AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

abxccb benim amh 0.01 çıktı. Ilacla adet görüyorum. Hiç şansım olmadığını mı gösteriyor. 26 yaşındayım ve 6 aylık evliyim
yaşınız henuz cok genç.ben 0.2 yle 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.ve 2 kez de tup bebek yaptırdım aylık yumurta takibiyle yumurta bulundu.sizin yapmaniz gereken sakin olup çok seri hareket edeceksiniz.bu çok önemli.iyi bir tup bebek.merkezi bulup.tum yapılması gereken hazırlıkları yapin.tum testlerinizi halletsin.sigara kullanıyorsanız bırakın.kilo varsa zayıflayın.vucudunuzu hazırlayın.dogal besleningerisi allah in takdiri.ihmal etmeyin ama paniklemeyin de

Yumurtalıklarım görüntülenmedi bile. Beyinden salgılanan hormonlar yeterli düzeyde ama yumurtalıkta tık yok. Doktorlar da imkansız diyip gönderiyor kimsenin sorunun kaynağını araştırdığı yok.

Yanı 0.01 Amh ile 1 tane yumurtam olabilir mi. Bu hiç olmadığı anlamına gelmiyor mu lütfen bilginiz varsa açıklar mısınız. Doktor hiçbir tedavi önermedi
Ben 0.14 amh tek yumurta ile başardım yaşım 38 fsh da çok yüksekti. benimle birlikte bir kadın vardı merkezde onun amh 0.01 di ve 2 yumurtası toplandı o yüzden asla umutsuzluğa kapılma beslenme şekli yumurta kalitesini arttırıyor.. Benim birçok kronik hastalığım olduğuniçşn birçok doktor imkansız dedi ama ben inanmadım sende inanma derim... Stresten mümkün olduğunca uzak durmalısın ve inan derim.. Çok karamsardım ama bu platformda yazılanları okuyunca fikrim değişti.. Altın yumurta dediğimiz o tek yumurta sende de hala var sonuçta 0 değil... Umarım güzel haberlerini de alırız

Tek yumurta toplandı ve o da başarılı oldu demek, o kadar sevindim ki sizin adınıza. Hatta bana da umut oldunuz. Bende evli değilim bu yüzden yumurta dondurma yaptım ve tek yumurta dondurulduğu için pek ümitli değildim, ya olmazsa diye düşünüyordum. Gerçekten de tek yumurtaya bakıyor bu iş. Umarım her şey gönlünüzce olur, sağlıkla kucağınıza alın

Teşekkür ederim umarım sende yaşarsın bu güzelliği tek olsun bizimle olsun dedik her zaman

amh ve hormon testleri bu şekilde çıktı yaşım 29 sizce nasıl

Eklentiler

• Ekran Alıntısı2.PNG
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
Incir kürü nasil yapiyorsunuz
Saraçoğlunun tarifi. 4-5 tane kuru inciri önce yıkıyorsunuz sonra yarım litre suyun içerisinde yaklaşık 15dk kaynatıyorsunuz. bu karışım ılık hale gelince günde 3 kere içerek bitiriyorsunuz. Her gün taze taze hazırlamanız ve 21 gün aralıksız uygulamanız gerekiyor

Amh degerini yukseltiyormu? Adetliykenmi baslamam gerekli bu küre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…