merhaba kızlar.benim durumumda size bir umut olsun istedim. 2007 yılında normal yolla bir kızım oldu. 2016 da 1 kimyasalım oldu. 2017 de 9+4 de kalbi durdu kürtaş oldum.kanamam 40 günü geçince amerikan hastanesinde bir tanıdık vasıtası ile muayene oldum. ilk defa AMH orada duydum. dr tüp bebeğe yönlendirdi. AMH 0,12 çıktı ve tüp bebek yaptırdım. 3 yumurta toplanabildi .2 si döllendi ve transfer edildi. 1 tanesi tuttu. 2019 nisanda doğum yaptım ama 1,5 ay sonra bebeği kalp problemi yüzünden kaybettim. 2018-2020 arası epey düşmüştür bir de tüp bebek yaptırdım iyice düşmüştür diye hiç bir daha dr gitmedim. en son 2020 ocak 17 adet olmuştum . şuan 8 haftalık doğal yoldan hamileyim. gecen hafta kalp atışlarınıda dinledim. hiç bir şey kullanmadım. kilomu doğumdan sonra veremedim moral bozgunluğu falan yedim. 74 kilo dayım. arada bir sadece yürüş yaptım .şekerim çıkıyor diye o kadar. hiç umudunuzu yitirmeyin. ben bir daha olmaz diyordum yaşımda 39 oldu. ama Allah isteyince veriyor. şimdi bu devam edecek mi bir problem çıkacak mı açıkçası çok tedirginim.