonra catlarsada adet gecikmesi de oluyormuş.
1 aydır korunmuyoruz dedim hamile kalmadan Dr gideyim vitamin falan verir sonra bu sorun çıktıSiz yeni mi bebek dusunmeye basladiniz?
Oyleyse ilk aylar olmazsa uzulmeyin. Bir sorun olmadiginda bile en az 6 ay gecermis hamile kalabilmek icin.
O yüzden gitmek istiyorum zaten dr bir ilaç verir belki daha kolay olurDoktor klomen verirdi belki.
Ben onuda bilmiyordum yeni öğrendim bu zamana kadar gerek olmadıYillarca hep 14 bildik
Merhaba epeydir takip edemedim neler yaptin hangi assmadasinYillarca hep 14 bildik
O
O yüzden gitmek istiyorum zaten dr bir ilaç verir belki daha kolay olur