AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba kizlar benim amh. 0.21 di tekyumurtam gelişiyordu.2 aydır yaptığım kürler ile değişim oldumu diye çokmerak ettim.bugün ahm icin kan verdim sonuçlarım çıkmadı ama şükürler olsun 4 yumurtam görünüyormuş cok mutluyum.tüp bebek tedavisi yumurtam gelismedigi icin iptal olmustu ilaclarla gelismeyen kürlerle gelişti.ne olur sizde umudunuzu kaybetmeyin.benim olduysa sizinde olur Allah ım tüm isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah

Çok güzel inşallah normal yoldan gebe de kalırsın

hangi kürleri denediniz?

Hangi kürleri yaptınız ve normal adet oluyormusunuz

Ben doğal yoldan kaldım ben kendim karışım yaptırdım bir kavanoz bitti tekrar sipariş verdim her gün testere dişli Aslan pençesi ve akşamları da hayır tohumu kaynatıp içtim ayrıca
Aslan Pençesi ve Hayır tohumu bende geçen ay içtim. bu ay yine başladım adetim bitti. Adetliyken içmiyorum. Dier doğal karşım dediğiniz nasıl onu da tarif ederseniz faydalı olur bizim için de belki.

Şu anda up olacağım sedyedeyim dua edin lütfen
hayırlı haberler alırsın inşallah

benim de amh ım 0,56. geçen ay 3 yumurtam vardı iğnelere güzel cevap almayınca yarıda bıraktık bu ay yeniden başladık 2. iğnemi oldum salı kontrol. il hedef yumurtaların güzel gelişmesi

Kizlar buraya umut olsun diye yaziyorum. Ben gecen sene amh dusuklugunden dolayi tup bebek ameliyat vesaire bi cok sey yasadim iki saglam embriyom vardi koydular ve tutmadi kismet degilmis. Bir taneside dondurulmus duruyor hala eylul sonu koyduralim derken hamile oldugumu ogrendim. Bu arada ayni zamanda o kdr cok umidimi kesmistim ki evlat edinme basvurusunda da bulunduk hala daha surecimiz devam ediyo rabbim nasipse karnimdakine kardes olsun o da diyoruz.
Benim amhim 0.83 tu. O korkuyka abimin karisinada dedik baktir diye yasida 35 . Baktirdi onunda 0.56 cikti. Bunkar gecen sene oluyot. Ve su an abimlerin kendiliginden bebekelri oldu iki aylik .ayrica yine kuzenim 42 yasinda amhi dusuktu ve o da tup bebege baslicakken hamile kaldi. Demem o ki ben bu amha o kdr takiktim ki yapmadigim sey kalmadi akliniza ne geliyosaisin komigi tup bebek yeniden yapmakta cok maliyetli bir suru korkum varken eylulde kendiliginden hamile kaldim nasipmis.
Size demem o ki nokur amh a cok takilmayin. Su an gittigim kadin dogumvuma bunlari anlattim ve doktorun tepkisi Amh Allah mi dedi yani herkes bu sreclerden cok korkuyor asla cocugu olmicak saniyor ama boyle bisey yok dedi . Kaldi ki benim esimdede morfoloji ve hareket problemi vardi. Tupbebek cok guzel bi sans heoimiz icin ama inanin bana en onemlisi tup bebek veya degil kafayi rahat birakmak. Banada cok dediler hic inanmadim dedim yok olmicak hic hamile kalamicam ama artik aklimdan cikardigim zmn mucizem gerceklesti. Lutfen kendinizi uzmeyin yipratmayin. En buyuk tavsiyem bol bol meyve ve sebze tuketip saglikli bir beslenme yapin bu surecte hayatimizda degisen tek sey esim de bende vegan beslenmeye basladik ve yediklerimizin bizi iyi yonde iyilestirdigine inaniyoruz. İns isteyeb herkesin kucagi bebekle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…