- 21 Ocak 2020
- 4
- 3
- 36
- 38
- Konu Sahibi crocus7919
- #9.321
Maşallah çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun Dua ediyorum sağlıkla alayım kucağıma diyeMaşallah çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayıtı nasıl kullandınız, hemen soğan kürünün arkası namı kullandınız, sağlıklı ilerlesin inşallah gebeliğinizYani 15 gün soğan kürü ve bir haftada hayır içtim sonra hamile olduğumu öğrendim pazartesi işte . Ha bir de prowomen vermişti doktor, “dene bakalım” demişti. Umarım sağlıkla alırım tek duam bu
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinYani 15 gün soğan kürü ve bir haftada hayır içtim sonra hamile olduğumu öğrendim pazartesi işte . Ha bir de prowomen vermişti doktor, “dene bakalım” demişti. Umarım sağlıkla alırım tek duam bu
Aminnnn İnşallahhMerhaba canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin
Allah razı olsun, Rabbim bana sağlıklı olarak nasip eylesinMaşallah çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn, Allah razı olsun , inşallah,Evet hemen arkasından yaptım soğanı da 15 gün sabah akşam içtim Saraçoğlunun kür setini almıştım. Sabah akşam bir çay kaşığı hayıtı az dövdüm bir çay bardağı kaynamış suda 3 dk kısık ateşte kaynattım . Sıcakken süzdüm, ılıyınca içtim ama hayıtın önemli noktası 6 ayı geçmeyecekmiş toplanma süresi, yaradana sığınıp güvenip almıştımHayıtı nasıl kullandınız, hemen soğan kürünün arkası namı kullandınız, sağlıklı ilerlesin inşallah gebeliğiniz
Bilgilendirme için tşkler, kür seti derken içinde sadece hayıtmı varAminn, Allah razı olsun , inşallah,Evet hemen arkasından yaptım soğanı da 15 gün sabah akşam içtim Saraçoğlunun kür setini almıştım. Sabah akşam bir çay kaşığı hayıtı az dövdüm bir çay bardağı kaynamış suda 3 dk kısık ateşte kaynattım . Sıcakken süzdüm, ılıyınca içtim ama hayıtın önemli noktası 6 ayı geçmeyecekmiş toplanma süresi, yaradana sığınıp güvenip almıştım
Hayır testere dişli var bitki karışımı var bir de çörek otu yağıBilgilendirme için tşkler, kür seti derken içinde sadece hayıtmı var
Bu saraçoğlunun tam olarak ne geçiyor isim olarak kusura bakmayın çok sordum bende belki bizede faydası olur diye soruyorum işteHayır testere dişli var bitki karışımı var bir de çörek otu yağı
Estafirullah, ben sitesinde yazı yazdım canlı yardıma onlar soru sordu ben cevapladım ona göre paket önerdilerBu saraçoğlunun tam olarak ne geçiyor isim olarak kusura bakmayın çok sordum bende belki bizede faydası olur diye soruyorum işte
Merhaba amh düşük ancak gebeliğe engel değil diğer değerleriniz normale yakın özellikle fsh in çok yüksek olmaması gebelik şansını artıran bir durum,ben de 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıkta bir kimyasaldan sonra çok şükür nisanda tekrar gebe kaldım henüz 9 haftalik iiyiz şimdilik,siz de kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edebilirsiniz
Bana umut oldunuz. 2 buçuk senelik evliyim doğal yolla hiç hamile kalamadım. Fsh hep 4-5-6 çıkıyor. Lh 2-3 arası. Tsh 1-2 arasi. E2 45. Prolaktin ise 23-28 arası. Ama benim amh değerim 0.66 ve eşimde sayı 5 milyon ileri hareket%10 morfoloji 2. Dna hasarı vardı 6 ay önce baktirdigimizda şimdi nasıl bilmiyorum. Hazıranda tüp bebek yaptırdık 2 yumurtam vardı gelişti ama doktor ihmali erken çatladı. Eylülde başka yerde 2.tüp bebek yaptırdık 8 yumurtam cıktı ama sadece 2 embriyom 5.Güne gitti iyi kalite olarak ikisi de transfer edildi kimyasal gebelik oldu geçen ay. Şuan çok yiprandigimiz için vitamin takviyesi besinler kullanıp 1 sene tüp bebek yaptırmayı düşünmüyoruz. Yumurta takibi yaptirabilirim belki önümüzdeki ayamh dusuklulugunde fsh çok cok yuksek degilse ve baska probleminiz yoksa dogal yoldan da hamile kalma ihtimali cok yuksek.cevremde bu şekilde tanık olduğum çok kişi var.kendimde 0. 2 amh ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.ama malasef genetik problemim de olduğu için henuz anne olamadim.bebegimin kalp atisi durdu.sadece amh problemi olanlar panik yapmasın bence.tuo bebek ya da doğal gebelik oluyor rahatlıkla.
Masallar cok cok sevindim insallah bende hamile kalabilirim biz basladık tüp bebek tedavisine iğneleri kullanma asamasındayım bana dua edin olur mu rabbim saflıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba, amh 0.19 , fsh 15.36 idi bu ay hamileyim hala inanamıyorum ne eşim ne de ben. Beta 19.530 çıktı 5hafta+3 gün 8 mmlik kesem var. Çok ağladım çok yıprandım. Doktorlar %8 ihtimal vermişlerdi. Nisan gibi tüp bebek niyetlenmiştik ama oluverdi nasıl bilmşyoruz hala, şimdi tek duam sağlıkla Rabbim bana nasip eylesin
Ne güzel yazmışsınız cok tesekkur ederim ben hic gebelik yasamadım sanıyorum ki hic kalamayacağım yani öyle bir korku doluyor içime sonra dönüp Rabbime yalvarıyorum biliyorum ki o duyacak. Ve bizim gibi evlat hasreti ile yanan herkesi düştüğü bu durumdan cıkartacak. Allah varsa umut her zaman var ben tüp bebege basladım iğne asamasındayım pazartesi kontrole gittiğimde 4 yumurtam olusmus dedi doktor. Amh düşüklüğüne göre iyi sayıda yumurta dedi üzme kendini bazen hiç yumurtası olmayan hastalarım oluyor tedavi iptal oluyor dedi. Ben o 4 tane yumurtanın olmasına öyle şükrettim ki anlatamam. Bunada şükür. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek inşallah yumurtaların kailteli cıkarda bende sizler gibi hamile kalırım. Sizin adınıza cok sevindim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahCanım merhaba
Benimde Amh 0.21 fsh 14 yaşım 32 bebek olmayınca bir sorun mu var diye doktora gidince ögrendim.dünyam başıma yıkıldı resmen seni çok iyi anlıyorum canım.1yıldır hep çare aradım doktor doktor gezdim.doktorlar tupbebek diyor ama diger hastaların icinde bizim durumumuz en kötüsüymus cunku yumurtamız sayisi az.benim ilk ogrendigimde 1yumurtam gelisiyordu.sonra uzuntuden oda gelismemeye başladı.internette formlari tektek okudum.kimisi umut oldu kimisi daha cok uzdu beni en önemlisi kendi halimden daha kötü durumda olanları gördüm onlarada uzulup halime şükretmeye başladım.artik kendim için değil tüm anne olmak istiyenler için dua etmeye başladım.bende senin gibi namaza başladım.daha öncede kılıyordum ama hep bise oluyordu bırakıyordum başlıyordum ama şimdi.başladim ve hic kazaya bile birakmiyorum içim okadar rahatki yaptigim hic bisey beni bukadar rahatlatamadı.hep dua ettim ama elimden gelen herşeyide yaptım .biz elimizden geleni yapacagiz taktir Allahtan dedim.umut herzaman var.Allah tan ümit kesilirmi? ve kendimi üzmemeye karar verdigimden beri hersey daha guzel olmaya başladı.2ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım.buay tupbebege baslamak icin adeti bekletken tekrar hamile kaldığımı ogrendim.öyle buyuk mutlulukki imkansız diye konusuluyor kendi kendine hamile kalıyorsun.biraz uzun ve karışık oldu belki kusura bakma.eger tup bebege başladıysan tedavin hayırla sonuçlansin inş. vitaminlerden başka bişe kullanmaya gerek olmuyor canım
Merhaba. Ben artık 40 yaşına girdim. 1,5 yıllık evliyim.Sizin gibi amh değerim düşük,0,75. 2 kez tüp denedik. Tekrar tüp bebek yaptırmak için vitamin takviyesi alıyorum. Bazen kendime çok kızıyorum. Evlenmeye çok geç kaldığım için.Geçen hafta gittiğim dr %25 şans verdi. Yaşımdan dolayıymış. Artık hayattan zevk alamaz duruma geldim.Merhaba şimdi gördüm yazınızı. Kesinlikle umutsuz olmayon bende 8 ay önce evlendim 40 yasidayim. Hormonlarını evlenmeden önce birturlu denk getirip yaptirmdim testlerini.evlendik bikac sonra çocuk yapariz dedik.ailemin baskılarına dayanamadik.ben erken gittim doktora .testlerin.berbat cikti.amg 0.16 .2.ay yine yaptim 0.03 cikti. Tüplerin kapali ve hatta birisinde sivi birikmiş. Tup bebek tedavisine başladım. Gecen cuma 1 embritom oluştu. Benimde yumurtam yoktu diyebiliriz. Görünen folikur vardi onlarda kalitesizdi. Ben aralıkta yine yumurtam oluşursa embriyo yapicam. Sonra ameliya olucam ve sonra transfer olacak. Asla umutsuz olmayın ve size tavsiye kafanız rahat olsun. Hayırlısı olan neyse o olsun
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.yumurta görünmesi ve 4 tane olması çok iyi.inşallah güzel güzel büyüyüp transfer gunune ulaşırlar güzel haberlerini duyarız inşallah tup bebege başlıycaktım.hamile oldugumu ogrenmistim.doktorum 3-4 yumurta çıksa daha ne isteriz demişti.kısmet olmadı.hamileyim diye çok mutlu olmuştum sevincimi burda paylaşmıştım.annemlerde ziyaretteyken kanamam oldu.haliyle farklı doktora gittim.birsaglık problemim olup olmadigini sordu amh dusuklugu degerim 0.21 deyince çok şaşırdı.mucize yaşamışsın dedi.Ne güzel yazmışsınız cok tesekkur ederim ben hic gebelik yasamadım sanıyorum ki hic kalamayacağım yani öyle bir korku doluyor içime sonra dönüp Rabbime yalvarıyorum biliyorum ki o duyacak. Ve bizim gibi evlat hasreti ile yanan herkesi düştüğü bu durumdan cıkartacak. Allah varsa umut her zaman var ben tüp bebege basladım iğne asamasındayım pazartesi kontrole gittiğimde 4 yumurtam olusmus dedi doktor. Amh düşüklüğüne göre iyi sayıda yumurta dedi üzme kendini bazen hiç yumurtası olmayan hastalarım oluyor tedavi iptal oluyor dedi. Ben o 4 tane yumurtanın olmasına öyle şükrettim ki anlatamam. Bunada şükür. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek inşallah yumurtaların kailteli cıkarda bende sizler gibi hamile kalırım. Sizin adınıza cok sevindim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Ahh cok üzüldüm bu degerlerle hamile kalmamız zor evet ama kalırsakta eger düşme riski cok fazla rabbim o güzelliği bir daha tattırsın sana canımCanım öncelikle tedavin hayırlı olsun.yumurta görünmesi ve 4 tane olması çok iyi.inşallah güzel güzel büyüyüp transfer gunune ulaşırlar güzel haberlerini duyarız inşallah tup bebege başlıycaktım.hamile oldugumu ogrenmistim.doktorum 3-4 yumurta çıksa daha ne isteriz demişti.kısmet olmadı.hamileyim diye çok mutlu olmuştum sevincimi burda paylaşmıştım.annemlerde ziyaretteyken kanamam oldu.haliyle farklı doktora gittim.birsaglık problemim olup olmadigini sordu amh dusuklugu degerim 0.21 deyince çok şaşırdı.mucize yaşamışsın dedi.
Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım.aralık ayında tekrar gebelik yaşadım.9.haftda kalbi durdugu için kaybettim bebeğimi
Umarım tekrar bunu yaşayabilirim.
İnşallah canım çok sağolAhh cok üzüldüm bu degerlerle hamile kalmamız zor evet ama kalırsakta eger düşme riski cok fazla rabbim o güzelliği bir daha tattırsın sana canım
siz mucizenin adı olabilir misinizçok sevindim yaaa ben de saraçoğlu menepoz kürünü uyguladım 5 ay önce adetlerim düzene girdi çok şükür ama soğan hayıt suyu testere çörekotu yağı kullandım devamı vardı iş yüzünden devam edemedim.şimdisoğan küründen tekrar başlaıdmm..ya inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba, amh 0.19 , fsh 15.36 idi bu ay hamileyim hala inanamıyorum ne eşim ne de ben. Beta 19.530 çıktı 5hafta+3 gün 8 mmlik kesem var. Çok ağladım çok yıprandım. Doktorlar %8 ihtimal vermişlerdi. Nisan gibi tüp bebek niyetlenmiştik ama oluverdi nasıl bilmşyoruz hala, şimdi tek duam sağlıkla Rabbim bana nasip eylesin
Allah sabır versinCanım öncelikle tedavin hayırlı olsun.yumurta görünmesi ve 4 tane olması çok iyi.inşallah güzel güzel büyüyüp transfer gunune ulaşırlar güzel haberlerini duyarız inşallah tup bebege başlıycaktım.hamile oldugumu ogrenmistim.doktorum 3-4 yumurta çıksa daha ne isteriz demişti.kısmet olmadı.hamileyim diye çok mutlu olmuştum sevincimi burda paylaşmıştım.annemlerde ziyaretteyken kanamam oldu.haliyle farklı doktora gittim.birsaglık problemim olup olmadigini sordu amh dusuklugu degerim 0.21 deyince çok şaşırdı.mucize yaşamışsın dedi.
Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım.aralık ayında tekrar gebelik yaşadım.9.haftda kalbi durdugu için kaybettim bebeğimi
Umarım tekrar bunu yaşayabilirim.