AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Evet bakti canim adetimin 16. gununde sadece 2 yumurta gordu bu ayinn 28 i de yumurtlama dnemin yne bakicak uygun gunu solycek ocak a kadar kendime sure veddim tek temennim dogam yolla hamile kalmak fsh im 8 dye yunurtalarim gelisebilecek insallah 0.08 gibi cok kotu bi amh degerine ragmen umitsz degilim

Fulyaya gidiyorum. Ilk igne yapildi.4yumurtam varmis bakalim ikigune bir cagiracaklarmis.yumurtalarkn durumuna gore transfer zam belirlenck. Bu arada yasimda 34
Merhaba arkadaşım ben de 34 yaşımdayım ve bugun itibariyle tüp bebek tedavisine başladım.inş hepimiz için sonuçlar pozitif olur.sonuç ne oldu senin birde bahçeciden aylin hn dan memnun kaldın mı ve sureç nasıl işliyor bilgi verir misin

Merhaba arkadaşım ben de 34 yaşımdayım ve bugun itibariyle tüp bebek tedavisine başladım.inş hepimiz için sonuçlar pozitif olur.sonuç ne oldu senin birde bahçeciden aylin hn dan memnun kaldın mı ve sureç nasıl işliyor bilgi verir misin

Hayirli olsun tedavin. Bir suru dolu dolu yumislerin ciksin ve insallah pozitifle sonuclansin.

Şuanda bilmiyorum çünkü bugun tedavimin ilk günü gonal 225 verdiler senin yumurtan belli mi ve de kaç doz vuruluyorsun acaba benimki yüksek doz mu bilemedim

Tedavinin ilk gunu yumis sayisini soyluyorlar ama unutmustur belki doktorun.
Yok canim 225 yuksek degil.

Benim gecen hafta opum oldu ve 1 yumisim donduruldu. Havuz yaptiriyorum ben. Bikac gun sonra adet olunca yeniden baslayacagiz ignelere. Embriyo elde edersek onu da donduracagiz. Ben de bu tedavide 225 vurundum ams eski tedavilerde 375 doz bile vurundum.

Tedavinin ilk gunu yumis sayisini soyluyorlar ama unutmustur belki doktorun.
Yok canim 225 yuksek degil.

Benim gecen hafta opum oldu ve 1 yumisim donduruldu. Havuz yaptiriyorum ben. Bikac gun sonra adet olunca yeniden baslayacagiz ignelere. Embriyo elde edersek onu da donduracagiz. Ben de bu tedavide 225 vurundum ams eski tedavilerde 375 doz bile vurundum.
Olabilir canım ne kadar olmalı yumurta sayı olarak peki biliyor musun.inşallah bebişine kavuşursun cnm

Olabilir canım ne kadar olmalı yumurta sayı olarak peki biliyor musun.inşallah bebişine kavuşursun cnm

Canim hic sayiya takilma. Cok yumurtayla baslayip da elinde 1 yumurta kalan cok kisi var. Onemli olan az da olsa kaliteli olmasi. Kalitesiz olduktan sonra 10 yumurta da olsa bir ise yaramiyor.
Aminnn hepimiz tez zamanda kavusalim insallah.

Hayirli ugurlu olsun. benimde yumurta top islemine az kaldi

Once igneler ama cok kolay korkma sakin, sonra yumurta toplama ve kismetse transfer ondan sonra 12 gun bekleyis :)
Anladım canım sağol seninkide hayırlı olsun inş:) iğnelerini kendin mi yapıyosun ? Ben işk iğnemi sağlık ocagında vuruldum hiç hissetmedim ama kendim cesaret edebilir öiyiö bilemiyorum.kaç yumurtan varmış canım

Anladım canım sağol seninkide hayırlı olsun inş:) iğnelerini kendin mi yapıyosun ? Ben işk iğnemi sağlık ocagında vuruldum hiç hissetmedim ama kendim cesaret edebilir öiyiö bilemiyorum.kaç yumurtan varmış canım
valla öyle bir yapıyorsun ki hiç farkında bile olmuyorsun :) sende zamanı gelince öyle olursun, korkma ucunda servet var:)

Merhaba herkese
Yeni üyeyim siteye..
Öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Benim sorunum malesef amh değerim 0.01 ng çok düşük olduğunu ve normal doğal gebelik geciremicekmişim.
Dün 4. Hastaneye gittim Dr. aşılama bile artık olmayacagini söyledi
Tüp bebege direk başla dedi.
Aynı şeylerle karşılaşanlar var mi?
Varsa lutfen paylaşabilir mi

Merhaba herkese
Yeni üyeyim siteye..
Öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Benim sorunum malesef amh değerim 0.01 ng çok düşük olduğunu ve normal doğal gebelik geciremicekmişim.
Dün 4. Hastaneye gittim Dr. aşılama bile artık olmayacagini söyledi
Tüp bebege direk başla dedi.
Aynı şeylerle karşılaşanlar var mi?
Varsa lutfen paylaşabilir mi
Merhaba arkadaşım, benimde amh düşük çıktı. Ayrıca çikolata kistim de var. Tüp bebek tedavisine başladık, yarın yumurta toplama işlemi olacak ve sadece 1 adet yumurtam büyüyor. Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hem maddi hemde manevi yoruluorsun. Bakalım kısmet :)

Merhaba arkadaşım, benimde amh düşük çıktı. Ayrıca çikolata kistim de var. Tüp bebek tedavisine başladık, yarın yumurta toplama işlemi olacak ve sadece 1 adet yumurtam büyüyor. Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hem maddi hemde manevi yoruluorsun. Bakalım kısmet :)[/QUOTE

Merhaba canım,
Benim doktorlar Çok kafamı karıştırdı.
Plt, tsh ve amh testlerim var.
Dün netten ferti-Jin diye tüp bebek merkezi buldum sonuçları yolladım amh testine sadece bakıp sonucu degerlendirmemek lazım Fsh, E2, LH testleride yaptirmalisiniz dediler. bende o testleri yaptirip iyi bir Dr. sonuçları göstermek istiyorum.
Siz nasıl tüp bebeğe yoneltiniz?
Aşılamada hiç şansımız yokmu?

X