- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.121
Çok sağol canim gerçekten duygularimi dile getirdin sanki.bira olsun umutlandim.inşallah bizede nasip olsunBana da doğal yoldan olmaz dediler hatta tüp bebek için inşallah geç kalmamışsınızdır da dediler beynimden vurulmuşa döndüm. Ben çocuk delisiyimdir bayılırım çocuklara. Aynı süreçten geçiyoruz hepimiz Allahım beni en çok istediğim şeyle sınadı. İnşallah sizlerede nasip olur bilirim çocuksuz olmak zor.
Merhaba sonra ki ay başlayalım tedaviye dediğinde herhangi bir ilaç verdi mi bende amh 0.06 çıktı öbür ay tedaviye başlayalım dedi doğum kontrol hapı da verdi aklıma acaba icmesem normal yoldan hamile kalır mıyım diyorumMerhaba eski yazıları okusaydınız keşke o zaman umutlu olurdunuz. Sizin için tekrar yazayım. Amh 0,06 benim. 2 tüp bebek denemem var biri negatif diğeri kimyasal gebelik le sonuçlandı.(bu arada 2 yıl geçti tedavi süresince) 3. Deneme için doktora gittiğimde doktor 1 yumurtan var boşuna denemeyelim sonraki ay başlayalım dedi tedaviye. Ben o ay o bir yumurtayla doğal yoldan hamile kaldım. Şuan bebeğim 10 aylık. Sizleri çok iyi anlıyorum. Ben 2. Denemeden sonra dedim ki Rabbim nasip edecekse eder etmeyecekse de şikayet etmeyeceğim artık deyip kafamı temizledim çocuk düşüncesinden. Çünkü kafaya takınca insan daha kötü oluyor. Biz bu çocuk olayı yüzünden boşanmanın eşiğine geldik eşimle. Dedik gücümüz yettiğince tüp bebek deneyeceğiz olmazsa da napalım dedik hallettik. Dilerim Allahtan sizlerede anneliği tattırır. Amh değerini takmayın yeteri yumurta olsun. İyi günler.
Merhabalar hayır herhangi bir ilaç vermedi. Doğum kontrol hapını bazı tüp bebek doktorları yumurtaya baskı yapması için kullandırıyor. Yani yumurta çatlamasın tüp bebek tedavisinde daha çok yumurtanız elde olsun diye. Sağlıklı beslenip eşimle kilo verdik en çok bu etkili oldu diye düşünüyorum. Birde artık herşeyi olurına bırakmıştım. Bazı Doktorlar normal yolu geçtim tüp bebek için bile şans vermediler bana. İsterseniz birkaç ay normal yoldan hamile kalmaya çalışın.Merhaba sonra ki ay başlayalım tedaviye dediğinde herhangi bir ilaç verdi mi bende amh 0.06 çıktı öbür ay tedaviye başlayalım dedi doğum kontrol hapı da verdi aklıma acaba icmesem normal yoldan hamile kalır mıyım diyorum
Prolaktini yükseltiyor ama blginiz olsun oda adet görmeye engel ve hamişlikte olmuyor ozaman stres hormonu diye bilinir o yüzden dengede tutmanız lazım.Bu sitede çok okudum ve birçoğu hamile kalmış incir kürü yap ben yapıyorum
Teşekkür ederim cevap için benimde durumum aynı tüp bebekle şansın yüzde bir dediler ama doğum kontrol hapı kullanıp belki bu ay ki gebe kalma şansımı da yok etmek istemiyorum benimde içimden gelen birkaç ay daha beklemekMerhabalar hayır herhangi bir ilaç vermedi. Doğum kontrol hapını bazı tüp bebek doktorları yumurtaya baskı yapması için kullandırıyor. Yani yumurta çatlamasın tüp bebek tedavisinde daha çok yumurtanız elde olsun diye. Sağlıklı beslenip eşimle kilo verdik en çok bu etkili oldu diye düşünüyorum. Birde artık herşeyi olurına bırakmıştım. Bazı Doktorlar normal yolu geçtim tüp bebek için bile şans vermediler bana. İsterseniz birkaç ay normal yoldan hamile kalmaya çalışın.
Süper çok sevindim sağlıkla kucağıniza alınMerhaba bayanlar size umut olmasi icin yaziyorum. 16 aydir deniyorduk. AMH 0.4 cikti ve biz de vakit kaybetmeyelim diye tup bebege karar verdik. Rahim filmi de bu ay basi cekildim orda problem yoktu. Adetim yumurtlama gunume gore gecikince test yaptim su an hamileyim. Daha cok erken tabi ama mumkun oldugunu gosteriyor. Rahim filmiyle alakasi olabilir sonrasinda hamilelk sansi artiyormus.
Çok sevindimMerhaba bayanlar size umut olmasi icin yaziyorum. 16 aydir deniyorduk. AMH 0.4 cikti ve biz de vakit kaybetmeyelim diye tup bebege karar verdik. Rahim filmi de bu ay basi cekildim orda problem yoktu. Adetim yumurtlama gunume gore gecikince test yaptim su an hamileyim. Daha cok erken tabi ama mumkun oldugunu gosteriyor. Rahim filmiyle alakasi olabilir sonrasinda hamilelk sansi artiyormus.
Hayir belirtim yoktu sadece uyurken biraz daha sicak geliyordu bide gece tuvalete kalkiyordum bisey dusunmemistim acikcasi. Sadece yumurtlama donemimle adet arasi vaktimi bildigim icin farkettim ve test yaptim. Benim adet belirtim de pek olmaz.Ne güzel haber allah kucağına almayı nasip etsin canım belirtileri nelerdi var mı belirti
Hayir belirtim yoktu sadece uyurken biraz daha sicak geliyordu bide gece tuvalete kalkiyordum bisey dusunmemistim acikcasi. Sadece yumurtlama donemimle adet arasi vaktimi bildigim icin farkettim ve test yaptim. Benim adet belirtim de pek olmaz.
Benim yarın adet günüm olacak gibiyim burada okuyorum bir umut işte bir heyecan yaş gitti 40 oldu amh 0.14 oldu hep korku hep umut bekliyoruz işte kusura bakma sordum ama benim bir hafta önce göğüslerim kaşınıyordu agrıyordu karnım şişti sonra tüm belirtiler gitti akıntım var adet olacak gibi bellim agrıyor elimde tlf. Okuyorum bir heyecan işte
Ne güzel haber allah kucağına almayı nasip etsin canım belirtileri nelerdi var mı belirti
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sarısını bana ve isteyen tüm anne adaylarınaMerhaba bayanlar size umut olmasi icin yaziyorum. 16 aydir deniyorduk. AMH 0.4 cikti ve biz de vakit kaybetmeyelim diye tup bebege karar verdik. Rahim filmi de bu ay basi cekildim orda problem yoktu. Adetim yumurtlama gunume gore gecikince test yaptim su an hamileyim. Daha cok erken tabi ama mumkun oldugunu gosteriyor. Rahim filmiyle alakasi olabilir sonrasinda hamilelk sansi artiyormus.
Darısı diyecektim ahh yanlış yazılmışMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sarısını bana ve isteyen tüm anne adaylarına ☺
Tesekkurler insallah hepimizin basina. Umitsiz olmayin dedigim gibi ben tup bebegi goze almistim o kadar da abartilcak bisey degilmis diye bakiyordum ama boyle oldu demekki kafanizda plan olunca daha rahat oluyorsunuz.Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sarısını bana ve isteyen tüm anne adaylarına ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?