AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba epeydir takip edemedim neler yaptin hangi assmadasin

Merhaba canim.
Havuz yapiyoruz yeni tedavimizde. 3 hafta once 1 embriyo dondurduk. Ara vermeden de bu adetimle yenidn basladik. Embriyomuz olusursa insallllah,onu da donduracagiz. Bir iki ay ara verip transfer yaptiracagiz. Olursa 2 veya 3 tane transfer ettirecegiz.Umarim bu defa son olur.
Sen nasilsin,neler yapiyosun?

Merhaba canim.
Havuz yapiyoruz yeni tedavimizde. 3 hafta once 1 embriyo dondurduk. Ara vermeden de bu adetimle yenidn basladik. Embriyomuz olusursa insallllah,onu da donduracagiz. Bir iki ay ara verip transfer yaptiracagiz. Olursa 2 veya 3 tane transfer ettirecegiz.Umarim bu defa son olur.
Sen nasilsin,neler yapiyosun?
Allah gonlumuze gore versin inş bende gecen sefer 1 emriyo dondurmustum simdi 2.kez basladim bakalim ne olacak

Yok 1 tane diye transfer ettirmedik simdi 1 tane daha elde edebilirsek o zaman transfer ins o yuzden de simdiden cok heyecanliyim

2 veya 3 tane transfer edildiginde şans %10 artar dedi doktor. Ben de en az 2 tane istiyorum ama tabi cozdurulduklerinde saglikli kalmalari da onemli. Ben de hem heyecanliyim hem de saglikli olacaklar mi diye tedirginim.
2.embriyo da elde edilirse insallah,taze transfer mi olacak yoksa bir iki vücut hormonlardan temizlensin diye beklenecek mi?

Insalllah 2-3 tane embriyon olur. Suan igne vurunma asamasinda misin,basladiniz mi?

Capaya infertilite bölümüne gitmiştim 2 aşılama yapıcaz bir yandan da tüp bebek sırasına sokucaz dedi ama normal yollada olur dedi takip edelim falan demedi gördüğüm kadarıyla tüp bebek aşılamayla ilgileniyorlar

Capaya infertilite bölümüne gitmiştim 2 aşılama yapıcaz bir yandan da tüp bebek sırasına sokucaz dedi ama normal yollada olur dedi takip edelim falan demedi gördüğüm kadarıyla tüp bebek aşılamayla ilgileniyorlar

Ben de cerrahpasada 2 asilama yaptirdim. Raporumu alip disarda ozel merkezde yaptirdim tup bebek tedavilerini. Sira 7-8 ay sonra ancak gelir dediler,beklemek istemedim.

Dogal yolla da olur diyorlarsa neden tüp sirasina sokuyorlar ayni zamanda?

2 veya 3 tane transfer edildiginde şans %10 artar dedi doktor. Ben de en az 2 tane istiyorum ama tabi cozdurulduklerinde saglikli kalmalari da onemli. Ben de hem heyecanliyim hem de saglikli olacaklar mi diye tedirginim.
2.embriyo da elde edilirse insallah,taze transfer mi olacak yoksa bir iki vücut hormonlardan temizlensin diye beklenecek mi?

Insalllah 2-3 tane embriyon olur. Suan igne vurunma asamasinda misin,basladiniz mi?
Simdi igne asamasindayim 3.gunum bugun ben de 2 istiyorum inş transfer soyle imis opu dan sonraki ilk adette ki bu 15 gun sonra falan kontrol edecek kist falan yoksa transfer yapacak kist varsa ilac verip 1 ay uzatacak hayirlisi olsun inş

Ben de cerrahpasada 2 asilama yaptirdim. Raporumu alip disarda ozel merkezde yaptirdim tup bebek tedavilerini. Sira 7-8 ay sonra ancak gelir dediler,beklemek istemedim.

Dogal yolla da olur diyorlarsa neden tüp sirasina sokuyorlar ayni zamanda?
Bende anlamıyorum fsh 9.30 amh 1.13 olduğu için dedi

Yani ben de anlamadim.
Amh degerin iyi. Yumurta sayin da iyiyse bir süre kendiniz deneyebilirsiniz.
Ilk vakıf gurebaya gittim o direk tüp bebek dedi bihaki ay tekrar gel bakalım dedi son gittiğimde yumurtaların geçen aya göre iyi gördüm ama fsh yüksek çıkmış dedi 11.30 du kocanda test yaptirsin onuda al gel tüp bebeği konuşalım dedi bende bidaha gitmedim aynı gün vakıf gurebada ve capada test verdim vakifta amh 0.83 capada 1.13 çıktı tabi bana fsh yüksek çıkmış demedi kendim siteye girdim tahlillere baktım araştırdım hiç ayrıntılı bile konusmuyorlar:KK43:

Merhaba benim
Merhaba, benim çikolata kisti var ve bu ay amh ölçümü ölçümü yapıldı 1, 15 çıktı fsh ise 9,44 çıktı tüp bebek dediler iki doktor da ayrıca erken menopoz dediler benim ayaklarının altı geceleri alev gibi yapıyordu ve avuç içi acaba bunlar belirtiler miydi. Yaşım 28 bir kızın var 8 yaşında ne yapacağım bilmiyorum tüp bebek mi onuda bilmiyorum çok stres yapıyorum
Merhaba benim degerlerim seninkine yakın benimde 1 oğlum var şimdi durumun nasıl bebeğin oldu mu?

Ilk vakıf gurebaya gittim o direk tüp bebek dedi bihaki ay tekrar gel bakalım dedi son gittiğimde yumurtaların geçen aya göre iyi gördüm ama fsh yüksek çıkmış dedi 11.30 du kocanda test yaptirsin onuda al gel tüp bebeği konuşalım dedi bende bidaha gitmedim aynı gün vakıf gurebada ve capada test verdim vakifta amh 0.83 capada 1.13 çıktı tabi bana fsh yüksek çıkmış demedi kendim siteye girdim tahlillere baktım araştırdım hiç ayrıntılı bile konusmuyorlar:KK43:

Genelde sorduklarina cevap veriyorlar,fazladan bir bilgi vermiyorlar. Bu tedavide sen araştırmacı olacaksın ve doktora merak ettiklerini soracaksin,doktorlar igneleri verip gonderiyor,ayrintili anlatmiyor.

Bugün özel Dr gittim bütün tahlillerimi gösterdim sana nasıl böyle söylediler dedi herseyin normal çıkmış bu ay 10 ile 16 arası gün aşırı yapın olmazsa adetin 4 günü gel ilaç yazarız dedi çok mutluyum şu an :KK76:

Dedigi gunleri degerlendirin canim o zaman mutlaka. Bak olumlu konusmus,sen de olumlu ol,insallah ilaca gerek kalmaz :)

X