AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhabalar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve 33 yaşındayım evlendiğimizden beri korunmadığımız halde hamile kalamadım evliliğimin 3. Ayında adet düzensizliği başladı birer hafta arayla adet görmeye başladım ve doktora gittim Dr ultrasonla bakıp rahim ve yumurtalıklarda hiç bir sıkıntı yok dedi. 2005 yılından beride Sedef hastasıyım bir çok ilaç kullandım ve doktor buna bağlı olarak geç çocuğun olur dedi ve gönderdi beni. Son 2-3 aydır bu kez adetim de gecikmeler olmaya başladı ve Bi arkadaşımın aracılığıyla tekrar başka Bi doktora gittim 1 ay önce. Ve doktor bana bazı testler yapıp senin anne olman mümkün değil aşılama yada tüp bebeğe boşuna para harcama dedi ancak taşıyıcı anne olabilirsin bunun için de Kıbrısa gitmen gerek dedi inanmak istemiyorum duyduklarıma. Nolur bana Bi ümit verin fsh 33,6 çıktı amh değeride 0.01 çıktı yani gerçekten benim bebeğim olmicak mı şimdi ben hiç anne olamicakmıyım

Bazı dr lar anlaşılan kendilerini Allah sanıyorlar haşa tövbee tövbee sinirleniyorum böyle drlara evet durum kötü ama yaradan istedikten sonra herşey olur sen dua et bol bol bir arkadaşıma da dr senin çocugun olsun ben drluğu bırakırım demiş ilki tüp ikinci normal yolla 2 kızı var demem o ki dua et gerisini Allah'a bırak herşeyin hayırlısı

Olur mu öyle şey. Nereden bu kadar kesin konuşuyor. Evet amh yapacağımız birşey yok ama fsh düzene sokabiliriz. Amh çok iyi olsa fsh kötü olsa yine çok zor hamilelik.. Fsh stres etkiler üzüntü etkiler yediğimiz içtiğimiz etkiler. Kendine olabildiğince iyi bak. Fsh düzeltmeye çalış bu virüs olayı bittikten sonra da başka doktora git canım.

Canim 0.01 amh la tub bebek yontemi ile hamile kalabilirsin..olabiliyo..benim bu 0.01 le kalan bir tanidigim var..bebiside oldu masallah..direk doktorunun kestirip atmasi enteresan..ama sansin inanilmaz dusuk benim amh 0.38 doktor yuzde 20 sansin var demisti..denedim olmadi 1 ay once..malesef bizim durumumuzdakilerin biras sıkıntı..kimsenin sihirli degnegide yok..malesef..ama sansin var seninde benimde..icini rahat tut umidinide kaybetme..olmazsada allahtann..

Merhaba arkadaslar aranizda omepaq10 ve biesteron kullanan arakadaslar varmi..varsa yan etkileri oldumu ..yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum..

Teş
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim ol der ve olur

Şimdiye kadar 2 Dr gittim 2 side aynı şeyleri söyledi başka Dr gidince aynı şeyleri söylerse kaldırabilirmiyim bilmiyorum

Merhaba arkadaslar aranizda omepaq10 ve biesteron kullanan arakadaslar varmi..varsa yan etkileri oldumu ..yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum..
Bende başlayalı iki hafta oldu biosterona henüz ne yan etki ne de normal bir etki gördüm. Sanki ise yaramayacak gibi geliyor.

Merhaba arkadaşlar ben de ikinci çocuğu isterken amh ve fsh engeline takıldım amh 0,55 fsh 13 burdaki Dr um tüp bebek dedi istanbulda 3 merkez gezdik 3 u de kendine kendine hamile kalabilirsin 6 ay dene olmazsa gel dedi 33 yaşındayım ama hiç umutlu değilim,burda q10 ve dhea nin yumurta kalitesinde olumlu etkileri olduğunu okudum yeni q10 kullanmaya başladım ancak bir çılgınlık yapıp dhea yi kendim alıp kullansam çok mu tehlikeli bişi yapmış olurum,adetlerim 25 26 günde bir ve düzenli yumurta ve çatlamayi da görüyorum ancak Aralıktaki kimyasal gebeliği saymazsak henüz bişi elde edebilmis değilim

Ne dersiniz kızlar DHEA çok mu fazla olur

Kalite arttirmasi açısından veriyor doktorlar. Bu ay kullanmaya başladım. Etkileri olup olmadığını ancak gelecek ay anlayacağım. Yan etkisi hiç yok
Canım yan etkisi olmaz olur mu bu erkeklerde bulunan bir hormon sonuçta,yabancı bir markanın uyarısı asagidaki gibi mesela

Warnings
Not for use by persons under the age of 18 years. Do not use if pregnant or nursing or if you are a woman of childbearing age. Consult a physician or licensed qualified health care professional before using this product, if you have, or have a family history of, prostate cancer, prostate enlargement, heart disease, low "good" cholesterol (HDL), are under medical care, are a woman under the age of 40, have or are at risk for a health or medical condition, or if you are using any other dietary supplement, prescription drug or over-the-counter drug (medications) or planning surgery. Do not exceed recommended serving. Exceeding recommended serving may cause serious adverse health effects. Possible side effects include acne, oily skin, hair loss, hair growth on the face (in women), increased perspiration, aggressiveness, irritability, and increased levels of estrogen. Discontinue use and call a physician or licensed qualified health care professional immediately if you experience rapid heartbeat, dizziness, blurred vision or other similar symptoms. Keep out of reach of children. To report any adverse events call 1-800-332-1088.

40 yaş altındaki çocuk dogurabilen kadınlar kullanmasin diyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…