• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sonraki ayın folikülleri maalesef o ay gelmeden belli olmuyor. Doktorum eğer fsh yüksek ve e2 daha düşük olsaydı menopoz derdim ama bu ay folikül vermedi sadece böyle bakıyoruz bu duruma dedi. Her ay muayeneye gidicem adetin 2. günü, eğer folikül görülürse tedavi başlayacak. Sizin de mi AMH değeriniz düşük?
Cok dusuk 0.10 du gecen yıl

Arkadaşlar oluşan folikül sayısını arttımak için bir tavsiyeniz ya da kullandığınız vitaminler var mı? Kan değerlerim FSH 13, E2 50 çıktı ve o kadar iğneye rağmen bu ay folikül oluşmadı. Her tavsiyeye açığım buradan ya da özelden bana yardımcı olup tecrübelerinizi anlatırsanız çok sevinirim.
Ben iki ay arı sütü bal polen karışımı kullandım üzüm çekirdeği ekstraktı ve kırmızı pancar ekstraktı bunları baharatçıdan aldım şimdi vitamin olarak Ocean OMEGA 3&QH ve folicus kullanıyorum. benimde amh 0.067 idi ilk tüp bebek denememde 6 folikül oluştu ama boş çıktı bu nedenle yukarıda saydığım kürü kullandım. Şimdi ikinci denemenin ikinci günündeyim ne olacak fayda ettimi göreceğim bakalım. Ayrıca sigara kullanıyorsanız hemen bırakmalısınız zira sıgara folikülleri hızla bitirdiğini söyledi doktor.

Ben iki ay arı sütü bal polen karışımı kullandım üzüm çekirdeği ekstraktı ve kırmızı pancar ekstraktı bunları baharatçıdan aldım şimdi vitamin olarak Ocean OMEGA 3&QH ve folicus kullanıyorum. benimde amh 0.067 idi ilk tüp bebek denememde 6 folikül oluştu ama boş çıktı bu nedenle yukarıda saydığım kürü kullandım. Şimdi ikinci denemenin ikinci günündeyim ne olacak fayda ettimi göreceğim bakalım. Ayrıca sigara kullanıyorsanız hemen bırakmalısınız zira sıgara folikülleri hızla bitirdiğini söyledi doktor.
Folikul gorunuyo mu şimdi

Benim AMH maalesef 0,06. 24 yaşındayım belki o macuna bakabilirim, birkaç kişiden daha duymuştum
Bi kaç kişi daha kullandığım ay folikülüm çok çıktı deyince kullandım bende. ALLAH ol der ve olur inş bol bol dua et cnm

merhaba kızlar.benim durumumda size bir umut olsun istedim. 2007 yılında normal yolla bir kızım oldu. 2016 da 1 kimyasalım oldu. 2017 de 9+4 de kalbi durdu kürtaş oldum.kanamam 40 günü geçince amerikan hastanesinde bir tanıdık vasıtası ile muayene oldum. ilk defa AMH orada duydum. dr tüp bebeğe yönlendirdi. AMH 0,12 çıktı ve tüp bebek yaptırdım. 3 yumurta toplanabildi .2 si döllendi ve transfer edildi. 1 tanesi tuttu. 2019 nisanda doğum yaptım ama 1,5 ay sonra bebeği kalp problemi yüzünden kaybettim. 2018-2020 arası epey düşmüştür bir de tüp bebek yaptırdım iyice düşmüştür diye hiç bir daha dr gitmedim. en son 2020 ocak 17 adet olmuştum . şuan 8 haftalık doğal yoldan hamileyim. gecen hafta kalp atışlarınıda dinledim. hiç bir şey kullanmadım. kilomu doğumdan sonra veremedim moral bozgunluğu falan yedim. 74 kilo dayım. arada bir sadece yürüş yaptım .şekerim çıkıyor diye o kadar. hiç umudunuzu yitirmeyin. ben bir daha olmaz diyordum yaşımda 39 oldu. ama Allah isteyince veriyor. şimdi bu devam edecek mi bir problem çıkacak mı açıkçası çok tedirginim.

merhaba kızlar.benim durumumda size bir umut olsun istedim. 2007 yılında normal yolla bir kızım oldu. 2016 da 1 kimyasalım oldu. 2017 de 9+4 de kalbi durdu kürtaş oldum.kanamam 40 günü geçince amerikan hastanesinde bir tanıdık vasıtası ile muayene oldum. ilk defa AMH orada duydum. dr tüp bebeğe yönlendirdi. AMH 0,12 çıktı ve tüp bebek yaptırdım. 3 yumurta toplanabildi .2 si döllendi ve transfer edildi. 1 tanesi tuttu. 2019 nisanda doğum yaptım ama 1,5 ay sonra bebeği kalp problemi yüzünden kaybettim. 2018-2020 arası epey düşmüştür bir de tüp bebek yaptırdım iyice düşmüştür diye hiç bir daha dr gitmedim. en son 2020 ocak 17 adet olmuştum . şuan 8 haftalık doğal yoldan hamileyim. gecen hafta kalp atışlarınıda dinledim. hiç bir şey kullanmadım. kilomu doğumdan sonra veremedim moral bozgunluğu falan yedim. 74 kilo dayım. arada bir sadece yürüş yaptım .şekerim çıkıyor diye o kadar. hiç umudunuzu yitirmeyin. ben bir daha olmaz diyordum yaşımda 39 oldu. ama Allah isteyince veriyor. şimdi bu devam edecek mi bir problem çıkacak mı açıkçası çok tedirginim.
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeginizi

Pazartesi günü randevunuz varmış sanırım umarım her şey gönlünüzce olur sağlıkla. Buradan da yazabilir misiniz acaba durumları? Bende tavsiyelerinizi dikkate alacağım, internetten sipariş vereyim bu ürünleri araştırıp.

abxccb benim amh 0.01 çıktı. Ilacla adet görüyorum. Hiç şansım olmadığını mı gösteriyor. 26 yaşındayım ve 6 aylık evliyim 😑

abxccb benim amh 0.01 çıktı. Ilacla adet görüyorum. Hiç şansım olmadığını mı gösteriyor. 26 yaşındayım ve 6 aylık evliyim 😑
Hiç öyle düşünmeyin gerçekten de 1 yumurtaya bakıyor bu iş. Düzenli olarak her ay doktorunuzla görüşün. İmkansız diye bir şey yok. Belki bir folikül görülecek hiç belli olmaz. Ancak en önemli şey moralinizi yüksek tutun ve stresten uzak kalın. Bakın benim sadece tek folikül vardı,yumurta toplandığında sağlıklı çıktı ve dondurduk. Ümitsizliğe kapılmayın lütfen, en kısa sürede güzel haberler almanızı diliyorum

Yanı 0.01 Amh ile 1 tane yumurtam olabilir mi. Bu hiç olmadığı anlamına gelmiyor mu lütfen bilginiz varsa açıklar mısınız. Doktor hiçbir tedavi önermedi

Yanı 0.01 Amh ile 1 tane yumurtam olabilir mi. Bu hiç olmadığı anlamına gelmiyor mu lütfen bilginiz varsa açıklar mısınız. Doktor hiçbir tedavi önermedi
Bence olabilir. Sonucta gebelik icin 1 tane yumurta gerekli .sadece bozim bunin kalitesini arttirmamiz gerekiyor

Tabii ki olabilir, hatta bu sayfada bir arkadaş 0,01 AMH ile doğal yoldan hamile kalmış. İmkansız diye bir şey yok. Çoğu doktor böyle durumlarda umutsuz yaklaşıyor ancak dünyada sadece tek bir doktor yok. Başka başka doktorlardan da görüş alın. Ve diğer arkadaşımızın dediğine katılıyorum eğer folikül bulunursa ihtimaline karşın yumurta kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yapın. Vitaminler olabilir, stresi azaltmak olabilir ve tabii sağlıklı beslenmek

Merhaba arkadaslar benim yas 35. 2 gebeligim oldu ama ama ikisinide kaybettim. 1 yildir tekrar deniyorum ama olmayinca Ocakta dr. Gittim test sonuclari asagidaki gibi. Regl 2. Gunu sagda 6 solda 6 yumurta vardi.Erken menopoz baslangici kendin gebe kalamazsin tup bebege git dediler. Bu arada filmde cektirdim temiz cikti.Ogrenince bitki cayi icmeye basladim ve bir sonraki ay ozeldeki dr.ma gittim. Regl 3. Gunu tekrar fsh baktirdi 8.89 olmustu. Klomen verdi gunde 1 tane 5 gun kullandim.2 yumurta olgunlasti degerlendirdik ama tutmadi. Bu ay yine adetin 2. Gunu gittim bu sefer letrol verdi 5. Gun basla sabah aksam 1 tane ic 11. Gun gel dedi. Yarin ilaca baslayacagim Bakalim birkac ay daha boyle deneyecegim olmazsa haziranda tup bebek icin gorusmelere baslayacagim.
20200124_234400.jpg

Pazartesi günü randevunuz varmış sanırım umarım her şey gönlünüzce olur sağlıkla. Buradan da yazabilir misiniz acaba durumları? Bende tavsiyelerinizi dikkate alacağım, internetten sipariş vereyim bu ürünleri araştırıp.
Elbette yazarım inşallah bir vesile olur sizin için de bu ürünler canı gönülden dilerim

Allah tamamına erdirsin çok güzel bir örnek oldunuz ben de 39 olcam

Back