- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.281
Haklısın canımFake hesap muhtemelen herkese aynı cevapları vermiş durmuş. İnsanların umutlarıyla oynuyorlar
Canim ben o yazıyı gormedim işin doğrusu.. Bana da tüp bebek doktorum verdi. Yumurtaların büyümesi için destek açısından.. Kaç vurunmani istedi senden? Bence genel bir tedavi yöntemi canım. Benim doktorum da verdiğine göre..Hamile kalmak isteyenler kullanmasın yazıyor ya o kafamı karıştırdı
Evet genel olarak veriyo hepsi demek ki. Bu gün drumla konuştum. Yumurta büyütmek içinmis gün vermedi. İçinde ki bitene kadar kullan dedi. 8-10 günde biter dedi.Canim ben o yazıyı gormedim işin doğrusu.. Bana da tüp bebek doktorum verdi. Yumurtaların büyümesi için destek açısından.. Kaç vurunmani istedi senden? Bence genel bir tedavi yöntemi canım. Benim doktorum da verdiğine göre..
8-10 günde biter dediyse günlük dozu biraz fazla gibi geldi bana.. Fazla doz almak çok iyi değil canım benim bildiğim. Çünkü o da memede kitle oluşumuna vs sebep olabiliyor. Verilme sebebi evet o canım. Çünkü büyüme hormonu bu zaten.. Hücre büyümesi için veriyorlar.Evet genel olarak veriyo hepsi demek ki. Bu gün drumla konuştum. Yumurta büyütmek içinmis gün vermedi. İçinde ki bitene kadar kullan dedi. 8-10 günde biter dedi.
Yaa bak bu beni korkuttu şimdi. 1.2 ölçüsü öyle kullanmami istedi Dr. Sen kaç kullanmistin8-10 günde biter dediyse günlük dozu biraz fazla gibi geldi bana.. Fazla doz almak çok iyi değil canım benim bildiğim. Çünkü o da memede kitle oluşumuna vs sebep olabiliyor. Verilme sebebi evet o canım. Çünkü büyüme hormonu bu zaten.. Hücre büyümesi için veriyorlar.
Canim doktorun kim ki? Ben 0.3 kullandım onu da zaten benim zoruma iki ay kullanmış oldum yoksa o bir ayda biraktiracakti. Yumurta cikarcaz diye kızı hasta mı edelim demişti eşime hatta.. Bana biraz fazla gibi geldi. Yine de tabi doktor daha iyi bilir. Ben kullanacağım zamana kadar bildiğim bisey değildi.Yaa bak bu beni korkuttu şimdi. 1.2 ölçüsü öyle kullanmami istedi Dr. Sen kaç kullanmistin
Bahceci Ebru hanıma gidiyorum ben reçete üzerinde 1.2 yazıyor. Hatta bu gün tekrar sordum telefonda 1.2 değil mi diye evet dediCanim doktorun kim ki? Ben 0.3 kullandım onu da zaten benim zoruma iki ay kullanmış oldum yoksa o bir ayda biraktiracakti. Yumurta cikarcaz diye kızı hasta mı edelim demişti eşime hatta.. Bana biraz fazla gibi geldi. Yine de tabi doktor daha iyi bilir. Ben kullanacağım zamana kadar bildiğim bisey değildi.
Tahmin d ettim canım. Ebru hwnim genelde öyle kullandiriyor çünkü.. Doktorun öyle bir tedavi uygun görmüş bisey diyemem ben ama aklının bir köşesinde de bu dursun. Uzun süre kullanmamaya çalış istersenBahceci Ebru hanıma gidiyorum ben reçete üzerinde 1.2 yazıyor. Hatta bu gün tekrar sordum telefonda 1.2 değil mi diye evet dedi
Ya dünden beri içime kurt düştü şimdi. 10 gün uzun süre mi oluyorTahmin d ettim canım. Ebru hwnim genelde öyle kullandiriyor çünkü.. Doktorun öyle bir tedavi uygun görmüş bisey diyemem ben ama aklının bir köşesinde de bu dursun. Uzun süre kullanmamaya çalış istersen
Yok canım değil.. 10 günden bisey olmaz tahminim.. Benim uzun süre dediğim bi kaç ay olmasıydı. O kadar kısa sürede bisey olacağını düşünmüyorum için rahat olsunYa dünden beri içime kurt düştü şimdi. 10 gün uzun süre mi oluyor
Merhaba ben de tüp bebek sürecindeyim. Daha önce hiper troidim vardı ilaç kullanmadan takip ettik kendiliğinden düzeldi. Daha sonra ben tekrar kontrole gittiğimde tsh t4 değerlerim normal ama anti tpo ve anti trog. Antikor yüksek çıktı. Gittiğim dr devlet hastanesindr bi dahiliyeciydi yani endokrin değil bana normal drğerleriniz dedi. Şimdi sizin yazınızı okuyunca telaş yaptım bende de mi haşimato var? Beslenmeme nasıl dikkat etmeliyim tüp bebeğe etkisi olur mu?Cok tesekkurederim biran once sizlerinde olsun insallah
Hamile olmakta dogurmak demek olmuyor ne yazik ki zorlu bi surec ins duzgun ilerler.
Ekmek tukettim ama bi sure kendim karabuday unundan glutensiz ekmek yapmstm gluten beni cok rahatsiz ettigi icin. Su an tam bugday veya kepek ekmegi tuketiyorum marketlerdeki kapali naylon icindekilerde cok ciddi katki maddeleri var firindan aliyorum o yuzden. Bir de tavsiyem muhakkak tsh hormonu yaninda anti tpo ve anti tg baktirmaniz bende hashimato varmis mesela tup bebek surecinde bi allahin kulu bu antikorlara bakmadigi icin anlamamistik. En azindan bu surecte hashimatoya uygun beslenmeye calistim.
Merhaba oncelikle sureciniz hayirli olsun. Anti tpo ve anti Tg bir kere dahi yuksek cikarsa bu vucudunuzda hashimato yo yonelik bir durum olusturur. Degerkenirinizi yazmamissinz ne derece yuksek bilemiyorum benim anti tpo 800 lerde anti tg 78 idi. Hashimato icin ilac verilmiyor ztn sadece beslebmenize dikkat edin. Saglikli gidalar tuketin hamur isi ve glutenki ekmekten uzak durmaya çalışın. Ve tabi hersydne onc ebir endokrin uzmanina gozukun . Bu duzelen bir sey degik ama hamile kalmayi etkilemez en zindan beni etkilemediMerhaba ben de tüp bebek sürecindeyim. Daha önce hiper troidim vardı ilaç kullanmadan takip ettik kendiliğinden düzeldi. Daha sonra ben tekrar kontrole gittiğimde tsh t4 değerlerim normal ama anti tpo ve anti trog. Antikor yüksek çıktı. Gittiğim dr devlet hastanesindr bi dahiliyeciydi yani endokrin değil bana normal drğerleriniz dedi. Şimdi sizin yazınızı okuyunca telaş yaptım bende de mi haşimato var? Beslenmeme nasıl dikkat etmeliyim tüp bebeğe etkisi olur mu?Bugün kan vermeye gidicem tekrar
Teşekkür ederim cvbınız için 10 ay kadar önce anti tpo 267 anti tg 25 çıkmıştı. Bugün tekrar tahlil verdim tshım da önce 0,001 çıkmıştı sonra kendiliğinden düzeldi. Bazı yerlerde antikor düşüğe sebep oluyor yazıyordı Gebeliğe engel olmamasına sevindim teşekkür ederimMerhaba oncelikle sureciniz hayirli olsun. Anti tpo ve anti Tg bir kere dahi yuksek cikarsa bu vucudunuzda hashimato yo yonelik bir durum olusturur. Degerkenirinizi yazmamissinz ne derece yuksek bilemiyorum benim anti tpo 800 lerde anti tg 78 idi. Hashimato icin ilac verilmiyor ztn sadece beslebmenize dikkat edin. Saglikli gidalar tuketin hamur isi ve glutenki ekmekten uzak durmaya çalışın. Ve tabi hersydne onc ebir endokrin uzmanina gozukun . Bu duzelen bir sey degik ama hamile kalmayi etkilemez en zindan beni etkilemedi
Valla bisey aratiyosun nette felaket tellalligi yapiyor cnm hic takilma yani ben hamile kaldiysam herkes kalir bozma bublara.moralini saglikli ye saglikli ve stressiz bi hayat yasanaya calis bebek dusuncesini kafandan at esinde bi problem de yoksa olucaktir ztnTeşekkür ederim cvbınız için 10 ay kadar önce anti tpo 267 anti tg 25 çıkmıştı. Bugün tekrar tahlil verdim tshım da önce 0,001 çıkmıştı sonra kendiliğinden düzeldi. Bazı yerlerde antikor düşüğe sebep oluyor yazıyordı Gebeliğe engel olmamasına sevindim teşekkür ederim
Yapmayın Allah aşkına, bilim varken bunlara bel bağlamayın.Arkadaşlar uzun zaman baklemelerim sonuçsuz kaldığından son birşey daha denemek istedim. Sülük tedavisi yaptırdım. Belime ve kasıklarıma. Hacamat belime yaptırdım. Henüz yeni bitti. İnşallah faydasını görür ve daha çok beklemeden evladımı sağlıkla kucağıma alırım. Şifa Allah tan tabiki. O siyah böceklerden değil. Acaba hiç duydunuz mu infertilitede bu tedavileri yapıp mutlu sona ulaşanları, inşallah bu da boşuna olmaz
Malesef bilimin açıklayamadığı bir durum benimki. Açıklanamayan infertilite.Modern tıbbın teşhisini bile koyamadığı bir hastalık için yine modern tıbba yönelmek.. Terziye motor tamir ettirmek gibi yani. Bilmiyorum bu yoldaki tecrübelerinizi ancak biraz çilesini çekip azıcıkta tecrübe kazanan biri olarak size naçizane tavsiyem; bugün doğru dediği şeye yarın yarın yanlış diyen hiçbir şeye fazla güvenmeyin. Hacamat ve sülük tedavisi insanlık var olduğundan beri kullanılan metotlar. Kleopatranın bu yolla hamile kaldığı alıntısı varken asırlar sonra michael phelps gibi modern zaman sporcusu omzunda hacamat iziyle yarışlara katılıyorsa bence biraz sorgulayın. Yüzyıllardır insanoğlu neden tedavi yöntemini değiştirmedi ve nasıl oluyor da bu ilkel metotlarla iyileşme gerçekleşebiliyor, üstelik bedeninde başka bir tarafa zarar vermeden!Yapmayın Allah aşkına, bilim varken bunlara bel bağlamayın.
Bilimsel yöntemler denendikten sonra alternatif tıp elbetteki denenebilir. Bu konuda haklısınız. Ancak bu tedavi yöntemleri ve otlar vs kesin tedavi yöntemleri de değildir. Destekleyici olabilir, faydası da olabilir. Umarım istediğiniz sonucu en hızlı şekilde elde edersinizMalesef bilimin açıklayamadığı bir durum benimki. Açıklanamayan infertilite.Modern tıbbın teşhisini bile koyamadığı bir hastalık için yine modern tıbba yönelmek.. Terziye motor tamir ettirmek gibi yani. Bilmiyorum bu yoldaki tecrübelerinizi ancak biraz çilesini çekip azıcıkta tecrübe kazanan biri olarak size naçizane tavsiyem; bugün doğru dediği şeye yarın yarın yanlış diyen hiçbir şeye fazla güvenmeyin. Hacamat ve sülük tedavisi insanlık var olduğundan beri kullanılan metotlar. Kleopatranın bu yolla hamile kaldığı alıntısı varken asırlar sonra michael phelps gibi modern zaman sporcusu omzunda hacamat iziyle yarışlara katılıyorsa bence biraz sorgulayın. Yüzyıllardır insanoğlu neden tedavi yöntemini değiştirmedi ve nasıl oluyor da bu ilkel metotlarla iyileşme gerçekleşebiliyor, üstelik bedeninde başka bir tarafa zarar vermeden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?