- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.141
Bende genetik testler yaptırmıştım sonuç raporu vardı herhangi bir bulguya rastlanmamıstir falanKızlar genetik testlerden anlayan kim var sonuçlarım çıktı ama anlamıyorum pek yardımcı olucak kim var
Bende kan pıhtılaşma çıktı bi genimde bide rezerve dusuk işteBende genetik testler yaptırmıştım sonuç raporu vardı herhangi bir bulguya rastlanmamıstir falan
Merhaba benim amh testim de 1.43 çıktı yaş 24 3 yıldır gebe kalamıyorum nasıl değer sizce
Bende yaptrıcam testi ama ne kadara yapılıyor fiyat olarak hiç bilgim yok siz ne kadara yaptrdınızBenim ki baya düşük ya çok canım sıkıldı gerckten bu kadar beklemiyordum
Bende yaptrıcam testi ama ne kadara yapılıyor fiyat olarak hiç bilgim yok siz ne kadara yaptrdınız
Kan pıhtılaşma sorun değil ki gebelik süresince iğne kullanılıyor.. rezervim düşük olsa da bende her ay adetimde gidip yumurta takibi yaptiriyorumBende kan pıhtılaşma çıktı bi genimde bide rezerve dusuk işte
Çok güzel inşallah normal yoldan gebe de kalırsınMerhaba kizlar benim amh. 0.21 di tekyumurtam gelişiyordu.2 aydır yaptığım kürler ile değişim oldumu diye çokmerak ettim.bugün ahm icin kan verdim sonuçlarım çıkmadı ama şükürler olsun 4 yumurtam görünüyormuş cok mutluyum.tüp bebek tedavisi yumurtam gelismedigi icin iptal olmustu ilaclarla gelismeyen kürlerle gelişti.ne olur sizde umudunuzu kaybetmeyin.benim olduysa sizinde olur Allah ım tüm isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah
Aynen çok şükür buna daKan pıhtılaşma sorun değil ki gebelik süresince iğne kullanılıyor.. rezervim düşük olsa da bende her ay adetimde gidip yumurta takibi yaptiriyorum
hangi kürleri denediniz?Merhaba kizlar benim amh. 0.21 di tekyumurtam gelişiyordu.2 aydır yaptığım kürler ile değişim oldumu diye çokmerak ettim.bugün ahm icin kan verdim sonuçlarım çıkmadı ama şükürler olsun 4 yumurtam görünüyormuş cok mutluyum.tüp bebek tedavisi yumurtam gelismedigi icin iptal olmustu ilaclarla gelismeyen kürlerle gelişti.ne olur sizde umudunuzu kaybetmeyin.benim olduysa sizinde olur Allah ım tüm isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah
Hangi kürleri yaptınız ve normal adet oluyormusunuzMerhaba kizlar benim amh. 0.21 di tekyumurtam gelişiyordu.2 aydır yaptığım kürler ile değişim oldumu diye çokmerak ettim.bugün ahm icin kan verdim sonuçlarım çıkmadı ama şükürler olsun 4 yumurtam görünüyormuş cok mutluyum.tüp bebek tedavisi yumurtam gelismedigi icin iptal olmustu ilaclarla gelismeyen kürlerle gelişti.ne olur sizde umudunuzu kaybetmeyin.benim olduysa sizinde olur Allah ım tüm isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah
hangi kürleri denediniz?
Hangi kürleri yaptınız ve normal adet oluyormusunuz
Normal adet oluyorum ama azaldi ve gun olarakta az oldum buayHangi kürleri yaptınız ve normal adet oluyormusunuz
Merhaba. ben de bu kaışımı içtim geen ay 12 gün kuladım yumurtlama döneminde bırkatım yan etkisi olur diye. Siz nasıl hangi günler kullandınız mesela ne zaman başlamak lazım adetliyken yada değil bu gibi bir kıstas var mı?2 ay kadar kullandım sonra hamile kaldım
Aslan Pençesi ve Hayır tohumu bende geçen ay içtim. bu ay yine başladım adetim bitti. Adetliyken içmiyorum. Dier doğal karşım dediğiniz nasıl onu da tarif ederseniz faydalı olur bizim için de belki.Ben doğal yoldan kaldım ben kendim karışım yaptırdım bir kavanoz bitti tekrar sipariş verdim her gün testere dişli Aslan pençesi ve akşamları da hayır tohumu kaynatıp içtim ayrıca
Bu oranı neye göre belirlediniz peki?250 gr bal 125 gr polen 20 ml propolis 50 gr arı sütü olacak şekilde karışım yaptırdım
,250 gr bal 125 gr polen 20 ml propolis 50 gr arı sütü olacak şekilde karışım yaptırdım
hayırlı haberler alırsın inşallahŞu anda up olacağım sedyedeyim dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?